Αγορά DAC, cd player, και καλώδια xlr

Όπως επίσης και το Cambridge audio cxn που είναι streamer, internet radio, dac και προενισχυτής ψηφιακός, κοντά στο χιλιάρικο.

Πλάκα κάνω. :grinning-smiley-043
Εννοείται ότι αν βρίσκεις πχ στα 350 ένα φρέσκο dac, τότε αυτό να προτιμήσεις.
Αλλά μην υποτιμάς την δυνατότητα να αλλάζεις φίλτρο "εν κινήσει". :a0210:
Μιχάλη και στο Pioneer αλλάζουν τα φίλτρα εν κινήσει απ το χειριστήριο. .

Τελικά μάλλον προς το Pioneer προσανατολίζομαι τώρα που έριξαν και την τιμή του κοντά στα 600 ευρώ και μπορεί να γίνει η αγορά του και άμεσα. Πολύ καλή ποιότητα, πλήθος συνδέσεων νομίζω είναι ότι χρειάζομαι.

H αναζήτηση έλαβε τέλος και πλέον το ολοκλήρωσα το σύστημα :) Νομίζω πάλι σε μια δεκατία για το επόμενο ψάξιμο.

3oNkNJo.jpg

thx παιδιά και ευχαριστώ για άλλη μια φορά που με την βοήθεια σας μπόρεσα και έστησα το σύστημα

τα παιχνίδια είναι μόνο ενα μκρό μέρος από αυτά που έχω. Εδώ είναι τα υπόλοιπα...

http://www.insomnia.gr/topic/486069-έκθεση-φωτογραφιών-gaming-roomsσυλλογών/?p=54568846

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

με έχει εντυπωσιάσει το dac να πω την αλήθεια και το πόσο καθαρά και με λεπτομέρεια ακούγονται τα κομμάτια συν ότι το μπασο τους έχει ποιο πολύ σώμα. Μιλάμε τεράστια διαφορά από έτσι όπως τα άκουγα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

στην φώτο φάινετε έτσι μόλις το άνοιξα γιαυτό είναι και το direct σε επιλογή. Φυσικά μετά επέλεξα φίλτρα.