Αγορά ενισχυτή 3D και ηχείων

corfu

AVClub Addicted Member
20 October 2006
1,382
ΚΕΡΚΥΡΑ
o χωρος μου ειναι 40 τμ
ο ενισχυτης ειναι πιο πολυ για ταινιες παρα για μουσικη
Θελω να υποστηριζει 3D και να εχει 2 εξοδους για εικονα αν ειναι δυνατον και οχι μια γιατι θελω να στελνω ταυτοχρονα και σε tv και σε projector χωρις να αλαζω καλωδια.
Υπαρχει καποιος αξιολογος με αυτε τις δυνατοτητες εως 400-450 ευρω?

Για ηχεια 5.1 το budget ειναι μικρο μολις 600-700 ευρω το σετ

Ο ποιο φτηνος με 2 εξοδους ειναι ο yamaha 767,πρεπει να ειναι γυρω στα 500 ευρω αυτη τι στιγμη και αρκετα καλος για την κατηγορια του.

Ο ποιο φτηνος με 2 εξοδους ειναι ο yamaha 767,πρεπει να ειναι γυρω στα 500 ευρω αυτη τι στιγμη και αρκετα καλος για την κατηγορια του.

Δεν υποστηρίζει όμως 3d που θέλει ο φιλος

ο 767 διαβαζω οτι εχει 3d οπως και ο 567. ειναι ετσι? τι διαφορες υπαρχουν μεταξυ τους?

Εγώ φίλε μου είμαι κάτοχος του 767 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!
Πολύ τίμιο μηχάνημα για τα χρήματα του. Οι 2 έξοδοι hdmi δουλεύουν έιτε ταυτόχρονα ,είτε ανεξάρτητα απροβλημάτιστα. Δε νομίζω ότι σε αυτή τη τιμή υπάρχει κάτι καλύτερο!

O 767 ειναι μια πολυ καλη λυση,τα εχει ολα και συμφερει.
Για καποιον που θελει να χτισει ενα home cinema με 2 μεσα προβολης (projector + tv)σε νορμαλ τιμη ειναι μονοδρομος.

για να κανω την κουβέντα πιο εύκολη, ειμαι ανάμεσα σε 2 μοντελα και θα ήθελα γνώμες,

ανάμεσα στον Yamaha RX-V767 με τελική τιμη 575 ευρω

και στον Pioneer 921 με τελικη τιμη 539 ευρω...

H διάφορα στην τιμη ειναι μικρή οποτε αν αξιζει τα λιγα ευρω παραπάνω ο yamaha γιατί οχι. Ειναι και οι δυο σίγουρα 3D? γιατι κάποιος διάβασα που έγραψε οτι ο yamaha δεν υποστηρίζει 3D...
βέβαια μαρεσουν οι ευκολίες του pioneer με airplay , σύνδεση με iphone ipad, kai remore toy ενισχυτή απο τις συσκευές, αλλα δεν θα τρελαθώ κιόλας.

για να κανω την κουβέντα πιο εύκολη, ειμαι ανάμεσα σε 2 μοντελα και θα ήθελα γνώμες,

ανάμεσα στον Yamaha RX-V767 με τελική τιμη 575 ευρω

και στον Pioneer 921 με τελικη τιμη 539 ευρω...

H διάφορα στην τιμη ειναι μικρή οποτε αν αξιζει τα λιγα ευρω παραπάνω ο yamaha γιατί οχι. Ειναι και οι δυο σίγουρα 3D? γιατι κάποιος διάβασα που έγραψε οτι ο yamaha δεν υποστηρίζει 3D...
βέβαια μαρεσουν οι ευκολίες του pioneer με airplay , σύνδεση με iphone ipad, kai remore toy ενισχυτή απο τις συσκευές, αλλα δεν θα τρελαθώ κιόλας.
Κοιτα αν είσαι τύπος που σου αρέσουν τα καλούδια των ευκολιων πας -απο τους 2- στον 921. Αν θα ακούς πολυ μουσική απο το iPhone θες το AirPlay κλπ. Με τον 767 όμως που είναι περσινό μοντέλο παίρνεις δυνατοτερο μηχάνημα με pre-outs που δεν έχει ο 921 και ένα ενισχυτη που κανείς κάτοχος του δεν έχει πει κακή κουβέντα

υπαρχει πιθανοτητα να βρω απο καπου αλου τον RX-V767 φθηνοτερα απο 567 ευρω με τα μεταφορικα? απο εξωτερικο ισως? υπαρχει καποιο δοκιμασμενο καταστημα που να στελνει?

υπαρχει πιθανοτητα να βρω απο καπου αλου τον RX-V767 φθηνοτερα απο 567 ευρω με τα μεταφορικα? απο εξωτερικο ισως? υπαρχει καποιο δοκιμασμενο καταστημα που να στελνει?

http://www.elektrowelt24.eu/shop/pr...31234&info=p2122_Yamaha-RX-V-767--titan-.html
Αλλα δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο η διάφορα της τιμής είναι μικρή για το ρίσκο πιθανού προβληματικού κομματιού. Μια φορά να χρειαστεί να τον στείλεις έξω θα πατσισεις.

Φτηνους yamaha θα βρεις αυτο τον καιρο Αγγλια αλλα δεν στελνουν ολοι,μπορεις μεχρι και 1067 να βρεις με 600-650 ευρω(αν υπαρχει ακομα σε στοκ μιας και στο νησι κυκλοφορουν τα καινουργια μοντελα πλεον).
Αν γνωριζει κανενας θα μας πει καποιο καταστημα...

σορυ που επεμβαινω αλλα ο 767 τι το 'καλυτερο' εχει απο τον 667
ρωταω γιατι μπορω τον 667 να τον αγορασω κοντα στα 350 ευρω

σορυ που επεμβαινω αλλα ο 767 τι το 'καλυτερο' εχει απο τον 667
ρωταω γιατι μπορω τον 667 να τον αγορασω κοντα στα 350 ευρω

5watt ανα κανάλι περισσότερα, μια hdmi έξοδο παραπάνω ,προγραμματιζομενο κοντρόλ
767
Amplifier Section Dynamic Power per Channel (8/6/4/2 ohms) 130/165/195/240 W
667
Amplifier Section Dynamic Power per Channel (8/6/4/2 ohms) 125/160/190/230 W