Αγορά δέκτη DVB-T και Android TV

iann_is

New member
28 October 2008
15
Καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός αποκωδικοποιητή σε συνδυασμό με Android TV, που να μην χρειάζεται να τρέχουν 10 εφαρμογές για να δεις απλά TV. Ο σκοπός του είναι για απλά TV προφανώς, και προβολή ταινιών (ιδανικά με XBMC) σε Project Full Hd με DTS ήχο αν είναι δυνατόν και τέλος Youtube και κανένα browsing.
Απο κόστος δεν θα ήθελα να ξεφεύγει απο τα 120-130 .
(Έχω φάει το forum 4 μέρες τώρα και πάνω που αρχίζω να βρίσκω κάτι σχετικό, το θέμα γυρίζει σε firmware κτλ)
Ευχαριστώ.

Εγώ έχω πάρει τον vigica c100t
Αν και τα χαρακτηριστικά του σαν android tv box δεν είναι και από τα κορυφαία (s805, 1gb), είναι αξιοπρεπέστατο μηχάνημα, τίμιο στα λεφτά του και με πολύ εύχρηστο interface για την εναλλαγή από τηλεόραση σε κόντι ή άλλα apps. Στα συν και το καλό σχετικά τηλεχειριστήριο...
Περιέργως, δεν υπάρχει στο χώρο μεγάλη ποικιλια εναλλακτικών προτάσεων..

Ριξε μια ματια και σε αυτα
http://wetek.com/

ειναι σπονσορας του openelec (kodi) και εχει dvb-t tuner. Δεν τρεχει android ομως. Youtube εχει σαν addon. Υπαρχει επισης web browser σαν addon, αλλα αμφιβαλλω ποσο χρησιμος ειναι.

Καλημέρα,
σας ευχαριστώ και τους 2 για τις προτάσεις. Αν και το wetek φαίνεται πιο ενδιαφέρον μάλλον θα πάω στο Vigica λόγο τιμής.
Θα έχω κανένα θέμα με 1080p; Γιατί με ένα crystal audio (αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνομαι) στα 1080p με DTS μετά απο 30-40 λεπτά χτύπαγε κόκκινα και είχα τρελά lag.

Απάντηση: Re: Αγορά δέκτη DVB-T και Android TV

Ριξε μια ματια και σε αυτα
http://wetek.com/

ειναι σπονσορας του openelec (kodi) και εχει dvb-t tuner. Δεν τρεχει android ομως. Youtube εχει σαν addon. Υπαρχει επισης web browser σαν addon, αλλα αμφιβαλλω ποσο χρησιμος ειναι.
Επειδή το έχω, μπορείς να βάλεις είτε android είτε openelec, είτε και τα δύο και να τρέχει το android από την εσωτερική μνήμη και το openelec από την εξωτερική. Στο openelec 6 έχει κάποια θεματάκια, στο 7 όμως τα έχουν διορθώσει

Ναι είναι το ίδιο και μπορείς να βάλεις να τρέχεις ότι software θέλεις εσύ. Η διαφορά τους είναι ότι αν το πάρεις από τη σελίδα της openelec σου έρχεται με προέγκατεστημένο το openelec στην εσωτερική μνήμη, ενώ αν το πάρεις από τη σελίδα της wetek
σου έρχεται με android και με ένα χαρτάκι με κωδικούς που το ενεργοποιείς και έχεις "free" κάποια κανάλια iptv (το ποια είναι ή αν έχει μέσα nova και ote, δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί) και εκεί οφείλεται και η διαφορά στη τιμή.
Από κει και πέρα είναι το ίδιο μηχάνημα και μπορείς να βάλεις ότι θέλεις να τρέχει στην εσωτερική μνήμη.
Πάντως εγώ αν έπαιρνα αυτή τη στιγμή θα περίμενα λίγο να πέσει ελαφρώς η τιμή και θα έπαιρνα το core που είναι ακριβώς η ίδια φάση με το play, αλλά είναι 4k και ιδίως παίζει hevc

Σε ευχαριστώ πολύ για τις λεπτομέρειες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επανέρχομαι γιατί μόλις είδα ότι το Core δεν έχει module για DVB-T. Ισχύει ή είδα κάτι λάθος;

Δεν είμαι πολύ σίγουρος (γιατί δεν έχω ασχοληθεί), αλλά το αγοράζεις extra και το βάζεις μέσα εσύ

Καλησπέρα στην παρέα!

Νεοαφιχθείς και λίγο άσχετος με το αντικείμενο! Έχω εδώ και καιρό το παρακάτω μηχάνημα: http://www.e-shop.gr/crystal-audio-cdvb-hd-p-PER.808137, και αποκωδικοποιητής και media player. Αρκετά καλό αλλά έχει ένα ελάττωμα, δεν παίζει DTS ήχο.
Ψάχνω λοιπόν ένα μηχάνημα 2 σε 1, και αποκωδικοποιητή για ψηφιακά κανάλια τηλεόρασης και ικανοποιητικό media player. Κατ'αρχήν υπάρχει αυτό που ψάχνω? Και αν ναι, καμία πρόταση?

Bump από άλλο thread, δεν με ενδιαφέρει να είναι Android TV, αρκεί να είναι ένα ικανοποιητικό media player!