Αγορά εκθεσιακής plasma

Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπόν μπήκα στο μενού και ώρες ήταν 3120.45 και κάτι ψιλά σε αυτά τα χρήματα δεν το βλέπω ..

Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εεεε. Και την δινει για καινούρια. Καλά πες του...

Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μήπως έχει κανένας φίλος καμια απο τα τελευταία μοντέλα;;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν ξέρω που να καταλήξω ,Μου αρέσει η εικόνα της πλάσμα και δεν εχω πολλές επιλογές σε καινούργιο μοντέλα!!

Τι ακριβώς πρέπει να δω? Η UT50 είναι αντικειμενικά καλύτερη από τις δύο άλλες , δεν νομίζω ότι θα βρεθεί κάποιος έστω και με λίγες γνώσεις περί πλάσμα Panasonic που να σου πει το αντίθετο. Το ότι πριν 5 χρόνια η VT20 ήταν τοπ μοντέλο δεν μου λέει κάτι γιατί η UT50 είναι 2 χρόνια πιο καινούργια και επίσης δεν έχει rising blacks που ρίχνουν την αρχική αντίθεση στο 1/3.

Εννοείται ότι είναι πολύ καλή επιλογή στα 500 ευρώ , αρκεί να μην έχει burn in (λογικά πρέπει να είναι εκθεσιακή).

Είναι από την τελευταία σειρά plasma της Panasonic (60) που ήταν ότι καλύτερο είχε να δώσει η συγκεκριμένη τεχνολογία.

Μονο που δεν εχει τηλεχειριστηριο και της λειπη η βαση, ολα του γαμου δυσκολα...

Μονο που δεν εχει τηλεχειριστηριο και της λειπη η βαση, ολα του γαμου δυσκολα...

Αυτά τα βρίσκεις.. και η τιμή λογικά σηκώνει (γερό) παζάρι, το θέμα είναι ότι η κατάσταση της φωτογραφίζει εκθεσιακό κομμάτι με χιλιάδες ώρες λειτουργίας

Τηλεχειριστήριο βρίσκεις φτηνά (κάτω από 10 ευρώ), όσο για την βάση είναι όντως πρόβλημα , πρέπει αναγκαστικά να την τοποθετήσεις στον τοίχο.

Λοιπόν πήγα στο πλαίσιο και την είδα την st60 βρέθηκε η βάση και το remote.η τηλεοραςη είχε κάποιες γρατζουνιές γύρω στο πλαίσιο της τσέκαρα και τις ώρες και είχε 8889 ώρες τι λενε οι γνώστες της τεχνολογίας ;; Η τιμη γύρω στα 450!!!

Αφού θέλεις να πάρεις πλάσμα αναγκαστικά και αυτή να μην πάρεις θα πας σε κάποια άλλη παρόμοια εφόσον καινούργιες δεν υπάρχουν.

Αν σου δώσουν και 2 χρόνια εγγύηση εγώ θα την έπαιρνα.

Να τσεκάρεις για burn in. Μία ανάλογη περίπτωση που είχα δει εγώ και με τις μισές ώρες λειτουργίας ήταν "καμμένη". Οι μπάρες φαινόταν ξεκάθαρα πάνω κάτω και logo στις γωνίες και φυσικά θα έβαζαν ένα "ειδικό" πρόγραμμα και θα την έφτιαχναν.

Sorry για το ελαφρες ΟΤ αλλά θα συμφωνήσω με ένα παιδι παραπάνω:

Την δικια μου 65αρα VT20, με αρκετή χρήση (κανα 6μηνο αφου βγήκε το μοντελο την πήρα) την βλέπω ακόμη καλύτερη από οποιαδήποτε LCD έχω δει (σε σπίτια ή καταστήματα - hi end και μη)

Οσο για το φιλο, θα του ελεγα να μην ασχοληθεί με τοσο ταλαιπωρημένα κομμάτια.

Ας πάρει μια mid range LCD και ας περιμένει 1-2 χρονια για OLED.

λοιπον η αγορα εγινε στα 450 ευρω και ενα χρονο εγγυηση κανενα pixel καμενο μονο κατι μικρες σκιες απο το λογοτυπο ειχε το οποιο μετα απο 10 ωρες παιξιμο ενος βιντεο εφυγε εντελως ελπιζω να ειμαι τυχερος και να κρατηση κανα δυο χρονακια και βλεπουμε.... Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις συμβουλες....

https://www.youtube.com/watch?v=wYtEQn1JqOI