Αγορα Εκτυπωτη (με φθηνα μελανια)

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
17,702
Ministry Of Silly Walks
σκέφτομαι να χτυπήσω ένα καινούργιο εκτυπωτή (γιατί ο παλιός τα έφτυσε) και τα λεφτά που θα διαθέσω είναι μέχρι 70 ευρα....

δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από ποιότητα αλλά αυτό που θέλω είναι τα αναλώσιμα (μελάνια) να είναι όσο πιο φθηνά γίνεται...

ξέρω ότι σε αυτή τη κατηγορία τιμής δεν έχω και πολλές επιλογές αλλά θα ηθελα και την γνώμη σας....

στο μυαλό μου εχω τον canon 2500 αλλά δεν ξέρω με τα μελάνια τι παίζει...

ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις...:grandpa:

Re: Απάντηση: Αγορα Εκτυπωτη (με φθηνα μελανια)

Εχω τον IP 5200 της ΚΑΝΟΝ
και ειναι οντως αστερι !!!!!!
αλλα ειναι πλεον παλιο μοντελο...

αλλα βγαζει ακομα πολυ ωραιες φωτος ....

thanx Βαγγέλη αλλά όπως είπες είναι παλιό μοντέλο και μάλλον δεν παίζει τώρα,,,,αλήθεια πόσο τον είχες πάρει?

σκέφτομαι να χτυπήσω ένα καινούργιο εκτυπωτή (γιατί ο παλιός τα έφτυσε) και τα λεφτά που θα διαθέσω είναι μέχρι 70 ευρα....

δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από ποιότητα αλλά αυτό που θέλω είναι τα αναλώσιμα (μελάνια) να είναι όσο πιο φθηνά γίνεται...

ξέρω ότι σε αυτή τη κατηγορία τιμής δεν έχω και πολλές επιλογές αλλά θα ηθελα και την γνώμη σας....

στο μυαλό μου εχω τον canon 2500 αλλά δεν ξέρω με τα μελάνια τι παίζει...

ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις...:grandpa:

εγω χρησιμοποιω ιμιτασιον μελανια απο ΕΒΑΥ αφου τα γνησια ειναι ακριβααααααα

αλλα εχω βρει αμερικανικα πολυ καλα μελανια στο Γερμανικο ΕΒΑΥ τα οποια λειτουργουν αψογα !!!!!!

προσοχη δεν λειτουργουν ολα τα ιμιτασιον μελανια σωστα ! πολλα δεν ειναι καλα και βουλωνει η κεφαλη .....
εγω κατεληξα σε αυτα που παιρνω μετα απο δοκιμες και ειναι οντως φοβερα σε ποιοτητα και σχεδον 6 φορες φτηνοτερα απο τα γνησια.....

παλιότερα ήθελα έναν έγχρωμο laser για να εκτυπώνω κάτι καταλόγους για το μαγαζί, αλλά ψάχνοντας σε διάφορα fora τελικά διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι διαλέγανε κάποιον canon γιατί έβγαινε φθηνότερα η σελίδα.

Φαντάσου με αυτά τα μελάνια που λέει ο μπέλοβιτς.

Βάγγο, στείλε ένα λινκ ρε από αυτά τα μελάνια που λες...

εχω βρει αμερικανικα πολυ καλα μελανια στο Γερμανικο ΕΒΑΥ τα οποια λειτουργουν αψογα !!!!!!
Βάγγο, στείλε ένα λινκ ρε από αυτά τα μελάνια που λες...

Ναι Βαγγελη, αν μπορεις βαλε καποιο λινκ γιατι με ενδιαφερει κι εμενα!
Εχω τον Canon IP 5000! -bye-

Ναι Βαγγελη, αν μπορεις βαλε καποιο λινκ γιατι με ενδιαφερει κι εμενα!
Εχω τον Canon IP 5000! -bye-

Ακριβώς τον ίδιο έχω και εγώ και με ενδιαφέρει πολύ η πρόταση για τα μελάνια made in Germany από e-bay.

Στον Σπύρο όμως θα προτείνουμε κανένα εκτυπωτή που να έχει φτηνά μελάνια ;

Τα πιο φθηνα μελάνια τα έχουν οι CANON... Οπότε όποιο canon και να παρει αναλογα με τη χρηση που θα κανει, θα βγει κερδισμενος! Και επισης η ποιοτητα εκτυπωσης τους τοσο σε κειμενα οσο και σε φωτογραφίες είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ακόμα και από τα πιο φθηνα μοντελα της εταιρίας! :a0210:

Για μεγιστη οικονομια στα μελανια, καλο θα ειναι να παρει ενα μοντελο που να εχει 5 ανεξαρτητα μελανια, ετσι ώστε να αλλαζει καθε φορα αυτο που τελειωνει και οχι ολα τα έγχρωμα μαζί!:2thumb22sup:

οκ οκ σορυ δεν ειδα το θεμα τοσην ωρα ..............

το λινκ ειναι στο Γερμανικο ΕΒΑΥ !

http://stores.ebay.de/computerdisco..._W0QQcolZ2QQdirZ1QQfsubZ6623223QQftidZ2QQtZkm

εχει μελανια για πολλες μαρκες !
για τον Ριχμα ΙΡ 5200 μου εχει κατι Αμερικανικα φοβερα σε κοκινο κουτι !

ουτε βουλωνουν ουτε χανουν σε αποχρωση ......

οσα γραφουν TOP ANGEBOT ειναι οι ΤΟΡ προσφορες ..

Last edited:
Βεροίας 4 546 25, Θεσσαλονίκη Τηλ: (+30) 23 10 552 003

Εγώ στη Θεσσαλονίκη περνω μελανια (www.recyclink.gr) για κανον στα 5Ε απο το παραπανω καταστημα και ειναι μια χαρα.....

αν και στον τελευταιο μου εκτυπωτη μου χαλασε το κιτρινο (δεν ξερω αν φταιει το μελανι γιατι με τον προηγουμενο i865, δεν ειχα προβληαμ επι 3 χρονια) και δεν λεει να τυπωσει με τιποτα, αλλα μετα απο ενα χρονο σκληρης χρησης....