Aγορά Δραπανοκατσάβιδου (Ηλεκτρικό Η´Μπαταρίας)

Σε αυτήν την κατηγορία τιμής , τα εργαλεία αυτά είναι πάνω κάτω τα ίδια . Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το τσόκ τους .Σε άλλα είναι πιο ποιοτικό σε άλλα λιγότερο με αποτέλεσμα να μην μαγκώνει καλά το τρυπάνι κάποιες φορές . Διαφορά θα δεις αν πας σε ποσά από 90-100 , οπότε αν το θες για δεύτερο πάρε αυτό το skil .Καλή μάρκα είναι , υπάρχει ένα θέμα με την υποστήριξη γιατί φεύγει από την Bosch και την παίρνει η Chervon , αλλά ένα πενηντάρικο έχει , δεν είναι και κανένα τεράστιο ποσό , όσο κρατήσει . Μην πας σε κάτι πιο ακριβό , για αναπληρωματικό δεύτερο δραπανάκι δεν χρειάζεσαι κάτι πιο ακριβό , άλλο αν πολλοί εδώ μέσα έχουν για τρίτο ή τέταρτο δραπανάκι ακόμη και ....... Bosch μπλέ .

Εδώ είσαι Δημήτρη http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1711
Άμα το συστήνει ο Χιώτης ...δεν το συζητάμε.
Μια χαρά για την δουλειά που το θέλεις ...με χαμηλότατο κόστος .... ένα μήνα για επιστροφή χρημάτων και τρία χρόνια εγγύηση !!!!
Με ότι περισσέψει από τα πενήντα ...πάρε και όλη την υπόλοιπη σελίδα (εκτός από την σκάλα) :flipout:

Μετά από αρκετό κόπο...με την ανταλλαγή email με το alarm (την καλύτερη προσφορά-αργούσαν με τις απαντήσεις).να μαζέψω τα χρήματα να πάρω κάτι σωστό (τα πρώτα μου καλά εργαλεία-πιστεύω μια φορά και καλή)...ταλαιπώρησα και ένα φίλο μου γιατί δεν μπορούσα να κάνω εγώ την αγορά με το δικό μου paypal...σήμερα παράγγειλα τα εξής:
Bosch Akku-Bohrschrauber GSB 10,8-2-Li + Drehschlagschrauber GDR 10,8 Li + 2x Akku, Lader, L-Boxx + 3er X-Proline Kombi-Set Holzbohrer / Metallbohrer / Bitsatz + Bosch Bitsortiment 43 tlg. inkl. SW 6,8,10 + Bosch L-Boxx Einlage (for GSB and GDR)
τελική τιμή: 230 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά...
(και κάτι τελευταίο..όταν τακτοποιήσω το θέμα με το paypal και υπάρχει η οικονομική δυνατότητα: για μελλοντικές ομαδικές θα είμαι στην διάθεσή σας...)

Last edited:
Απάντηση: Re: Aγορά Δραπανοκατσάβιδου (Ηλεκτρικό Η´Μπαταρίας)

Μετά από αρκετό κόπο...με την ανταλλαγή email με το alarm (την καλύτερη προσφορά-αργούσαν με τις απαντήσεις).να μαζέψω τα χρήματα να πάρω κάτι σωστό (τα πρώτα μου καλά εργαλεία-πιστεύω μια φορά και καλή)...ταλαιπώρησα και ένα φίλο μου γιατί δεν μπορούσα να κάνω εγώ την αγορά με το δικό μου paypal...σήμερα παράγγειλα τα εξής:
Bosch Akku-Bohrschrauber GSB 10,8-2-Li + Drehschlagschrauber GDR 10,8 Li + 2x Akku, Lader, L-Boxx + 3er X-Proline Kombi-Set Holzbohrer / Metallbohrer / Bitsatz + Bosch Bitsortiment 43 tlg. inkl. SW 6,8,10 + Bosch L-Boxx Einlage (for GSB and GDR)
τελική τιμή: 230 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά...
(και κάτι τελευταίο..όταν τακτοποιήσω το θέμα με το paypal και υπάρχει η οικονομική δυνατότητα: για μελλοντικές ομαδικές θα είμαι στην διάθεσή σας...)

Με το καλό να τα παραλάβεις και να τα χαρείς.

Re: Απάντηση: Re: Aγορά Δραπανοκατσάβιδου (Ηλεκτρικό Η´Μπαταρίας)

Με το καλό να τα παραλάβεις και να τα χαρείς.

Θα τα παρουσιάσω (μαζί με κάνα-δυο άλλα εργαλεία) όταν τα παραλάβω.. σ'ευχαριστώ πολύ!!!!

Καλησπερα και απο μενα, διαβασα ολο το θεμα και αν και εμαθα καποια πραγματα, λεω να ρωτησω κι εγω, γιατι δεν ξερω τι χρειαζομαι απο ολα αυτα που αναφερετε... δραπανα, δραπανοκατσαβιδα, βιδολογους, παλμικα, κρουστικα κτλ κτλ οποτε ας πω τι θελω....

Αγορασε ο πεθερος ενα θερμοκηπιο, δηλαδη εναν αλουμινενιο σκελετο, περιπου 4χ6 μετρα και εχει καμμια χιλιαδα βιδες οπως το ειδα το πραγμα... με τι εργαλειο βιδωνω ευκολα, γρηγορα, ξεκουραστα και... φτηνα ???? :Banane0:
Ειδα αυτα τα parkside και το lindl βγαζει αυριο προσφορα ... μου κανει ή χρειαζομαι κατι αλλο?

Αυτο τρυπαει και βιδωνει ταυτοχρονα ? Απο μυτες πρεπει να παρω κατι αναλογο με τις βιδες που θα βιδωσω ή εχει σετακια ενα σε ολα ?
Καλο το 40ρι του λιντλ, αλλα επειδη τα εργαλεια μενουν και που και που χρειαζονται, μεχρι και τα 100 για κατι συνολικα καλυτερο, θα τα εδινα...

Ευχαριστω για τις οποιες προτασεις/υποδειξεις

Καλώς ήρθες Ηλία.
Σωστό το σκεπτικό σου και με βάση αυτό θα σου πρότεινα να δώσεις τα 110 ευρώ για ένα εργαλείο το οποίο θα έχεις για χρόνια και με τις ίδιες μπαταρίες θα μπορείς να χτίσει ολόκληρη σειρά.
Είναι το Bosch GSR 10,8.
https://www.skroutz.gr/s/7560242/Bosch-GSR-10-8-2-LI-10-8v-2x1-5Ah-Professional-0615990GA9.html

Σε φτηνή τιμή πιστεύω οτι η καλύτερη επιλογή είναι το δεκάβολτο του Lidl. Απ´ τα εργαλεία της Parkside που αγαπάω πολύ.
Ολταν το βγάλει χτύπα το, ούτε καν 40 δεν κάνει.

5217770c495a8241789e6d78515c9cd9cfe9f48a.jpg

Ευχαριστω για τις προτασεις. Το bosch δελεαστικο αλλα δεν υπηρχε πουθενα ετοιμοπαραδοτο, οποτε κατεληξα στην προσφορα του λιντλ.

Δεν εχω εμπειρεια με τετοια μηχανηματα, αλλα τα κουμπια του μου φανηκαν καπως ψευτικα... ο επιλογεας δεξιοστροφης/αριστεροστροφης φορας οπως και αυτος για τις σκαλες περιστροφης ειναι καπως δυσχρηστοι, αλλα θα δειξει... ειχε και μια μυτη μεσα με μαγνητακι, ευτυχως ταιριαζει με τις βιδες που εχω και δεν πηρα αλλες.

Ευχαριστω και παλι και παω για το... θερμοκηπιο.

Καλημέρα σε όλους!
Σκέφτομαι να πάρω για το σπίτι εργαλεία για τρύπημα και βίδωμα.
Χαλαρή χρήση για μικροδουλειές.
Σκεφτόμουν αρχικά ένα κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας, all in one, αλλά ένας μάστορας μου πρότεινε να πάρω καλύτερα ένα ηλεκτρικό δραπανοκρουστικό και ένα κατσαβίδι μπαταρίας ξεχωριστά.
Από μάρκες bosch, Makita, dewalt μου είπαν ότι είναι καλές.
Από χρήματα υπολογίζω γύρω στα 150 ευρώ όλα.
Θα είναι τα πρώτα μου εργαλεία καθώς μέχρι τώρα δανείζομαι όταν χρειάζομαι κάτι.
Περιμένω προτάσεις.
Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Aγορά Δραπανοκατσάβιδου (Ηλεκτρικό Η´Μπαταρίας)

Καλημέρα σε όλους!
Σκεφτόμουν αρχικά ένα κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας, all in one, αλλά ένας μάστορας μου πρότεινε να πάρω καλύτερα ένα ηλεκτρικό δραπανοκρουστικό και ένα κατσαβίδι μπαταρίας ξεχωριστά.
Θα είναι τα πρώτα μου εργαλεία καθώς μέχρι τώρα δανείζομαι όταν χρειάζομαι κάτι.
Περιμένω προτάσεις.
Ευχαριστώ!

Το καλυτερο για ερασιτεχνη ερασιτεχνη ειναι αυτο, ηλεκτρικο δραπανο-κρουστικο και ενα βιδολογο μπαταριας. Το τι θα παρεις ειναι θεμα budjet και γουστου.

Καλημέρα σε όλους!
Περιμένω προτάσεις.
Ευχαριστώ!

Kαλως τον!
Aν ειναι για μικροδουλειες και χαλαρη χρηση γιατι να μην παρεις το κρουστικο μπαταριας που βγαζει απο Πεμπτη το Lidl?
Δεν βλεπω κανενα ουσιαστικο λογο να παρεις δυο διαφορετικα εργαλεια για τις αναγκες σου οπως τις περιγραφεις. Μια χαρα θα εισαι με ενα 18βολτο κρουστικο και με την τριετη εγγυηση parkside.

Μη λέτε βιδολόγο το ηλεκτρικό κατσαβίδι και μας μπερδεύετε εμάς τους μηχανολόγους. Άλλο πράγμα ο βιδολόγος άλλο το ηλεκτρικό κατσαβίδι. Σαν να λέει ο άλλος το σκεπάρνι σφυρί ή το πριόνι μαχαίρι και πάει λέγοντας κάθε πράγμα έχει το όνομα του.

Βιδολόγος είναι το εξάρτημα που κάνει σπείρες (βιδώματος) σε ένα μέταλλο. Αυτό μάθαμε από 5 χρονών μέσα στα εργαλεία.

Μη λέτε βιδολόγο το ηλεκτρικό κατσαβίδι και μας μπερδεύετε εμάς τους μηχανολόγους. Άλλο πράγμα ο βιδολόγος άλλο το ηλεκτρικό κατσαβίδι. Σαν να λέει ο άλλος το σκεπάρνι σφυρί ή το πριόνι μαχαίρι και πάει λέγοντας κάθε πράγμα έχει το όνομα του.

Βιδολόγος είναι το εξάρτημα που κάνει σπείρες (βιδώματος) σε ένα μέταλλο. Αυτό μάθαμε από 5 χρονών μέσα στα εργαλεία.

+1000 :a0210:
Συμφωνώ καί εγώ έτσι τό ξέρω,αλλά άν δείς στό google έχει γίνει κακή αρχή

Εγώ έχω ένα ηλεκτρικό κρουστικό δραπανοκατσάβιδο 700watt και ένα 12volt μπαταρίας της einhell με 85,- σύνολο.
Αλλά με 59,99 μπορείς να αγοράσεις, όπως γράφει ο Χιώτης ένα Parkside 20V κρουστικό μπαταρίας που σε καλύπτει 99% σε όλες τις εργασίες. Αν υπολογίσεις άλλα 25,- (νομίζω) για μια έξτρα μπαταρία είσαι άρχοντας...!