Αγορά Denon 4308

Θωμάς1

AVClub Addicted Member
26 June 2006
1,760
Θεσσαλία
Πρόκειται να αγοράσω τον συγκεκριμένο ενισχυτή και θα ήθελα με τη βοήθειά σας να βρούμε την καλύτερη δυνατή τιμή.
Μέχρι τώρα η καλύτερη τιμή που βρήκα είναι 2200 αλλά επειδή έχω διαβάσει εδώ μέσα και για πολύ καλύτερες τιμές εως και 1900 , αν κάποιος ξέρει κάτι καλύτερο από αυτό ας βάλει ένα χεράκι.
Δυστυχώς είμαι μακριά από Αθήνα και δεν μπορώ να ψάξω όπως θα ήθελα.
Η πληρωμή θα είναι μετρητοίς όχι με δόσεις.

Last edited:
Καλή η επιλογή σου και να σου βγεί γερό κομμάτι.

Εγώ έκρινα ότι η διαφορά τιμής από τον 3808 είναι υπερβολική για αυτά που δίνει παραπάνω και πήγα σε 3808.

Να δούμε τι παραπάνω θα κάνουν οι 2909, 3909, 4309 ...... πάλι marketing κόλπα.

Απάντηση: Re: Αγορά Denon 4308

Καλή η επιλογή σου και να σου βγεί γερό κομμάτι.

Εγώ έκρινα ότι η διαφορά τιμής από τον 3808 είναι υπερβολική για αυτά που δίνει παραπάνω και πήγα σε 3808.

Να δούμε τι παραπάνω θα κάνουν οι 2909, 3909, 4309 ...... πάλι marketing κόλπα.

Για μένα ήταν μονόδρομος ο 4308 λόγω της διπλής παράλληλης εξόδου HDMI, αλλά και η ασύρματη λήψη δικτύου και internet με εξυπηρετεί.
Δεν ήθελα να καταλήξω στη λύση του σουίτσερ.

Ακόμα δεν τον έχω δουλέψει φαντάζεσαι να τον βάλω σε λίγες μέρες και να είναι χαλασμένος;:twoguns:

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Denon 4308

Για μένα ήταν μονόδρομος ο 4308 λόγω της διπλής παράλληλης εξόδου HDMI, αλλά και η ασύρματη λήψη δικτύου και internet με εξυπηρετεί.
Δεν ήθελα να καταλήξω στη λύση του σουίτσερ.

Ακόμα δεν τον έχω δουλέψει φαντάζεσαι να τον βάλω σε λίγες μέρες και να είναι χαλασμένος;:twoguns:

Εγώ είχα αποφασίσει ότι θα πάρω Switcher, το ασύρματο δεν μου έλεγε πολλά μιάς και δεν το θέλω.

Από ότι καταλαβαίνω θές να δίνεις σε TV-Projector με τις 2 εξόδους. Για διάβασε σε κάποια post αν το κάνει ταυτόχρονα γιατί νομίζω ότι πρέπει να επιλέγεις από το menu πού θα δώσει κάθε φορά έξοδο ( δεν είμαι σίγουρος όμως ). Αυτό που μπορώ να πώ είναι ότι έχουν σπαστικά menu.

Ναι έχω προβολέα και θα πάρω σύντομα και τηλεόραση.
Διάβασα οτι είναι ο μόνος ενισχυτής που μπορεί να δίνει παράλληλα σήμα σε δυο πηγές.