Αγορά CD Player

@mdvq
Συνονόματε, ένα καλό μεταχειρισμένο Universal Player σε συνδυασμό με τις κάρτες ήχου/interface που ήδη διαθέτεις είναι επίσης καλή λύση...
Μιχαλη μου ,
Εχω ενα σχεδον καινουργιο Cambridge universal palayer αλλα θελω ΜΟΝΟ cdp.
To 63kis δεν φευγει με τιποτα.
Ελεγα μπας και με την προοδο στα ψηφιακα, υπαρχει αυτη την εποχη κανα αντιστοιχο, να το εχω καινουργιο
Κατι τετοιο ψαχνω,αλλα νομιζω οτι κατα πως παει το πραγμα ,θα βολευυτω με τον γεροντα.

Παρηγγειλα και το laser για το 63αρι και ειμαι, τουλαχιστον, καλυμενος για μια 5ετια.
Οποτε με το πασο μου θα ριχνω ματιες για κατι καινουργιο.
Το μαγαζι που μου υπεδειξε ο φιλος spmk εξυπηρετικοτατο....μου ανοιξε τα μιατια!!
Τον ξαναευχαριστω!!

Mιχάλη κατ' αρχάς συγνώμη για το θράσος μου να παραβώ τους κανονισμούς. Πιστεψε με δεν το έκανα για να πετύχω πώληση (που δεν πρόκειται) όσο για να αποδείξω στην πράξη οτι CD player στις μέρες μας δεν μεταπωλείται με τίποτα όπως φυσικά θα συμβεί και σε αττήν την περίπτωση.

Πολύ καλά έκανες και τα διέγραψες.. Δεκτή με καρτερία και η όποια ποινή.

Ευχαριστώ και πάλι συγνώμη.

Mία εβδομάδα ακριβώς και με αφορμή το δίλλημα του φίλου Ferox που άνοιξε και το νήμα έκανα ένα τολμηρό και θρασύ ατόπημα με απώτερο σκοπό να αποδείξω στην πράξη οτι αμιγώς CDP και είδικά της χαμηλής κατηγορίας τιμής δεν μεταπωλείται με τίποτα. Όπως ήταν αναμενόμενο ο φίλος Ferox με ευχαρίστησε αλλα στράφηκε σε άλλο δρόμμο.

Παιδιά το σενάριο αυτό το έχω δεί πολλές φορές, όχι οτι είναι κακό να θέλει κάποιος να αγοράσει CDP αλλα να έχει υπόψη του οτι το παντρέυτηκε μετά.

Ευχαριστώ την διαχειριστική ομάδα για την κατανόηση και την επιείκειά της (είμαι γνωστός τρελλάρας πλέον κοινώς "μου έχει βγεί το όνομα"..)

................................
Ευχαριστώ την διαχειριστική ομάδα για την κατανόηση και την επιείκειά της (είμαι γνωστός τρελλάρας πλέον κοινώς "μου έχει βγεί το όνομα"..)
Παρακαλούμε, υποχρέωση μας! Στη διάθεση σας... :music-smiley-005:

Κάλλιο να σου βγεί, το μάτι παρά το όνομα, λέει η παροιμία.
Αλλ' άκόμα κι' έτσι, οι καλές φιλίες δεν αποκλείονται! :beerglass: :beerglass:

Αυτό μου έλειπε να παρεξηγηθώ κιαπο πάνω..

Πάντως παρόλο το "πολιτικό κόστος.." ο στόχος επετεύθη πανυγηρικά μέσω αυτού του τολμηρού, σαφώς όχι εργαστηριακού, αλλα πλέον στην πράξη επιτυχημένου πειράματος.. Και πάλι εχαριστώ για την κατανόηση, περίμενα πιό σκληρή αντιμετώπιση με την εώς τώρα πείρα μου.. Υπόσχομαι να είμαι καλό παιδι τώρα.. (ούτε εμένα μου αρέσει να τρώω μια εβδομάδα ban και ας το θεωρώ επιεική αντιμετώπιση..)