γεια σε ολα τα μελη του φορουμ.εχω καταληξει σε αγορα δεκτη αναμεσα σε 3 δεκτες. (az box premium,dm 500hd,qbox). μπωρει καποιος να μου πει ποιος ειναι ο καλυτερος, σε εικονα ,και σε υποστηριξη software. ευχαριστω. γιαννης.
o DM 500 HD δεν νομιζω να εχει κυκλοφορησει ακομα η κανω λαθος /?
ναι σωστα γιαυτο το λεω την θυμαμαι την παρουσιαση του δεκτη που εγινε οπως και τις ανφορες σε εκθεση στο εξωτερικο οποτε αναμενουμε γιααυτονΔεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, η παρουσίαση έγινε τον Ιούνιο αλλά έχουμε να κάνουμε με dream .... το ξέχασες ????![]()
εχω την εντυπωση οτι κανεις δεν προτεινη τον qbox,για ποιο λογο ομως¨´O πιο πληρεστερος ειναι ο ΑΖΒΟΧ ΗD απο ολες τις αποψεις.
Πιο φθηνος αλλα σχεδον το ιδιο ενδιαφερον χωρις να ειναι linux αλλα να εχει τετοιες δυνατοτητες θα ειναι ο Spiderbox 9000HD μετα τις 25 Νοεμβριου που θα κυκλοφορησει και θα μπορουμε να πουμε περισσοτερα.
s,eyxaristo gia tin apantisi souΓιατι οι δεκτες προτεινονται με βαση τα χαρακτηριστικα τους,τις δυνατοτητες τους,την τιμη τους και την υποστηριξη τους.
Και αυτος υστερει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.