Aγορά DVD player, ποιό από τα 3?

esteban

New member
24 December 2010
8
Ψαχνω για DVD player που να διαβάζει αντιγραμένα DVD, να παίζει ελλ.υπότιτλους κ να κάνει upscaling 1080p.

Θα το συνδέσω με μια LED sasmumg, οπότε είσοδο USB δεν τρελλαίνομαι κ να μην έχει....

Είμαι ανάμεσα σε:
1)LG DVX582 (42ee)
2)TOSHIBA SD5010KE (50ee)
3)Samsung DVD-C550 (58ee)

4)Αξίζει να δώσω άλλα τόσα και να πάω σε Blueray (Panasonic BD-60@110ee) ή το μελλον είναι στους media players?

Oλα εξαρτωνται απο την πλειοψηφια του υλικου που βλεπεις η εχεις στην κατοχη σου η ποιο συνδυασμο θα κανεις προσπαθωντας να τα καλυψεις ολα (πχ μπορει καποιος να τα κανει τα dvd,bd-> iso και να τα βλεπει με καποιους περιορισμους σε media player , κερδιζοντας προφανως και την δυνατοτητα αναπαραγωγης mkv)

Last edited:
Διαθέτεις ήδη αντεγραμένα DVD; Αν πάρεις media player τότε θα μπεις στη διαδικασία να τα μετατρέψεις ώστε να παίζουν από το media player.

Αν αγοράσεις DVD player τότε δεν θα μπορείς να αναπαράγεις αρχεία mkv ή να παίζεις blueray.

Υπάρχουν blueray players της LG και της Samsung που είναι και media players και αναγνωρίζουν ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους σε αρχεία.

Υπάρχει και η λύση των media players που δέχονται εξωτερικό DVD player, υπάρχουν ένας η δύο που δέχονται και εξωτερικό blueray player αλλά ανεβαίνει και το κόστος

Παντως στα dvd player κορυφη,για μενα, σε αντοχη στον χρονο και στο να διαβαζουν "ταλαιπωρημενα" δισκακια ειναι τα toshiba και φυσικα μακρια απο sony.

Δεν ξέρω το συγκεκριμένο μοντέλο της Toshiba.
Δυο άλλα DVD player Toshiba που έχω τα θεωρώ κορυφή και γενικά την Toshiba στα DVD player την θεωρώ μια από τις καλύτερες επιλογές.