ΑΓΟΡΑ DVD ΜΕ UPSCALING

ΠΟΣΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ DV600 ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΤΗΣ CLICKTRONIK ΤΩΝ 25 EURO!!! AYTO EIXAN MONO. AΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ?

ΠΟΣΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ DV600 ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΤΗΣ CLICKTRONIK ΤΩΝ 25 EURO!!! AYTO EIXAN MONO. AΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ?

σημασια εχει ποσο καλογραμμενο ειναι το δισκακι παρα το καλωδιο.
παρε π.χ STARS WARIII η καποιο αλλο που ξερεις οτι εχει καλη εικονα και θα καταλαβεις τι εννοω.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΚΟΜΗ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΤΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ TV ΣΤΟ HDTVTEST ΓΙΑ ΤΟ D65 ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ HD PLAYER Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ DVD ME UPSCALING ΟΠΩΣ ΤΟ PIONEER DV600?

Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι διαφορά έχει το Pioneer DV-600AV-S με το DV-600AV-S/K (*αν* υπάρχει διαφορά). Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Last edited:
Αξίζει η αγορά dvd με upscaling πάντα, ή μόνο αν ο scaler της τηλεόρασης δεν είναι καλός; Το ρωτώ αυτό γιατί το σήμα στον δίσκο είναι 576ι (ούτε καν p).
Εγώ έχω συνδέσει ένα παλιό 575Α (Pioneer) μέσω component στα 576ι σε μια 9731. Η εικόνα που έχω είναι συμπαθητική (το scaling το κάνει η 9731).
Από την άλλη, έχω και HTPC μέσω HDMI στα 1080ι. Η αναπαραγωγή dvd από το pc είναι πραγματικά απαράδεκτη, τόσο με ffdshow όσο και με powerdvd 7.3 ultra.
Από την άλλη, υλικό 720/1080 από το HTPC παίζει άψογα.
Οπότε η απορία μου είναι ότι αν θα δω καλύτερη εικόνα από ένα player των 160 ευρώ σαν το 600. Λέτε;

Εγώ να δεις... Και να πω ότι τα υπόλοιπα δεν τα παίζει καλά; Blue ray άψογο.
Ματρόσκα 720ρ/1080ρ άψογα. Divx, άψογα (ανάλογα με την κωδικοποίηση φυσικά). DVD - με χρωματική αλίωση και με μια διάχυτη θολούρα: τόσο με το powerdvd 7.3 ultra, όσο και με media center, όσο και με ffdshow/player classic...
To pixel plus μάλλον κάνει πολύ καλή δουλεία σε SD υλικό, καλύτερη τουλάχιστον από το scaling των powerdvd, media center, ffdshow.
Ίσως αν ρίξω την ανάλυση του πι-σι πάρω καλύτερα αποτελέσματα.

Επίσης, το pioneer 575A παίζει χειρότερα όταν ενεργοποιήσω προοδευτική έξοδο (576ρ) από ότι σε 576ι. Ακόμα και το de-interlacing καλύτερα το κάνει η tv...

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΔΑΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ 600 ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ HDMI KAI ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΑ 1080Ρ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟΥ PLAYER. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΗD PLAYER ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ.

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ DVD ΜΕ UPSCALING

Εγώ να δεις... Και να πω ότι τα υπόλοιπα δεν τα παίζει καλά; Blue ray άψογο.
Ματρόσκα 720ρ/1080ρ άψογα. Divx, άψογα (ανάλογα με την κωδικοποίηση φυσικά). DVD - με χρωματική αλίωση και με μια διάχυτη θολούρα: τόσο με το powerdvd 7.3 ultra, όσο και με media center, όσο και με ffdshow/player classic...
To pixel plus μάλλον κάνει πολύ καλή δουλεία σε SD υλικό, καλύτερη τουλάχιστον από το scaling των powerdvd, media center, ffdshow.
Ίσως αν ρίξω την ανάλυση του πι-σι πάρω καλύτερα αποτελέσματα.

Επίσης, το pioneer 575A παίζει χειρότερα όταν ενεργοποιήσω προοδευτική έξοδο (576ρ) από ότι σε 576ι. Ακόμα και το de-interlacing καλύτερα το κάνει η tv...

στο δικο μου pioneer(εχουμε το ιδιο)ειδα μια πολυ μικρη βελτιωση οταν το εβαλα να παιξει με προοδευτικη εξοδο!

Μηπως αξιζει τελικα να περιμενουμε το PS3 με Firmware νεο και ισως καποια πτωση στην τιμη?

Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ DVD ΜΕ UPSCALING

στο δικο μου pioneer(εχουμε το ιδιο)ειδα μια πολυ μικρη βελτιωση οταν το εβαλα να παιξει με προοδευτικη εξοδο!

Σε πια τηλεόραση;