Αγορα DVD RECORDER

nodasz

New member
27 April 2010
54
Γεια σας φιλοι. Εχω ενα εξαιρετικο pioneer dvd recorder εδω και πολλα χρονια και επειδη μου κανει νουμερα πια θελω να το αντικαταστησω με κατι καινουργιο (με ενσωματωμενο σκληρο φυσικα) . Θα ηθελα αν γινεται να εχει καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα :

1. υποστηριξη αρχειων divx
2. εγγραφή τηλεοπτικου προγραμματος σε αρχεια divx (αν υπαρχει κατι τετοιο)
3. καλες δυνατοτητες μονταρισματος των αρχειων που εχεις γραψει στο σκληρο του ( το PIONEER ειναι εξαιρετικο σε αυτο και με εχει καλομαθει )

Θα ηθελα τα φωτα σας . Ευχαριστω.

[Εντυπωσιακο. Κανεις πια δεν ασχολειται με εγγραφη τηλεοπτικου προγράμματος ?

Ελαχιστοι εως καθολου πλεον .....

ΤΙ να γραψεις ??? Αφου ολα μπορεις να τα κατεβασεις απο το ιντερνετ, ή να τα δεις live απο τα site των καναλιων ....... Πλεον η τηλεθεαση γινεται "on demand" Βλεπεις ο,τι θελεις, οπως το θελεις , την ωρα που το θελεις ..... Πλεον να φανταστεις εγω ουτε κεραια δεν εχω βαλει ακομα στην τηλεοραση μου, λογω προσφατης μετακομισης...... Την εχω συνδεσει με ενα PC και τα βλεπω ολα απο εκει .....:a0210:

Ελαχιστοι εως καθολου πλεον .....

ΤΙ να γραψεις ??? Αφου ολα μπορεις να τα κατεβασεις απο το ιντερνετ, ή να τα δεις live απο τα site των καναλιων ....... Πλεον η τηλεθεαση γινεται "on demand" Βλεπεις ο,τι θελεις, οπως το θελεις , την ωρα που το θελεις ..... Πλεον να φανταστεις εγω ουτε κεραια δεν εχω βαλει ακομα στην τηλεοραση μου, λογω προσφατης μετακομισης...... Την εχω συνδεσει με ενα PC και τα βλεπω ολα απο εκει .....:a0210:

Δεν συμφωνω απολυτως. Θες να γραψεις γρηγορα ενα παιδικο προγραμμα , μια ταινια , κατι αλλο. Δεν υπαρχουν τα παντα στα σαιτ των καναλιων. Αλλα προφανως κατι δεν κανω σωστα.

Πολυ καλα και φθηνα, ειναι τα dvd recorders της LG .... ΕΙδικα αυτα που εχουν και σκληρο δισκο μεσα.... Ψαξτο λιγο .... Εχω και εγω ενα που το πηρα πριν κανα χρονο , με 250αρη σκληρο, που γραφει και σε DVD DL, και εχει και πολυ καλο δεκτη ! Ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και ειναι σαν καινουργιο.... δεν το εχω χρησιμοποιησει σχεδον καθολου.....

Αλλα οπως σου ειπα και πριν, ΜΗΝ περιμενεις να παρεις και πολλες πληροφοριες απο εδω, μιας και οι περισσοτεροι δεν ασχολουνται πλεον με το "αθλημα" της τηλεοπτικης εγγραφης ..............Το σημα στην Ελλαδα πλεον ειναι ΠΟΛΥ κακης ποιοτητας για τις νεες HD τηλεορασεις , ΔΕΝ ειναι hd αναλυση (με αποτελεσμα να εχει κοκκο και σπασιματα σε ολες τις Full-HD που πλεον εχουν οι περισσοτεροι στα σπιτια τους) , και ΔΕΝ ειναι καν ψηφιακο ακομα .... ΔΕΝ αξιζει να το "αρχειοθετησεις" για να το κρατησεις ..... εκτος και γραφεις κατι για να το δεις μετα και αμεσως να το σβησεις !!!

Φιλικα ! :ernaehrung004:

Last edited:
Oι περισσότεροι για εγγραφές τηλεοπτικών προγραμμάτων χρησιμοποιούν πλέον επίγειους ψηφιακούς (ή combo δορυφορικούς) δέκτες mpeg4 με δυνατότητες PVR.

..πράγματι έτσι είναι όπως τα λέει ο Κώστας στο παραπάνω μήνυμα...

Τον Ιούνιο του 2007 αγόρασα το κορυφαίο PIONEER LX-60D και τόχει λιώσει στις εγγραφές-κυριολεκτικά-η γυναίκα μου...είναι η πιό πολυχρησιμοποιημένη συσκευή στο σπίτι...ποιότητα κατασκευής υπεράνω κριτικής..αλλά κόστισε 700 ευρώ...το χρησιμοποιώ και σαν dvd player βέβαια...

αλλά σήμερα με τίποτα δεν θα αγόραζα dvd recorder...τελείως ξεπερασμένες συσκευές...αγοράζεις μια συσκευή-όπως λέει ο Κώστας-με 200 ευρώ το πολύ..και κάνεις άψογα την δουλειά σου...

Ε, εντάξει... υπάρχει και η περίπτωση που μπορείς να συνδυάσεις ΒD player, DVB-T, εγγραφή σε εσωτερικό σκληρό δίσκο (κανά παιδικό, τι άλλο?), media player για mkv, (ή divx που θέλει ο φίλος), μοντάζ κόψε ράψε άψογο, pc streaming και λίγο internet surfing (youtube, picasa κλπ)... Δεν είναι και άσχημα!

Ας ρίξει ο φίλος μας μια ματιά στα LG και Samsung αντίστοιχα προϊόντα.
Ειδικά για άτομα που δεν έχουν προτεραιότητα στη ζωή τους την εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες άμεσα/μόλις εμφανιστούν, είναι ότι πρέπει...
...η γυναίκα μου έχει εκτιμήσει δεόντως την ανταπόκρισή μου για ένα recorder παιδικών ταινιών και εγώ παίζω τα ΒD και τα mkv μου και στο δεύτερο σύστημα της κρεβατοκάμαρας... με κόστος 300-350Ε... ;)

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορα DVD RECORDER

Ε, εντάξει... υπάρχει και η περίπτωση που μπορείς να συνδυάσεις ΒD player, DVB-T, εγγραφή σε εσωτερικό σκληρό δίσκο (κανά παιδικό, τι άλλο?), media player για mkv, (ή divx που θέλει ο φίλος), μοντάζ κόψε ράψε άψογο, pc streaming και λίγο internet surfing (youtube, picasa κλπ)... Δεν είναι και άσχημα!

;)

Η προταση σου δειχνει εξαιρετικα ενδιαφερουσα φιλε μου. Εχεις καποιο συγκεκριμενο μοντελο υπ οψι σου ?

ΥΓ Φιλοι σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας. Να σημειωσω παντως οτι οντως η κυριοτερη χρηση του μηχανηματος για μενα ειναι παιδικα κινουμενα σχεδια και εκπομπες που πολυ δυσκολα τις βρισκεις στο INTERNET. Γι αυτο χρειαζομαι ενα τετοιο μηχανημα.

μισό! έχω παρουσιάσει ένα... θα ψάξω και τα υπόλοιπα... 2-3 ακόμη υπάρχουν!

Εδώ το Samsung 8200 (προσοχή γιατί δεν γράφει σε εξωτερικό μέσο (δισκάκι ή hdd) και ότι γράφει στο σκληρό μένει εκεί!

Επανέρχομαι... :D

Last edited:
Kαι εδώ το LG ΗR550 (δεν το γνωρίζω καθόλου, γράφονται διάφορα... ψάξε στα forum)

Αν μπορείς να δώσεις περισσότερα χρήματα υπάρχουν και οι διάδοχοί τους με μεγαλύτερους δίσκους και ελαφρώς καλύτερα χαρακτηριστικά...

Καλό διάβασμα και ότι θες εδώ είμαστε... μακάρι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε...

-bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορα DVD RECORDER

Kαι εδώ το LG ΗR550 (δεν το γνωρίζω καθόλου, γράφονται διάφορα... ψάξε στα forum)

Αν μπορείς να δώσεις περισσότερα χρήματα υπάρχουν και οι διάδοχοί τους με μεγαλύτερους δίσκους και ελαφρώς καλύτερα χαρακτηριστικά...

Καλό διάβασμα και ότι θες εδώ είμαστε... μακάρι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε...

-bye-

Ευχαριστω. Αρχιζω ψαξιμο.