Μηπως μπορειτε να προτεινετε καταστηματα για αγορα dslr?????
ειτε ηλεκτρονικα ειτε οχι,ποιο ειναι το πιο φτηνο?
Αυτο με το live view και τα 450 ευρω με κανουν να πιστευω πως ειναι καλη επιλογη η 1000d ΑΛΛΑ ......
Προσωπικα θα διαλεγα την Ολυμπους Ε-520 ....444 ευρω με 2 φακους 14-42 και 40-150 + τσαντα μεταφορας.Και τα εχει ολα live view,image stabilization στο σωμα ,καλυτερη κατασκευη απο την 1000d.
Στο μονο που θα υστερει ειναι στον θορυβο πανω απο 400iso αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα.Σιγουρα παντως ειναι πολυ πιο τιμια προταση.
Νομιζω και εγώ οτι η Oly ειναι καλύτερη πρόταση στα χρήματα αυτά..
Δεν θυμαμαι αν εχει η Pentax K200D live view.. Εαν ναι, τοτε δες την οπωσδήποτε.. Πολύ καλή μηχανη και αριστο ποιοτικά σώμα (πιθανοτατα το πιο στιβαρό στην κατηγορία τιμής που παιζει..)
Συγγνωμη,επειδη ειμαι και ασχετος ακομα,αυτο σημαινει οτι οι βραδινες ληψεις θα ειναι χαλια????Αυτο με το live view και τα 450 ευρω με κανουν να πιστευω πως ειναι καλη επιλογη η 1000d ΑΛΛΑ ......
Προσωπικα θα διαλεγα την Ολυμπους Ε-520 ....444 ευρω με 2 φακους 14-42 και 40-150 + τσαντα μεταφορας.Και τα εχει ολα live view,image stabilization στο σωμα ,καλυτερη κατασκευη απο την 1000d.
Στο μονο που θα υστερει ειναι στον θορυβο πανω απο 400iso αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα.Σιγουρα παντως ειναι πολυ πιο τιμια προταση.
Συγγνωμη,επειδη ειμαι και ασχετος ακομα,αυτο σημαινει οτι οι βραδινες ληψεις θα ειναι χαλια????
Επειδη ενδιαφερομαι για φωτογραφια εντομων κλπ η χαμηλη ταχυτητα της θα μου "απαγορευσει" τετοιες φωτο??(εννοω,για ποση καθυστερηση μιλαμε?)
Συγγνωμη,επειδη ειμαι και ασχετος ακομα,αυτο σημαινει οτι οι βραδινες ληψεις θα ειναι χαλια????
Επειδη ενδιαφερομαι για φωτογραφια εντομων κλπ η χαμηλη ταχυτητα της θα μου "απαγορευσει" τετοιες φωτο??(εννοω,για ποση καθυστερηση μιλαμε?)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.