Αγορα Dslr για αρχαριο

tolis_21

New member
15 April 2009
73
θα ηθελα τη γνωμη σας για την αγορα μιας νεας ψηφιακης μηχανης.νομιζω οτι ειναι καιρος να αφησω την κομπακτ
φυσικα ειμαι παντελως ασχετος και καθε βοηθεια δεκτη
θα ηθελα να ειναι οσο το δυνατον ευκολοτερη και ελαφρια.το μπατεζετ μου ειναι γυρω στοα 400 ευρω (αν ειναι λιγα μη βαρατε δεν εχω ιδεα)
απλα εμεινα ευχαριστημενος απο τη βοηθεια σας οσον αφορα την αγορα τηλεορασης οποτε τη ζηταω και για αυto
thnxx

Δεν ξέρω ποιά μοντέλα πωλούνται σε τιμές κοντά στα 400Ε αλλά ειδικά όπως είναι η αγορά τώρα, αν πάς απο εκεί τα περισσότερα καταστήματα θα κοιτάξουν να σου κάνουν καλύτερη τιμή.
Απο μοντέλα, προφανώς πάς για τα εισαγωγικά μοντέλα κάθε εταιρίας. Η αλήθεια είναι οτι όποιο και να πάρεις οι δυνατότητες του είναι μεγαλύτερες απο αυτές που έχει κάθε αρχάριος και θα χρειαστούν 1-2 χρόνια μέχρι να πείς οτι δεν σε καλύπτει άλλο. Nikon, Canon, Pentax, Olympus, Sony όλες έχουν αξιόλογες μηχανές. Το παν είναι τί προσφορά θα βρείς. Επίσης μην φοβηθείς καθόλου να πάρεις κάποιο παλαιότερο μοντέλο. Υπήρχε μια προσφορά απο τα multirama για ξεστοκάρισμα της Pentax K10D με δώρο δευτερη μπαταρία και γκριπ, στα 299Ε, αν υπάρχει ακόμα μιλάμε για ευκαιρία.
Επίσεις οι Olympus που είναι και ότι μικρότερο κυκλοφορεί μπορούν να βρεθούν σε καλές προσφορες.

Για αρχάριο θα πρότεινα τη Nikon d3000, που διευκολύνει πολύ με τις οδηγίες που δίνει στην οθόνη για κάθε λήψη που θέλεις να κάνεις.