Αγορα ΕΒΑΥ - ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

helgraint

New member
9 June 2008
18
ρε παιδια εχω κερδισει κατι που κοστιζει καπου στα 260 ευρο.Ειναι απο Αγγλια κ λεω στον seller,να μου δωσει τον τραπεζικο του λογαριασμο ωστε να του μεταφερω τα χρηματα μεσω του δικου μου.Αυτος μου λεει οτι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Μου λεει οτι δεχεται επιταγη η' Paypal.Εγω Paypal δεν εχω (εχει ενα φιλος ομως).Αυτος ειναι αμετακλητος.Το feedback που εχει ειναι 100% σε 94 συναλλαγες,αγορες κ πωλησεις,απλα με ανυσηχει που δεν θελει να δωσει τα στοιχεια του.Γιατι αυτο?Επιπλεον του λεω οτι θα εχω δικο μου ανθρωπο να παει να το παρει απο εκει σε 25 μερες κ αυτος μου λεει οτι δεν μπορει να περιμενει τοσο.Αν θελει να του στειλω τα χρηματα κ θα μου το κρατησει 25 ημερες μεχρι να παει να το παρει ο φιλος μου απο εκει.Τι λετε να κανω?Λετε να εχω τρεχαματα αν στειλω τα χρηματα μεσω paypal?

Ίσα ίσα.

Το Paypal είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος να στείλεις χρήματα.
Ο πωλητής δε σου δίνει τα στοιχεία του λογαριασμού του, γιατί φοβάται μην τον "χακέψουν" (έχει συμβεί νομίζω).

Μην τον φοβάσαι, δείχνει εντάξει. Ρίξε μια ματιά και στο feedback του. Αν το έχει φτιάξει πουλώντας αρκετά παρόμοια προϊόντα, τότε προχώρα κανονικά.

Επίσης, καλό είναι να φτιάξεις δικό σου λογαριασμό Paypal.

Κατ αρχήν φταίς και εσύ λίγο που δεν πρόσεξες τα payment options πριν κάνεις την προσφορά.Ειδικά όταν δεν έχεις PayPal είναι ταλαιπωρία.

Ασε που η προμήθεια της Τράπεζας (αν κ'άνεις μεταβίβαση)σου ανεβάζει το ποσό στα 'ύψη.!!
Το είχα πάθει και έκτοτε μόνο με PayPal "παίζω"..:guitarist:

Μήν φοβάσαι καυόλου αν έχει paypal.Προχώρα το!
Στην τελική ειναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξεις έναν λογαριασμό paypal.Τώρα που ξεκίνισες με το ebay θα σου χρειαστεί

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους , όσοι με ρωτάν δλδ από κοντά , κάντε ένα account στο paypal και άστο να υπάρχει ... και ποτέ να μην πάρεις κάτι , πλέον και σε e-shops το βλέπεις και παντού ...

Ούτως ή άλλως το paypal είανι δωρεάν ρε παιδιά. Εννοείται καλύτερα με paypal παρά με λογαριασμό. Και να έχεις τα στοιχεία του τι θα κάνεις? Εδώ εγώ έβαλα σε Έλληνα λεφτά και μου τα έφαγε και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Τραπεζικό απόρητο σου λέει.

Paypal και μόνο paypal με πιστωτική κάρτα. Μου έτυχε κάτι να μην το παραλάβω και πήρα τα λεφτά μου πίσω.

Πότε δεν αγοράζω απ' αυτούς που θέλουν έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Απ' αυτούς αν δεν έρθει το προιόν τότε τα λεφτά σου είναι χαμένα!!!

Εδώ εγώ έβαλα σε Έλληνα λεφτά και μου τα έφαγε και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Τραπεζικό απόρητο σου λέει.
Αυτό πάλι πως γίνεται; Έβαλες λεφτά σε τραπεζικό λογ/σμό;
Δεν σου έβγαλε το όνομα στην απόδειξη; Είναι δυνατόν να μην μπορείς;