Αγορά dac μέχρι 600 ευρώ

^ αυτό ισχύει όταν οι διαφορές μεταξύ των dac είναι μικρές...

:ernaehrung004:

βλέποντας τον τίτλο : "Re: Αγορά dac μέχρι 600 ευρώ" χαμογέλασα.. απλά νομίζω πως φωτογραφίζεται (όχι εσείς, αυτό φωτογραφίζεται) ΕΝΑ συγκεκριμένο dac που είναι σε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτήν την τιμή, δεν εισάγεται όμως από την εδώ αντιπροσωπεία (απ' όσο ξέρω) λίγο κάτω από τη σκουφά και τον άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη... το dac αυτό, ΑΠΛΑ δεν έχει αντίπαλο μέχρι την τιμή που θέτει ο φίλος σαν όριο.

βλέποντας τον τίτλο : "Re: Αγορά dac μέχρι 600 ευρώ" χαμογέλασα.. απλά νομίζω πως φωτογραφίζεται (όχι εσείς, αυτό φωτογραφίζεται) ΕΝΑ συγκεκριμένο dac που είναι σε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτήν την τιμή, δεν εισάγεται όμως από την εδώ αντιπροσωπεία (απ' όσο ξέρω) λίγο κάτω από τη σκουφά και τον άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη... το dac αυτό, ΑΠΛΑ δεν έχει αντίπαλο μέχρι την τιμή που θέτει ο φίλος σαν όριο.

Δεν υπάρχει σκοπός να φωτογραφιθεί το οτιδήποτε. Εγώ πήγα το dac γιατι ο φίλος δεν είχε ακούσει άλλο stand alone dac και του είπα ότι θα του το πάω να το ακούσει να πάρει μια ιδέα περίπου τί διαφορές υπάρχουν μεταξύ των stand alone dacs και των ενσωματομένων (που γίνονται και μόδα σιγά σιγά)

Το dac μου εγώ δεν το πουλάω.....

για ποιό πράγμα μιλάς αγαπητέ ? γιατί απλώς αναφέρομαι στο θέμα (πιο καθαρά δεν γίνεται) που έθεσε με το πρώτο του ποστ το μέλος anima .

φωτογραφίζεται (επαναλαμβάνω) ΛΟΓΩ ΤΙΤΛΟΥ, κατά τη γνώμη μoυ, ένα συγκεκριμένο dac , και φυσικά ούτε ξέρω ποιο dac έχεις ή αν το πουλάς. (άλλο πάλι κι αυτό!)

φίλε anima, επειδή μίλησες με το πρώτο σου post για wolfson και έγραψες και στις προτιμήσεις σου το dac της rega.. μακάρι να μπορέσεις να το ακούσεις....

για ποιό πράγμα μιλάς αγαπητέ ? γιατί απλώς αναφέρομαι στο θέμα (πιο καθαρά δεν γίνεται) που έθεσε με το πρώτο του ποστ το μέλος anima .

φωτογραφίζεται (επαναλαμβάνω) ΛΟΓΩ ΤΙΤΛΟΥ, κατά τη γνώμη μoυ, ένα συγκεκριμένο dac , και φυσικά ούτε ξέρω ποιο dac έχεις ή αν το πουλάς. (άλλο πάλι κι αυτό!)

φίλε anima, επειδή μίλησες με το πρώτο σου post για wolfson και έγραψες και στις προτιμήσεις σου το dac της rega.. μακάρι να μπορέσεις να το ακούσεις....

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων έπρεπε να πείς ότι φωτογραφίζεται ένα συγκεκριμένο dac chip και όχι σκέτο dac μιας και τα τρία τελευταία dacs φοράνε το ίδιο dac chip

Όλα καλά μωρέ.... πληκτρολόγιο είναι αυτό .... καμμιά φορά αντί για ονόματα συσκευών γράφει δρόμους στο κολωνάκι.....

:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά dac μέχρι 600 ευρώ

:grinning-smiley-043

Η αληθεια ειναι οτι αυτες οι ακροασεις δινουν μονο μια πρωτη εντυπωση/γευση.
Πρεπει να ζησεις με τα μηχανηματα αρκετες μερες για να μπορεσεις να καταλαβεις ποσο ενα μηχανημα ειναι καλυτερο απο ενα αλλο.
Αρκετες μερες εννοω , ακους το συστημα με το καινουργιο dac 2-3 μερες και ξαναβαζεις το παλιο.
Τουλαχιστον ετσι δουλευει σε εμενα.

+1

Να προσθέσουμε πως υπάρχει απόσταση μεγάλη μεταξύ του "διαφορετικού" και του "καλύτερου". Έννοιες που πρέπει να υπάρχει εμπειρία για να καταλάβουμε ποιό είναι ποιό.Πολλές φορές εντυπωσιαζόμαστε από κάτι αλλά μετά από λίγο νιώθουμε πως δεν είναι τελικά το "σωστό".

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων έπρεπε να πείς ότι φωτογραφίζεται ένα συγκεκριμένο dac chip και όχι σκέτο dac μιας και τα τρία τελευταία dacs φοράνε το ίδιο dac chip

αγαπητέ συνεχίζεις να μπερδεύεις τα πράγματα...

1) προς αποφυγήν παρεξηγήσεων? μα δεν μίλησα καθόλου σε σένα ούτε σχολίασα εσένα ώστε να με παρεξηγήσεις, ούτε βλέπω ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ τα πολύ απλά που γράφω! εξάλλου είμαι ξεκάθαρος. το λέω μια ακόμα φορά, όταν διάβασα αυτό το τόπικ (κοίτα τι λέει ο τίτλος) σκέφτηκα : rega dac.-

2) έπρεπε να πω ότι φωτογραφίζεται ένα συγκεκριμένο dac chip κι όχι ένα σχέτο dac? δηλαδή ξέρεις καλύτερα από τον άλλο αυτό που θέλει να πει ? ΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ DAC CHIP , αλλά για dac (ΣΥΣΚΕΥΗ). είναι ξεκάθαρο ! τι νοιάζει τον άνθρωπο που ρωτάει ΜΟΝΟ το DAC CHIP ? αφού ψάχνει ολόκληρη συσκευή και μάλιστα παραθέτει και 4 διαφορετικές....

3) τα τρία τελευταία dacs ? ποια? το dacmagic, rdac, rega dac ? φοράνε λες το ίδιο chip? αν λές γι ΑΥΤΑ τα 3 (αν λες για κάποια άλλα τότε ΑΚΥΡΟ) το dacmagic εχει το 8740, το rdac το 8741, και το rega dac το 8742. και φυσικά η συσκευή δεν έχει μόνο το/τα wolfson/chips μέσα της. ΤΟ ΠΩΣ παίζουν όλα αυτά ενδιαφέρουν τον άνθρωπο, και γι αυτό μιλάω.

διαβάζουμε (όλοι κι εγώ κι ο καθένας) καλύτερα αυτά που γράφει ο άλλος, κι αυτά που γράφουμε. δεν γίνεται να γράφουμε Ο,ΤΙ θέλουμε.. και δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με τον άλλο, ειδικά όταν ο άλλος ΔΕΝ ασχολείται με μας.

ο φίλος Lemarchand μιλάει για "διαφορετικό" και όχι "καλύτερο". νομίζω πως έχει απόλυτο δίκιο γιατί με το αυτί, το μυαλό (και πολλές φορές την καρδιά) παίζουμε.. ο καθένας έχει το γούστο του! αυτή είναι και η γλύκα σε αυτά τα πράγματα, αν θέλετε...

Last edited: