Αγορά dap ( Fiio x1 vs Xduoo x3 )

Καλά, το πουλάνε με τέτοιο χοντρό bug? Δηλαδή όποιος το αγοράσει πρέπει να του βάλει πάνω αμέσως Rockbox?

Το γράφει αυτό και στο έξω μέρος της συσκευασίας;

Πάμε καλά;

Ουσιαστικά ναι , θελει rockbox.
Στη πράξη βεβαια αν δεν το ξέρεις δεν νομίζω οτι θα το παρατηρήσεις.

Ολο λενε για νεο fw , αλλα οι κινέζοι ειναι εξαφανισμένοι :p

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Μια τελευταία. Από που το αγόρασες;

Ήμουν επικά κωλόφαρδος και το εμφάνισε για μία ημέρα το amazon.uk με fullfield by amazon !
Με το που παραγγειλα , εξαφανίστηκε.
Μου ήρθε σε μία εβδομάδα και ειναι ή rev2 με την μεγαλύτερη μπαταρια.
Τωρα, λογικά από ebay θα παραγγειλεις ή απο amazon με λίγη ταρίφα στο κεφάλι αλλα πιο σίγουρος αν κάτι πάει στραβά.

Το x3 παίζει άριστα και είναι απίστευτο vfm.
Απλά να έχεις στο νου σου να το συνδιασεις με έστω ένα οικονομικό head amp έτσι ώστε να αποφυγεις το hiss στην έξοδο των ακουστικών.Η LO είναι πεντακάθαρη .
Στην HO δεν παρατήρησα το hiss μέχρι που το διάβασα στο head-fi και μετά το "επιασα" . Μεγάλη ιστορία ο ψυχαναγκασμος :p
Με "μεγάλα" ακουστικά, δεν θα έχεις θέμα με hiss πάντως , μόνο με ευαίσθητες ψείρες.

ποιο ειναι το καλυτερο οικονομικο dap , χωρις να χρειαστεις αλλο ενισχυτη για ακουστικα οπως τα audiotechnica mt50 που εχω?
Θελω ενα μονο player , χωρις αλλο amp - dac.

Μεχρι 100 και 200 ευρω , εχετε να προτεινετε κατι ?

Λογικά με το fiio X1 η και το Xduoo X3 θα εισαι ΟΚ.
Το fiio εχει μακραν ανωτερο UI , το xduoo μαράν χειρότερο αλλα νομιζω με καλύτερη ενισχυση και dac (φοράει το ιδιο με του Fiio X3) ενω δέχεται και 2xMicrosd .
Διαλέγεις και παιρνεις.

Οι επιλογές είναι το Xduoo x3 με 250mW στα 32Ω , το Fiio X1 με 65mW , και το Fiio X3 ii με 200mW.
Και τα τρία θεωρούνται καλά με το X3ii να υπερτερεί λογικά σε ποιότητα ήχου.
Όποιο και να πάρεις οδηγεί τα mt50 άνετα , από ένα σημείο και πέρα είναι και θέμα εμφάνισης και λογισμικού,
το Xduoo είναι λίγο πιο απλό.
Εγώ σαν κάτοχος του Fiio X3ii και αφού δοκίμασα αρκετά dap της sony , cowon και το μικρό M3 της Fiio ,
σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα , έχει πολύ καλό ήχο , ικανότητα οδήγησης και σταθερό και αρκετά εμφανίσιμο λογισμικό.