Αγορά CRT TV ~32"

spartacus

New member
18 August 2007
30
Πρώτα από όλα καλώς σας βρήκα :).
Αν και είχα προγραμματίσει αρκετές φορές την αγορά αυτή στο παρελθόν ήρθε πλέον η ώρα που δε μπορεί να αναβληθεί περαιτέρω (η παλιά crt παρέδωσε το πνεύμα).
Μιας και είμαι τελείως άσχετος με το θέμα, διάβασα αρκετά posts αλλά δε μπόρεσω να καταλήξω κάπου μιας και η συντρηπτική τους πλειοψηφία αναφέρεται σε LCD και plasma τηλεοράσεις.
Η (σχεδόν) αποκλειστική της χρήση θα είναι προβολή του (ελληνικού) τηλεοπτικού σήματος. Αυτός είναι κι ο λόγος που αποφάσισα να κινηθώ σε CRT μιας και από ότι διάβασα έχουν ακόμα ένα μικρό προβάδισμα στον τομέα αυτόν.
Σύνδεση συσκευών όπως DVD player, Blue-Ray, HD-DVD, ps3, xbox360 είναι αρκετά απίθανη.
Λειτουργία PiP θα ήταν επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη.
Επίσης επιθυμητό θα ήταν να ήταν 4:3 κι όχι 16:9 αλλά μάλλον ζητάω πολλά.
Ίντσες γύρω στις 32" όπως αναφέρω και στον τίτλο.
Το θέμα της τιμής το αφήνω ανοιχτό.
Αυτό που φοβάμαι είναι πόσο εύκολο θα είναι να βρω στην ελληνική αγορά κάποια από αυτή/ές που τυχόν θα προτείνετε μιας και οι CRT πλέον είναι είδος προς εξαφάνιση :/

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Αντώνης

edit: Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι πως θα ήθελα να ήταν 100Hz.
Επίσης είναι πιθανή η προσθήκη Nova στο άμεσο μέλλον. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας δέκτης για ERT digital.

Last edited:
Αντωνη εχω μια Sony 34" που ζυγίζει 77.5 κιλά! Σκέψου τι πράμα θα βάλεις σπίτι σου. Εγώ θα σου σύστηνα να πάρης την Sony 32D3000 LCD και δεν θα το μετανιώσεις. Εκτος και αν υπάρχει θέμα λεφτών.

A και καλωσόρισες στην παρέα μας.

Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις γρήγορες απαντήσεις σας.

@georget: Το έχω υπόψειν ότι θα πρόκειται για «μπαούλο» αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να δώσω διπλάσια ή τριπλάσια χρήματα (1200+ κοστίζει αυτή που προτείνεις) για κάτι το οποίο ουσιαστικά θα μου προσφέρει χαμηλότερη ποιότητα εικόνας και αρκετά χαρακτηριστικά που δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν (σχεδόν) ποτέ.

@g10rg0s: Φαίνεται διαφωτιστικό topic (ντροπή μου που δεν το πρόσεξα νωρίτερα :) ). Θα επανέλθω με τυχόν απορίες.

Σπάρτακε καλημέρα και καλωσήρθες στην παρέα μας!!!

νομίζω ότι η Philips 9551 είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή σου...

αν δεν σε ενοχλούν το βάρος της και ο όγκος της...νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο γι αυτό που ζητάς...

Μετά από το κατατοπιστικό topic που ανέφερε ο g10rg0s καταλήγω κι εγώ στο ίδιο συμπέρασμα.
Ελπίζω να καταφέρω να περάσω αύριο από Microland που από ό,τι έδειξε ο skroutz είναι διαθέσιμη μετά από παραγγελία. Λίγο ακριβότερη αλλά προτιμώ τον παραδοσιακό τρόπο αγοράς :)
Σας ευχαριστώ και πάλι

Να 'σαι σίγουρος Νάσο :)
Το 'εχω υπολογίσει αυτό φίλε nutsis. Η τωρινή είναι (ή μάλλον ήταν) 27 ή 28 ίντσες. Γι' αυτό είπα να ανέβω λίγο κατηγορία για να μη χάσω τόσο στο «ύψος».

Η παραγγελία της Philips 32PW9551 ολοκληρώθηκε σήμερα. Από microland υπολογίζουν σε καμιά εβδομάδα να την έχουν, οπότε ελπίζω σε καμιά 10αριά μέρες να σας πω τις πρώτες μου εντυπώσεις και απορίες.

Oπως ειπε ο g10rg0s υπαρχει κι αυτο το thread
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12686 με το ιδιο θεμα και λογω παλαιοτητας εχει αναπτυχθει διεξοδικα. θα προτεινα να γινει μια συγχωνευση των 2 threads για να μην υπαρξει διασπαση των δυναμεων μας :music-smiley-005:
Λιγοι μειναμε οι crt-ακηδες, μην ειμαστε και σκορπιοι!
Τα λεμε -bye-

ΥΓ Ρε συ nutsi αψογες οι φωτο (γελασαμε και σημερα ε?) :p

Last edited:
Smithako, αν σου δωσω λινκ με τις δοκιμαστικες που τραβηξα
δεν θα καταλαβεις τίποτα.
Ειναι άλλες κουνημενες, αλλες θαμπες, αλλες με κατι γκρι μπαρες στη μεση.
Τι να ανεβασω, ρεντικολο θελεις να γινω;
Ε, ναι, δεν τα καταφερνω με τις φωτο.
Τελος παντων θα σου στειλω το λινκ με p.m. τις προσπαθειες μου,
να μην νομιζεις οτι σας γραφω.

Edit:
Για τη συνεχεια στο αλλο thread,
να μην χαιρομαστε οτι θυμομαστε στο thread του παιδιου.

Last edited: