Αγορά Compact μηχανής

Το dpreview έχει συγκριτικό τεστ και στην κατηγορία compact βγάζει καλύτερη την Panasonic Lumix LZ8.

http://www.dpreview.com/reviews/Q408budgetgroup/page15.asp

για την κατηγορια της την εποχη που εγινε το τεστ, ηταν καλη δεν υπηρχε tz5.
φυσικα σημερα δεν τιθεται θεμα ειναι πολυ πισω απο την tz5 ουτε καν ευρυγωνιο φακο δεν εχει

για την κατηγορια της την εποχη που εγινε το τεστ, ηταν καλη δεν υπηρχε tz5.
φυσικα σημερα δεν τιθεται θεμα ειναι πολυ πισω απο την tz5 ουτε καν ευρυγωνιο φακο δεν εχει

Το τεστ έγινε προχθές.

Η κατηγορία είναι Budget Compact Camera (γύρω στα $150). Θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες συγκριτικά τεστ και σε άλλες κατηγορίες. Η TZ5 ανήκει σε ακριβότερη κατηγορία.

Ειμαι με την TZ5 απο το καλοκαίρι, η μηχανή είναι λαχείο για φωτογράφιση τοπίων και βγαζει τον καλυτερο εαυτό της στα ηλιολουστα τοπία. Ωστοσο το βιντεο το χρησιμοποιώ όχι στο high definition γιατι θα πρεπει να πηγαινω καθε τοσο στον Η/Υ να αδειάζω την καρτα..

Χρόνια πολλά παιδιά! Επανήλθα... Λοιπόν, εχθές αγόρασα την Panasonic tz5 σε μαύρο χρώμα από αθήνα στα 259 ευρώ, όντως πουλάει τρελά, σε πολλά μαγαζιά είχε τελειώσει (ειδικά σε μαυρο χρώμα) και δεν ξέραν πότε θα είχαν για να μου παραδώσουν! Ευτυχώς την βρήκα. Χτύπησα και μια 8GB SDHC από πλαίσιο μαζι με USB Reader στα 18.50 ευρώ.
Θέλω να ευχαριστήσω όλο το Forum για την βοήθεια που μου παρείχε, κυριολεκτικά μου ανοίξατε τα μάτια! Σας είμαι ευγνώμων! :grinning-smiley-043

Χρόνια πολλά παιδιά! Επανήλθα... Λοιπόν, εχθές αγόρασα την Panasonic tz5 σε μαύρο χρώμα από αθήνα στα 259 ευρώ, όντως πουλάει τρελά, σε πολλά μαγαζιά είχε τελειώσει (ειδικά σε μαυρο χρώμα) και δεν ξέραν πότε θα είχαν για να μου παραδώσουν! Ευτυχώς την βρήκα. Χτύπησα και μια 8GB SDHC από πλαίσιο μαζι με USB Reader στα 18.50 ευρώ.
Θέλω να ευχαριστήσω όλο το Forum για την βοήθεια που μου παρείχε, κυριολεκτικά μου ανοίξατε τα μάτια! Σας είμαι ευγνώμων! :grinning-smiley-043

Εδώ πουλούσε στα 399 όταν είχε, δε θα πουλήσει τώρα που έχει super τιμή?
Πολύ καλή επιλογή φίλε μου! Με γειά σου!