Καλημέρα.
Για πείτε για τις ταχύτητες; Για που ενδείκνυται η 1 και που η 2;
Πάντα πίστευα ότι επειδή η πρώτη ταχύτητα έχει μια βίδα δίπλα είναι για βιδωμα και η δεύτερη που έχει το τρυπάνι για τρυπημα, λάθος μου.
Λοιπόν στην πρώτη ταχύτητα το 10ν parkside τα κατάφερε όχι μόνο με το 10ρι τρυπάνι αλλά και με 12ρι στον τάκο της παλέτας.
Αντιθέτως το 20V με το 25 forstner δεν έκανε τίποτα. Μάλλον όμως γιατί τα forstner του lidl είναι για πέταμα αφού δεν δείχνει να μην έχει δύναμη αλλά να μην κόβουν.
Σε τρυπημα τοίχου με κρούση τι ρυθμίσεις βάζουμε?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
Και σε σίδηρο ένα SDS θα έχει καλύτερη εφαρμογή σε σχέση με ένα κρουστικό δραπανακατσάβιδο ε??
Με αγχώνει λίγο το βάρος...2,5 κιλά..!!έχω συνηθίσει με το GDR 10.8v του κιλού..!!χαχαχα!!
Θα κοιτάξω για το :
-BOSCH - PBH Universal Exclusive Περιστροφικό Πιστολέτο 550W (https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5125#texnika
-MAKITA - M8700 Πνευματικό Πιστολέτο 710W 20mm (https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8902#texnika
Αυτά δεν παίρνουν και τα απλά τρυπάνια??μόνο SDS??
Και τι διαφορά έχει το Περιστροφικό Πιστολέτο με το Πνευματικό Πιστολέτο??
Bosch Akku-Bohrschrauber GSR 18-2-LI inkl. 3 Akkus 1,5 Ah Li-Ion + 25tlg. BitboxTo κρουστικο δραπανο, η κρουση δηλαδη, ΔΕΝ ενδεικνυται για τρυπες σε τοιχοποιια. Ακουγεται παραδοξο αλλα ο λογος ειναι οτι μπορει να σπασει το τουβλο και να υπαρχει θεμα με το ουπατ.
Οι τρυπες σε τοιχοποιια γινονται με προτρυπημα, συνηθως με τρυπανι 3-4μμ, και μετα με το μεγεθος τρυπανιου που χρειαζεται. Το δραπανο πρεπει να ειναι ρυθμισμενο στην δευτερη/υψηλη ταχυτητα.
Χωρις κρουση επισης γινονται και οι τρυπες σε γυψοσανιδες, τσιμεντολιθους, μαρμαρα, πλακακια και παρομοια υλικα. Η κρουση ειναι κυριως για μπετον.
Καλοριζικο το GSR, πιο ακριβως σετ πηρες?
Μιχάλη δοκίμασα με το gsr να τρυπήσω διακοσμητικό μισοτούβλο (όχι τα τρυπητα) με 5αρι τρυπάνι και δεν μπήκε ούτε πόντο. Με το gsb και την κρούση μπήκε άψογα.
Bosch Akku-Bohrschrauber GSR 18-2-LI inkl. 3 Akkus 1,5 Ah Li-Ion + 25tlg. Bitbox
- GSR 18-2-LI
[FONT=&]
- 3 x 1,5 Ah Akkupacks(μπαταρίες)
[/FONT]Αυτό πήρα αλλά ζήτησα του πωλητή να το ακυρώσει μιας και δεν έχει κρούση.
- LadegerΓ t AL 1820CV
- 25-tlg. Schrauberbitset(25 τεμάχια κατσαβιδιού)
- Tasche(τσάντα)
Δηλαδή φίλε Χιώτη αν θέλω να κάνω 2 τρύπες στον τοίχο μου δεν χρειάζομαι την κρούση?
[FONT=&]Κάθησα και το φιλοσόφησα.Καλύτερα να πάρω ενα φτηνό για τη δουλειά που το θέλω.Αργότερα κοιτάζω και σε bosch.[/FONT]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.