Αγορά Dreambox?

tubeg

New member
23 September 2010
2
χαιρετιζω το forum μιας και ειναι το πρωτο μου thread...

ανοιγω το θεμα κυριος για να βοηθηθω αλλα και για να συγκεντροθουν πληροφοριες για την αγορα dreambox επειδη στα επιμερους θεματα για τον καθε δεκτη υπαρχουν πληροφοριες αλλα θελει παρα πολυ ψαξιμο για να τις βρεις!

στο θεμα μας τωρα, στην αγορα του dreambox γινεται χαμος κυριος λογο των κλονων που καποιοι πουλαν για γνησιους.
στο site της dreammultimedia επισιμοα πωλητης στην ελλαδα δεν υπαρχει
καποιοι φαινεται να πουλαν γνησιο αλλα αυτο φαινεται μονο απο την τιμη! π.χ. του tronix.gr

ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε original dreambox στην Ελλαδα και οχι μονο?
και γενικοτερα αν καποιος βρει καποια καλη περιπτωση κλονου (ως προς τιμη-"αξιοπιστια") ας ποσταρει ενα link.

Re: αγορα Dreambox?

εγώ από http://www.satchris.com γιατί έχει γαμάτες τιμές, μου δίνει δώρο (τελευταία φορά με την αγορά 500hd πήρα car mp3 player) + δωροεπιταγές! το είχα ξαναγράψει στο forum για να βοηθήσω και άλλους να βρουν καλές τιμές :)
στην κατάσταση που είναι η χώρα μας όλοι κυνηγάμε τις καλύτερες τιμές. και παλιά έτσι θα έπρεπε να κάνουμε αλλά τα σκορπούσαμε :( καλό σαββατοκύριακο σε όλους

Απάντηση: αγορα Dreambox?

Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Dream Multimedia Ελλάδα είναι η Satsonix.gr

Εγώ πάντως από εδώ αγοράζω http://www.satsonix.gr/ ο οποίος είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της DREAM MULTIMEDIA.

Υπαρχουν και φτηνοτεροι,
Αγορασα απο www.technixx.gr και ειμαι απολυτα ευτυχης
Οι dreambox εννοειται οτι ειναι γνησιοι εισαγωγη απο Γερμανια και αναφερω την τιμη που πηρα τον 800 se HD 427 euros.
Νικος

Παιδιά καλημέρα. Είμαι νέος στο site και θα ήθελα να μάθω μερικά πράγματα για το dreambox. Καταρχήν πώς λειτουργεί το dreambox; Πρέπει να έχω internet; Πρέπει να έχω δορυφορικό πιάτο; Πόσο κοστίζει μία πλήρη εγκατάσταση; Είναι εγγυημένο ότι θα πιάνω nova το πλήρες πακέτο; Με μια ματιά που έριξα στο forum είδα κάτι όρους πολύ προχωρημένους και θα ήθελα να ξέρω αν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να γίνει η εγκατάσταση του dreambox ή αν μπορώ να το κάνω μόνος μου ακολουθώντας κάποιες οδηγίες. Αυτά τα ολίγα για αρχή και βλέπουμε! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συγγνώμη λάθος διατύπωση. Θα ήθελα να ρωτήσω τι κανάλια θα μπορώ να βλέπω μέσω του dreambox. Και επειδή δεν θέλω να παρεξηγηθώ ή να πει κάτι κάποιος που μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα ας μου στείλει κάποιος mail ώστε να μην εμπλακεί το forum σε κάτι που ίσως είναι παράνομο.

Ποια λάθος διατύπωση "Είναι εγγυημένο ότι θα πιάνω nova το πλήρες πακέτο;" Τουλάχιστον μη μας κοροϊδεύετε ορισμένοι... Τα ελεύθερα κανάλια θα βλέπεις και, από τα κωδικοποιημένα, εκείνα στα οποία είσαι συνδρομητής.

Δεν προσπαθώ να κοροϊδέψω κανέναν. Είχα ακούσει σε μία συζήτηση ότι με το dremabox μπορείς να βλέπεις τα κανάλια του συνδρομητικού με 100€ για έναν χρόνο. Είμαι ξεκάθαρος. Ρωτάω τι είναι το dreambox και αν γίνεται με αυτό να βλέπω κανάλια χωρίς να είμαι συνδρομητής. Και γι αυτό λέω αν νομίζετε ότι το ρωτάω για να κάνω κακό στο forum ας μου στείλει κάποιος ένα mail.

Φίλε μου, η αναφορά σου για θέαση κωδικοποιημένων πακέτων με 100 ευρώ το χρόνο, παραπέμπει άμεσα σε παράνομη θέαση συνδρομητικών υπηρεσιών. Εδώ απάντηση δεν θα πάρεις. Υπάρχουν άλλα φόρα που μπορείς να πάρεις τέτοιου είδους πληροφορίες. Σε παρακαλώ μην επανέλθεις με τέτοιου είδους ερώτηση.

Ωραία κατάλαβα. Μήπως μπορείτε τουλάχιστον να απαντήσετε στα υπόλοιπα ερωτήματα μου;

Ποιά είναι τα υπόλοιπα ερωτήματα; Το κάτοπτρο και η εγκατάσταση;

Χρειάζεσαι κάτοπτρο διαμέτρου τουλάχιστον 80 cm, 1 single LNB (αν ενδιαφέρεσαι μόνο για 1 δέκτη) καλώδιο απ' το κάτοπτρο στον δέκτη σου, και φυσικά δέκτη.

Κόστος για κάτοπτρο, LNB και καλώδιο από 70 έως 130 ευρώ ανάλογα με το τι θα επιλέξεις.

Κόστος εγκατάστασης γύρω στα 150 ευρώ.

Στις παραπάνω τιμές πρόσθεσε ακολούθως το κόστος του δέκτη που θα επιλέξεις.

Απάντηση: Re: Αγορά Dreambox?

.......Κόστος εγκατάστασης γύρω στα 150 ευρώ.......

Στη τιμή των 150 ευρ συμπεριλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια και το ξενοδοχείο με πρωινό για τον τεχνικό??? .....Φίλε ,οι μέρες είναι δύσκολες…..

Last edited by a moderator:
Καλημερα παιδια
Ξερει κανεις αν οι DM που εχει το www.satchris.com ειναι original οι κλονοι? Επισεις εχει αγορασει κανεις που να μπορει να μου πει μερες για παραδωση διοτι βλεπω χωρα Αγγλια και αν η πληρωμη θελει καρτα (πιστωτικη, χρεωστικη) ή αν γινεται με αντικαταβολη. Ευχαριστω πολυ.

Καλημερα παιδια
Ξερει κανεις αν οι DM που εχει το www.satchris.com ειναι original οι κλονοι? Επισεις εχει αγορασει κανεις που να μπορει να μου πει μερες για παραδωση διοτι βλεπω χωρα Αγγλια και αν η πληρωμη θελει καρτα (πιστωτικη, χρεωστικη) ή αν γινεται με αντικαταβολη. Ευχαριστω πολυ.

γεια φίλε. εγώ πήρα από εκεί κινητό και κέρδισα κάτι το οποίο δεν θα το πώ γιατί έπεσαν 1-2 άτομα να με φάνε. είναι κλώνοι ναι. κι εγώ λίγα πράγματα ξέρω και τώρα άρχισα να ασχολούμαι. έχω τον dm800hd se sim 2.10. ήρθαν περίπου σε 10 ημέρες τα δέματα από Αγγλία. Ένας φίλος μου που πήρε του ήρθε από Ελλάδα. φαινόταν ότι το δέμα πήγε από Αγγλία-> Ελλάδα σε έναν συνεργάτη τους και αυτός το έστειλε. ο φίλος μου πλήρωσε με παυπαλ και τον πήρε σε 5 ημέρες(αθήνα). Εξαρτάται από τον φόρτο λογικά του κάθε ταχυδρομείου. ο ξάδερφος μου στην Γερμανία πήρε το δέμα απο Πολωνία με την ίδια περίπου διαδικασία..Αγγλία->Πολωνία με γρήγορο και μετά στην Γερμανία.. προφανός έχουν ένα δίκτυο στο οποίο στέλνουν τα δέματα και το δίκτυό τους τα διαβιβάζει. από ότι θυμάμαι είχε και παυπαλ και αντικαταβολή, όχι πιστωτική(πιστωτική μόνο μέσω παυπαλ). Καλές γιορτές!

Last edited:
φίλε johnar84 μου έστειλες ένα ευχαριστώ με πμ αλλά δεν μπόρεσα να σου απαντήσω γιατί λέει ότι δεν δέχεσαι personal messages :)