Αγορα compact - ΕΠΕΙΓΟΝ

dbokos

AVClub Enthusiast
24 January 2007
1,192
Sorry αλλα τα επαιξα απο τις πολλες πληροφοριες και με βλεπω να μενω χωρις μηχανη μεσα στις γιορτες :bigcry:

Σε αυτα τα λεφτα (150-200 EUR) τι καλο παιζει?

Εχω δει τις εξης:

KODAK M883 / M853
PENTAX A20 / A30
SONY W55 / W80
TURBO-X 7450

Δωστε μια βοηθεια παρακαλω :nounder:

Εγώ σε αυτά τα λεφτά (199 ) σκεφτόμουν την Kodak ZD710, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Μάλλον αυτή θα πάρω δηλαδή (ελπίζω ο Άη Βασίλης να δει τη λίστα που έχω γράψει στο ψυγείο). Από χαρακτηριστικά μου αρέσει πολύ. Από ουσία (ποιότητα εικόνας, ευκολίες, μπαταρία) δεν ξέρω...

Canon A570is (λίγο πιο ακριβή η Α720is)
Fuji F40fd - ο κατερέλος την έχει 160! (και λίγο πάνω από το όριο η νέα Fuji F47fd)

έχει και κάποιες panasonic στο εύρος αυτό

Canon A570is (λίγο πιο ακριβή η Α720is)
Fuji F40fd - ο κατερέλος την έχει 160! (και λίγο πάνω από το όριο η νέα Fuji F47fd)

έχει και κάποιες panasonic στο εύρος αυτό

+10

και σε καμμια περίπτωση Sony... Ολες οι compact της που έχω δεί (με εξαίρεση την 828 που μονο κατ εφημισμόν ειναι compact) είναι χάλια....

Eγω παλι θα σου πω οτι η canon A720 που λενε ο send και ο Γιωργος ειναι μια πολυ ασφαλης επιλογη. H καλυτερη μεταξυ αυτων που αναφερεις.

Διαφωνω οτι ολες οι compact της sony ειναι για πεταμα, οπως δεν ειναι για πεταμα ολη η γκαμα καμιας εταιρειας. Υπαρχουν κακα, μετρια, καλα μοντελα παντου. Η casio πχ που ποτε δεν αναφερεται εχει βγαλει κατα καιρους και αυτη μερικα καλα μοντελα της σειρας Ζ.

Στην sony η φτηνη σειρα w ειναι μια τιμια προταση παρομοια με την canon 510. Μια φιλη εχει μια w thn 55 νομιζω και λεει οτι ειναι πολυ ευχαριστημενη. Βεβαια εξαρταται ο καθενας τι ζηταει και ποσο την ψαχνει.

Παντως επειδη εγω δεν εχω δει ολες τις μηχανες που αναφερεις προσφευγω και σε reviews για μια πιο σφαιρικη εικονα.

Ριξε μια ματια και εδω.

http://www.cameras.co.uk/html/digital-camera-reviews.cfm

Eγω παλι θα σου πω οτι η canon A720 που λενε ο send και ο Γιωργος ειναι μια πολυ ασφαλης επιλογη. H καλυτερη μεταξυ αυτων που αναφερεις.

Διαφωνω οτι ολες οι compact της sony ειναι για πεταμα, οπως δεν ειναι για πεταμα ολη η γκαμα καμιας εταιρειας. Υπαρχουν κακα, μετρια, καλα μοντελα παντου. Η casio πχ που ποτε δεν αναφερεται εχει βγαλει κατα καιρους και αυτη μερικα καλα μοντελα της σειρας Ζ.

Στην sony η φτηνη σειρα w ειναι μια τιμια προταση παρομοια με την canon 510. Μια φιλη εχει μια w thn 55 νομιζω και λεει οτι ειναι πολυ ευχαριστημενη. Βεβαια εξαρταται ο καθενας τι ζηταει και ποσο την ψαχνει.

Παντως επειδη εγω δεν εχω δει ολες τις μηχανες που αναφερεις προσφευγω και σε reviews για μια πιο σφαιρικη εικονα.

Ριξε μια ματια και εδω.

http://www.cameras.co.uk/html/digital-camera-reviews.cfm

Συμφωνώ κι εγώ για c anon και fuji. Δες και το θέμα προτάσεις αγοράς για κόμπακτ.