αγορα disk player

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

vlahoskwn

Senior Member
26 January 2012
361
ΜΑΛΕΣΙΝΑ
γεια σας
θελω να παρω ενα disk player και βρηκα αυτο το site αλλα θελω να μαθω αν στελνει ελλαδα και αν ειναι αξιοπιστο
εχω στειλει email απο χτες το βραδυ αλλα δεν εχω παρει απαντηση
εχει ψωνισει κανει απο αυτο;
(θελω να παρω της sony το MDS-JE520 πως το βλεπετε;)

http://www.soundsclassic.com/disc_players.html

kiriak

Supreme Member
27 November 2006
3,951
δεν είδα το συγκεκριμένο,
αλλά βλέπω ότι έχει μεταχειρισμένα ,

ρισκάρεις να πάρεις μηχάνημα σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση, να πληρώσεις τελωνείο και τα μεταφορικά πιθανότατα θα κοστίζουν περισσότερο από το μηχάνημα.
220 Volt παίζουν; Στην Ελλάδα στέλνει;
ο πωλητής δεν σου απάντησε τώρα που είσαι υποψήφιος πελάτης, θα σου απαντήσει αύριο αν έχεις πρόβλημα και αφού έχει πάρει τα λεφτά;

δεν κοιτάς εδώ στις αγγελίες και στα μαγαζιά; καλύτερο πράμα θα πάρεις, λιγότερα θα δώσεις
και αντί να περιμένεις μάταια απάντηση στο email θα απολαμβααααάνεις τον John Mayall από το σύστημά σου.

Τώρα αν δεν ακούς John Mayall ή αν ψάχνεις κάτι που δεν υπάρχει εδώ,
ε τότε ξαναστείλε email

(δεν έχω μαγαζί, ούτε πουλάω τίποτα τέτοιο)

Sonus Naturalis

Μέλος Σωματείου
12 July 2009
9,456
Αθήνα, Ηλιούπολη
Λοιπόν, το Sony το MDS-JE520 είναι καλό μηχάνημα. Δεν είναι όμως Disk Player, όπως γράφεις. Δεν παίζει CD, αν γυρεύεις κάτι τέτοιο. Είναι Mini Disk Reorder-Player. Είναι δηλαδή εγγραφέας, γράφει και παίζει μουσική, περίπου όπως τα παλιά κασετόφωνα. Γράφει σε μικρά δισκάκια που μοιάζουν περίπου με τις δισκέτες του υπολογιστή. Τα δισκάκια αυτά θα βρίσκονται για λίγα χρόνια ακόμα στην αγορά, διότι η Sony σταμάτησε την παραγωγή και υποστήριξη των Mini-Disk.

Το κατάστημα που γράφεις δεν είναι ακριβώς ιντερνετικό κατάστημα. Είναι μαγαζί που κάνει επισκευές και πουλάει και μεταχειρισμένα. Οπότε θα πρέπει να συνεννοηθείς μαζί τους. Βρίσκεται όμως στην Αμερική, στο Ιλλινόϊς. Αυτό σημαίνει πως αν στο στείλουν θα πρέπει να πληρώσεις φόρους, τελωνείο και διάφορα έξοδα που μπορεί να ανεβάσουν το κόστος δυό φορές πάνω απ' ότι υπολογίζεις.

Στα γράφω αυτά, διότι καταλαβαίνω ότι δεν έχεις ξανακάνει τέτοια αγορά και μάλιστα από Αμερική.
Αν λοιπόν είσαι σίγουρος πως αυτό είναι το μηχάνημα που πραγματικά θέλεις και αποφασίσεις να προχωρήσεις σου εύχομαι καλή τύχη...

vlahoskwn

Senior Member
26 January 2012
361
ΜΑΛΕΣΙΝΑ
Απάντηση: Re: αγορα disk player

Λοιπόν, το Sony το MDS-JE520 είναι καλό μηχάνημα. Δεν είναι όμως Disk Player, όπως γράφεις. Δεν παίζει CD, αν γυρεύεις κάτι τέτοιο. Είναι Mini Disk Reorder-Player. Είναι δηλαδή εγγραφέας, γράφει και παίζει μουσική, περίπου όπως τα παλιά κασετόφωνα. Γράφει σε μικρά δισκάκια που μοιάζουν περίπου με τις δισκέτες του υπολογιστή. Τα δισκάκια αυτά θα βρίσκονται για λίγα χρόνια ακόμα στην αγορά, διότι η Sony σταμάτησε την παραγωγή και υποστήριξη των Mini-Disk.

Το κατάστημα που γράφεις δεν είναι ακριβώς ιντερνετικό κατάστημα. Είναι μαγαζί που κάνει επισκευές και πουλάει και μεταχειρισμένα. Οπότε θα πρέπει να συνεννοηθείς μαζί τους. Βρίσκεται όμως στην Αμερική, στο Ιλλινόϊς. Αυτό σημαίνει πως αν στο στείλουν θα πρέπει να πληρώσεις φόρους, τελωνείο και διάφορα έξοδα που μπορεί να ανεβάσουν το κόστος δυό φορές πάνω απ' ότι υπολογίζεις.

Στα γράφω αυτά, διότι καταλαβαίνω ότι δεν έχεις ξανακάνει τέτοια αγορά και μάλιστα από Αμερική.
Αν λοιπόν είσαι σίγουρος πως αυτό είναι το μηχάνημα που πραγματικά θέλεις και αποφασίσεις να προχωρήσεις σου εύχομαι καλή τύχη...
γιαυτο θελω το συγκεκριμενο μιας και εχω καποιες ηχογραφησεις και θα ηθελα να της ακουσω
κανεις αλλος ξερει τιποτα αλλο; δεν μου εχουν απαντησει ακομη