Αποφεύγεις το Plaza 400. Ουσιατικά δεν έχει δυνατότητες πολυμέσων ο -ξεπερασμένος- ALi M3602 επεξεργαστής του.
Υπάρχουν οι νέοι Μ3601 στους Crypto 210 και 220 που είναι καλύτεροι και ως δέκτες και στα πολυμέσα.
Ο CA έχει ένα επίσης ξεπερασμένο Mstar 7828. Ακριβός, με το παλιό 7828 να έχει αντικατασταθεί από το 7818 και να έχει βελτιώσει τους μεγάλους χρόνους αλλαγής καναλιών.
Το 7818 υπάρχει στον νέο F&U 2301 και Lifeview LV6TBOXHD v2.
Θεωρώ τον Crypto 250 τη καλύτερη από τις επιλογές σου.
Έχοντας παλαιότερα Mstar 7828 δέκτη, ξέρω ότι έχουν πολύ καλή συμβατότητα με βιντεάκια. Το κακό τους είναι ότι αλλάζουν σχετικά αργά κανάλια (zapping).
Για το Sunplus 1500 του Crypto 250 δεν ξέρω τι να πω. Αν και τον έχω τον δέκτη, δεν τον χρησιμοποιώ επειδή δεν μου έπαιξε κάτι αγώνες Formula 1 και απογοητεύθηκα. Ευκαιρία αύριο να κάνω μερικά test. Έχει καλούς χρόνους αλλαγής καναλιών, αλλά όχι σαν των ALi 3601.
Τα ALi, είναι ταχύτατα στην αλλαγή καναλιών, αλλά δεν ξέρω για την συμβατότητά τους με βιντεάκια. Εγώ είχα κάποια προβλήματα σε μια πάρα πολύ σύντομη δοκιμή, στα παλαιότερα firmware τους σίγουρα είχαν προβλήματα, ενώ για τα νέα λένε ότι είναι αρκετά καλά πια.