Αγορά διαδρόμου γυμναστικής (treadmill)

Πάντως μια εναλλακτική είναι το στατικό ποδήλατο. Κοστίζει λιγότερο, ποιάνει λιγότερο χώρο, και προσφέρει εξίσου καλή γυμναστική.

48 εκατοστα πλατος ?

Ετοιμασου για στραβοπατηματα ...
Μέτρησα το βήμα μου στο δρόμο (πλακάκια πεζοδρομίου) και είναι αρκετό φίλε
Πάντως μια εναλλακτική είναι το στατικό ποδήλατο. Κοστίζει λιγότερο, ποιάνει λιγότερο χώρο, και προσφέρει εξίσου καλή γυμναστική.
Όχι, αποκλείστηκε... Για περπάτημα και γρήγορο βαδιν θέλω κάτι...

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους σας.

Τελικά αποφάσισα να κάνω την υπέρβαση και να ανεβάσω το budget λίγο, στα 900 , μιας και ως ετοιμοπαραδοτο βρήκα τον Amila F350PI Progressive, με σαφώς ανώτερα κατά πολύ χαρακτηριστικά σε σχέση με τον ProTred MR-900.

https://www.skroutz.gr/s/23729173/Amila-Progressive-F350PI.html

Πριν από λίγο τον παρήγγειλα κιόλας, τα χαρακτηριστικά του είναι τα παρακάτω:

Περιγραφή

Διάδρομος γυμναστικής ηλεκτρικός Progressive F350PI AMILA 92219

Ο διάδρομος τρεξίματος Progressive F350PI της AMILA προσφέρει άνετη και ξεκούραστη προπόνηση σε αθλούμενος έως 160 Kg.
Διαθέτει πολύ ισχυρό μοτέρ 3,50 hp, ηλεκτρική κλίση έως 20% και ηλεκτρική ταχύτητα έως 22 km/h.
Η αντικραδασμική ανάρτηση κάτω από το εμπρός μέρος του δαπέδου απορροφά άριστα τους κραδασμούς κρατώντας σας ασφαλή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μοτέρ:*3.50hp
Κονσόλα:*Οθόνη Μπλε LCD 7”, Κουμπιά Άμεσης Ρύθμισης Ταχύτητας και Κλίσης, Αισθητήρες καρδιακών παλμών
Ενδείξεις Κονσόλας:*Ταχύτητα, Χρόνος, Απόσταση, Κλίση, Καρδιακοί Παλμοί, Θερμίδες, Σωματικό λίπος
Προγράμματα:*80 προκαθορισμένα + χειροκίνητο + 5 χρήστη
Ταχύτητα:*1-22 Km/h
Κλίση:*Ηλεκτρική 20%
Δάπεδο:*Πάχους 18mm
Επιφάνεια Ιμάντα:*54x150 cm, πάχους 1.4mm
Ράουλα:*Εμπρός 56mm, πίσω 48mm
Διαστάσεις (ανοικτός):*201x86x143cm
Βάρος:*95Kg
Μέγιστο Βάρος Χρήστη:*160Kg
Άλλα Χαρακτηριστικά:*Ρόδες Μεταφοράς, Υδραυλική υποβοήθηση στο δίπλωμα/ξεδίπλωμα, Θέσεις δοχείου, Ηχεία
e29350b340357bc365d8862e34edbd4e.jpg
261e140a46a713bc959f5e9c80e03f67.jpg
2053ae1ea645f96df74c019c947003f9.jpg

Μεγειά!

Βέβαια, το "ξεκούραστη προπόνηση" της διαφήμισης προκαλεί γέλιο! Για πολύ ξεκούραστα, μετά από 1-2 μήνες οι περισσότεροι δεν το χρησιμοποιούν καθόλου!

Re: Απάντηση: Αγορά διαδρόμου γυμναστικής (treadmill)

Μεγειά!

Βέβαια, το "ξεκούραστη προπόνηση" της διαφήμισης προκαλεί γέλιο! Για πολύ ξεκούραστα, μετά από 1-2 μήνες οι περισσότεροι δεν το χρησιμοποιούν καθόλου!
Ξεκούραστη θα είναι μόνο εάν την κοιτάζω από τον καναπέ
Mε γειες ! -bye-

Δεν θα ταν ασχημη μια επανεκτιμηση σε κανα μηνα :rolleyes: ....
Εννοείται, μετά από κάνα μήνα χρήσης θα γράψω εντυπώσεις. Τελικά δεν πήρα τον 48αρη αλλά πολύ φαρδύτερο

Καλησπέρα, ένα μικρό review για τον διάδρομο Amila F350PI, μετά από 7 μήνες χρήσης.

Λοιπόν, είναι μεγάλος, πολύ βαρύς και στιβαρός. Η επιφάνεια για τρέξιμο φαρδιά όσο χρειάζεται και μεγάλη σε μήκος, όλα αυτά για άτομο 1,9μ. Τα χερούλια του στιβαρά, μεγάλα και βολικά. Η οθόνη του (δες παρακάτω) ευκρινής, πολλές λειτουργίες αλλά εγώ χρησιμοποιώ μόνο 2 απλές ρυθμίσεις (χρόνου και κλίσης).

Σε γενικές γραμμές, ικανοποιημένος από την χρήση του, μοναδική παραφωνία το γεγονός ότι κόλλησε η ηλεκτρονική οθόνη στο μήνυμα (ηχητικό και οπτικό) "λάδωμα διαδρόμου", πάρα την λίπανση που έκανα σε εβδομαδιαία βάση. Από επικοινωνία με την εισαγωγική εταιρεία (όχι το κατάστημα αγοράς), παραδέχτηκαν ότι κόλλησε η ηλεκτρονική μονάδα του όλη και έστειλαν δωρεάν μια καινούρια πλακέτα-οθόνη, την οποία πέρασα εγώ σχετικά εύκολα. Οφείλω λοιπόν να εξαίρω την ελληνική αντιπροσωπεία της συγκεκριμένης μάρκας, για την υποστήριξη του προϊόντος, εντός εγγύησης φυσικά.

Αυτά προς το παρόν για τον συγκεκριμένο διάδρομο.

e30a681fc7c04c5cda192c9ce2677342.jpg
9e827be209b026c40aeb6ca8d6ac11e0.jpg