Αγορά δικάναλου για Audio Spectrum Eros

fotAN

New member
17 February 2008
79
EL Perister..
καλημέρα ,έχετε να μου προτείνεται κάποιο ενισχυτή έως 600 ευρώ για τα συγκεκριμένα ηχεία? ο χώρος μου είναι γύρο στα 13tm και ακούω κύριος jazz.

Καταπληκτικα ηχεια,τους αξιζει καλο τρανζιστορ τουλαχιστον στα 1000 ευρω.Στα χρηματα αυτα δε βλεπω να υπαρχει κατι αξιολογο,μονο ο ΕVO της CREEK αλλα πρεπει να ανεβεις 100 περιπου ευρω.

Οχι οτι ο advance που προτεινε ο φιλος ή καποιος nad δεν ειναι καλες επιλογες αλλα αξιζει κατι πιο "ιδιαιτερο" αυτο το ηχειο.

Last edited:
CAMBRIDGE AUDIO 640 A V2 - 500 ευρώ περίπου

AUDIOLAB 8000S - 650 ευρώ περίπου

MARANTZ PM 7001 - 600 ευρώ περίπου

NAD C352 - 600 ευρώ περίπου

THULE AUDIO SPIRIT IA 60 - 650 ευρώ περίπου

A-A6-J Pioneer - 500 ευρώ περίπου

Last edited:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ,ξέρω ότι τα χρήματα που διαθέτω είναι λίγα για να πάρω κάτι αξιόλογο για τα συγκεκριμένα ηχεία αλλα δε μπορώ να πάω παραπάνω , θα προσπαθήσω να ακούσω :ears::ears:τους ενισχυτές που προτείνατε , όσους βρω φυσικά.

μπορείτε να προτείνεται κάποιο κατάστημα με μεγάλη ποικιλία? για αρχή λέω να ακούσω τον audiolab και τον map105.:guitarist::guitarist:

Toν ΜΑΡ-105 πρέπει να τον έχει στο Media Markt να τον ακούσεις. Αν όχι τότε θα τον βρεις σίγουρα στον Γιαβρή στην μέσα στοά στην Κάνιγγος.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ,ξέρω ότι τα χρήματα που διαθέτω είναι λίγα για να πάρω κάτι αξιόλογο για τα συγκεκριμένα ηχεία αλλα δε μπορώ να πάω παραπάνω , θα προσπαθήσω να ακούσω :ears::ears:τους ενισχυτές που προτείνατε , όσους βρω φυσικά.

Φίλε μου, μερικοί από τους ενισχυτές που αναφέρθηκαν είναι παραπάνω από αξιόλογοι ... προσπάθησε να ακούσεις όσους μπορείς, και μην βιάζεσαι, πάρε ένα περιοδικό του χώρου , βρες τηλέφωνα αντιπροσώπων και μαγαζιών, και ξεκίνα να ρωτάς πού μπορείς να ακούσεις μερικούς ... , επίσης ρώτα και αν μπορείς να πάρεις κανέναν σπίτι σου για να τον ακούσεις με τα μηχανήματα σου στο χώρο σου .....

Καλή τύχη και υπομονή ....

Kανε ενα περασμα στον ΗΧΟ του μηνα,θα δεις διαφημηση απο καταστημα που εχει τις περισσοτερες εταιρειες που αναφερθησαν.Τα ηχεια σου μπορεις να τα παρεις στο καταστημα (σε οποιο πας μιας και ειναι μικρα) αλλα επειδη ο χωρος εκει θα ειναι σημαντικα μεγαλυτερος δεν θα ακουσεις "σωστα".

να είσαστε καλά, από αύριο αν το επιτρέψει ο χιονιάς θα πάρω τα ηχεία παραμάσχαλα και θα βγω στη γύρα να ακούσω μηχανήματα..:drummer:άντε να δούμε..

Ρίξε μιά ματιά και στον Harman-Kardon HK-970. H τιμή αγοράς του είναι
περίπου στα 550 και παίζει και αυτός πολύ καλά, έχει και άφθονο Drive.
Πάντος κατά την γνώμη μου πρόκειται για ένα άριστο μικρό ηχείο που θα
δικαιολογούσε και ανώτερης κατηγορίας ενισχυτικά.

Marantz ε? τι μου μου θύμισες! Ψηνόμουνα αρχικά για ένα 2238(vintage) από ebay, πολύ sexy μηχάνημα βρε παιδιά , αλλα τελικά εγκατέλειψα την ιδέα. Να πω ότι δε θα παραλείψω να ακούσω και κάπως ακριβότερα μηχανήματα από περιέργεια πιο πολύ, ένα από αυτά είναι και ο xindak που προτάθηκε παραπάνω http://www.auditorium.gr/index.php?show_page=100&PHPSESSID=517ff29545eae0bcdeec77b742fec350
έχει κάποιος επμειρία από μηχανήματα αυτής θα εταιρίας?

Marantz ε? τι μου μου θύμισες! Ψηνόμουνα αρχικά για ένα 2238(vintage) από ebay, πολύ sexy μηχάνημα βρε παιδιά , αλλα τελικά εγκατέλειψα την ιδέα. Να πω ότι δε θα παραλείψω να ακούσω και κάπως ακριβότερα μηχανήματα από περιέργεια πιο πολύ, ένα από αυτά είναι και ο xindak που προτάθηκε παραπάνω http://www.auditorium.gr/index.php?show_page=100&PHPSESSID=517ff29545eae0bcdeec77b742fec350
έχει κάποιος επμειρία από μηχανήματα αυτής θα εταιρίας?

Έχω τα 8800Mnu τα μικρά μονομπλόκ.Απλά σκοτώνουνε..

Μιας και αναφερθηκαν οι Xindak, ξερουμε αν καποιος απο τους ολοκληρωμένους του έχει AV input (δηλαδή είσοδο απ ευθείας στο τελικό στάδιο) ή γέφυρα προ-τελικού ? Στο site δεν υπαρχουν τεχνικά χαρακτηριστικά παρα μονο καποια ελλειπή σε ελαχιστα μοντέλα και ήλπιζα ότι στο site του αντιπροσώπου θα ήταν πιο αναλυτικά..