Αγορα δεκτη hd/sd μεχρι 200 ευρω.

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,865
Αθήνα...
Ενδιαφερομαι για αγορα δορυφορικου δεκτη με τιμη λιγοτερο απο περιπου 200 ευρω,δεν με ενδιαφερει η εγγραφη προγραμματων,απλα να εχει θυρα dvi/hdmi εχω πιατο 80 εκατοστα και θα το βαλω να διχνει η hellas sat η hotbird περιμενω τις γνωμες σας,επισης εαν γινετε να διχνει και mpeg4(αλλα αυτο δεν με απασχολει τοσο)

και δεν μου ειπες,ποιος απο τους 2 δορυφορους εχει πιο πολλα hd καναλια;μπορω να εχω και τους 2 μαζι η και παραπανω;!

Hotbird & HellasSat δεν έχουν ελεύθερες HD μεταδόσεις. Υπάρχει μόνο το ουγγρικό M2 HD (Hotbird) το οποίο μεταδίδει ελάχιστες εκπομπές σε πραγματικό HD κι αυτές μεταγλωττισμένες στην ουγγρική γλώσσα.
Αν θέλεις ελεύθερα HD κανάλια πρέπει να στραφείς στον Astra 19.2 E.

ο hellas sat δεν εχει και το Hellas sat hd;αυτο δειχνει σε πραγματικο hd απο οσο ξερω.

και ακουσα οτι και ο σκαι μεταδιδει εκπομπες απο τον hellas sat se native hd!

δεν μου προτεινε κανενας ομως ποιον δεκτη να αγορασω :operator::huh2:

το ειδα,και σας ειπα οτι με ενδιαφερει αυτος : Darkbox GDS 7000 δεν ξερω εαν ειναι καλος αλλα μου φενετε οκ επειδη εχει χαμηλη τιμη και δεν ειναι pvr.

απο εκει και περα ακουω γνομες!~

Ενδιαφερομαι για αγορα δορυφορικου δεκτη με τιμη λιγοτερο απο περιπου 200 ευρω,δεν με ενδιαφερει η εγγραφη προγραμματων,απλα να εχει θυρα dvi/hdmi εχω πιατο 80 εκατοστα και θα το βαλω να διχνει η hellas sat η hotbird περιμενω τις γνωμες σας,επισης εαν γινετε να διχνει και mpeg4(αλλα αυτο δεν με απασχολει τοσο)
με 200 ευρο δεν θα παρεις κατι αξιολογο

Εγώ προτείνω τον Edision Argus Mini 2in1 Combo που με 180 ευρώ θα έχεις και τα επίγεια με MPEG4.
Τα σχόλια είναι θετικά για τον δέκτη, από τα λίγα παιδιά που τον δοκίμασαν.
Θα τον βρεις και σαν Venex 3602 HD Combo στην αγορά, πάλι με τα ίδια χρήματα.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=50225&page=3

Re: Απάντηση: Αγορα δεκτη hd/sd μεχρι 200 ευρω.

Εγώ προτείνω τον Edision Argus Mini 2in1 Combo που με 180 ευρώ θα έχεις και τα επίγεια με MPEG4.
Τα σχόλια είναι θετικά για τον δέκτη, από τα λίγα παιδιά που τον δοκίμασαν.
Θα τον βρεις και σαν Venex 3602 HD Combo στην αγορά, πάλι με τα ίδια χρήματα.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=50225&page=3

και με λιγο ψαξιμο στο google υπαρχει και στα 149 ευρω ελλαδα...

Καλη επιλογη ειναι και ο Mvision HD200 combo για να βλεπεις και τα επιγεια της Digea, εγγραφες, δικτυωση (με τον ανταπτορα??),καλη συμβατοτητα με την καρτα της ακατανομαστης (αν τυχον παρεις) και καλη Ελληνικη υποστηριξη.
Ειναι ενας δεκτης που θα τον εχεις για πολυ καιρο
Βεβαια βγηκε και ο HD300 combo που λεει προσθετει HD multimedia player αλλα υποθετω θα τα ξεπερναει τα 200.