Αγορα DVD player

whoami

New member
5 November 2011
1
Καλησπερα σε ολους..ειμαι αναμεσα σε μερικους players.Θα ηθελα τη γνωμη πιο εμπειρων ή ηδη κατοχων :)

[TABLE="class: productListList, width: 100%"]
[TR="class: productListRow"]
[/TR]
[TR="class: productListRow"]
[TD="class: productLink"] Pioneer DV3022 - DVD Player
[h=2]LG DVX692H - DVD player[/h]Samsung DVD-D530 DVD Player

Εν ολιγις... Ποιοτητα εικονα-ηχου, HDMI, usb port, DivX με εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους.

Αυτα ειναι που με ενδιαφερουν.

Εψαξα στα manual αλλα δε βρηκα κατι ξεκαθαρο.Οσο αναφορα τους υποτιτλους δηλαδη.

Επισις ενα Toshiba 5010KE αν θυμαμε καλα μου τραβηξε τι προσοχη..αλλα με τρομαξαν κατι σχολια για "περιεργους" υποτιτλους(italic και μικροι)

Ευχαριστω εκ των προτερων.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Το pioneer δεν το γνωριζω,αλλά αυτο που ξέρω ότι έχουν ρίξει την ποιοτητα και χαλάνε έυκολα.
To Toshiba 5010KE παίζει ελληνικούς υπότιτλους σε κανονικό μέγεθος,αλλά είναι σαν πλάγια γραφή.
Το έχεις συνηθίσει σε λίγη ώρα,δεν είναι πρόβλημα.Γενικά είναι πολύ καλο μηχάνημα ειδικά στο upscale αρχείων Divx μεσω HDMI και έχει και USB.
To μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει μετρητη της ώρας αναπαραγωγής στην οθόνη της συσκευης και ότι είναι δύσκολο να το βρείς στην αγορά.
Το Samsung που αναφέρεις δεν παίζει Ελληνικούς υπότιτλους και VCD δισκάκια ,το LG παίζει αλλά ζεσταίνεται και κολλά.

Last edited:
Μην το ψάχνεις, 2 pioneer που ξέρω στο χρόνο χάλασαν από κεφαλές και αυτές εξαιρούνται από τυχόν εγγύηση. Και μην φανταστείς κακή χρήση ,απλή καθημερινή μια ταινία συνήθως από το Internet avi και χωρίς κόλπα με αργή και γρήγορη κίνηση κλπ κακομεταχείριση.Επισκευή ασύμφορη 50 ευρώ, έλεος...

Δεν ψάχνω τίποτα. Η ποιότητα των player της Pioneer είναι γνωστή. Το ότι είδες 2 χαλασμένα player δεν σημαίνει ότι έχει πέσει η ποιότητα της κατασκευής τους......

Δεν ψάχνω τίποτα. Η ποιότητα των player της Pioneer είναι γνωστή. Το ότι είδες 2 χαλασμένα player δεν σημαίνει ότι έχει πέσει η ποιότητα της κατασκευής τους......

Μαλλον τα μπερδεύεις με την καλή τεχνολογία τους.Μια βόλτα από service να δεις τις γίνεται και γενικά για την φίρμα...Εκτός αν στην Ελλάδα μας έχουν πλέον
τριτοκοσμική χώρα φέρνουν την σαβούρα.

Καλή τεχνολογία και κακή ποιότητα κατασκευής είναι έννοιες αντικρουόμενες. Οχι ότι δεν υφίσταται κι αυτό, αλλά όχι στην Pioneer.....

Πάντως,από όσα έχω διαβάσει στην εγγύηση της "μαμάς" Pioneer η οποία εμπεριέχεται στην συσκευασία δεν εξαιρείται κανένα ανταλλακτικό από την εγγύηση.
Κατά τα άλλα επισκευή ασύμφορη 50 ευρώ, έλεος...