Αγορα ενισχητη και ηχεια 5.1

periptero72

New member
29 July 2009
73
Παιδια παρακαλω τα φωτα σας γιατι δεν βγαζω ακρη !!!
Αρχαιος κατοχος CRT 29'' και ετοιμαζομαι να αγορασω τηλεοραση Samsung Lcd Le55b650 κι οπως καταλαβαινετε εχω μπει στην "πριζα" να παρω και ενα ηχοσυνολο για το σαλονι.
Με 30+ τετραγωνικα περιπου χωρο στο σαλονι,
Θελω αν μπορειτε ολοκληρωμενες προτασεις για αγορα απο καταστηματα Ελλαδας.
Οι απαιτησεις που εχω ειναι :
1) Ο ενισχυτης να εχει και radio και να ειναι 5.1 (θεωρω οτι ειναι πολυ νωρις για 7.1, και ανεβαινει και η τιμη)
2) Τα μπροστα να ειναι σε κολωνες (με βολευει στον χωρο), τα πισω ηχεια οτι να ναι δεν με πειραζει αλλα ΟΧΙ ασυρματα (δεν εχω προβλημα με τα καλωδια)
3) Δεν εχω τρελες απαιτησεις για ποιοτητα και ενταση, ουτε θελω να "χωροπηδαει το σπιτι απο τα γκαζια, αλλα θελω ενα αξιοπρεπες συστημα με τους καινουργιους codecs κτλ

Τα χρηματα που σκεφτομαι να διαθεσω λεω να ειναι 700-1000 ευρο.

Ευχαριστω εκ των προτερων :grinning-smiley-043

Last edited:
Εγω που φτιαχνω κατι αντιστοιχο τωρα μου βγηκε λιγο παραπανω απο 1000 ευρω αλλα θεωρω οτι ειναι καλα.Θα σου ελεγα να κοιταξεις τα teufel (lt-2 πχ η τα concept s) αλλα εφοσον δεν μπορεις να τα ακουσεις δεν ξερω.Εγω κατεληξα στο set της kef c series.Το δικο σου θα εβγαινε 850 ευρω.Συν εναν ενισχυτη της κατηγοριας των 350-370 (yamaha 465 - pioneer 819) εκτος αν πας στα concept s που ειναι λιγο πιο φτηνα αλλα δεν μπορω να πω οτι ξερω πως παιζουνε και παρεις denon 1909 amplifier που μαλλον ειναι λιγο καλυτερος.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
Τα teufel Lt2 φαινονται μια χαρα (σε εμφανιση και χαρακτηριστικα)
Ο ενισχυτης που προτεινεις ειναι Yamaha 465 η' pioneer 819 ?
Ολα αυτα μπορω να τα αγορασω απο Ελλαδα ? Γιατι τα ηχεια με μια μικρη αναζητηση δεν τα βρηκα.

Υ.γ. : δεκτες κι αλλες προτασεις...

Τα ηχεια ακομα δεν εχουν αντιπροσωπεια ελλαδα αλλα κατι εχω ακουσει οτι καποιος το παλευει να τα φερει.Θα πρεπει να τα παραγκειλεις online και βεβαια να χρεωθεις τα μεταφορικα (τα οποια στην περιπτωση lt-2 να ειναι 99 ευρω!)
Τωρα για τους ενισχυτες ουτε εγω εχω κανει την αγορα ακομα.Απλα τεινω περισσοτερο στον 465 (τον οποιο ομως ο νακας εχω ακουσει οτι τον εχει αλλα δεν τον διανεμει!!!).Αλλα αν ο pioneer ο οποιος εχει και παραπανω watt τον εχουν ισως να παρω αυτον τελικα αν εχει και εγγυηση 2 χρονια οπως θα επρεπε...Και τους 2 ενισχυτες σε συντομο χρονικο διαστημα και να μην ειναι τωρα διαθεσιμοι θα μπορεις να τους παρεις απο δω...