Αγορά ενισχυτή 5.1

DIZATOS

New member
19 October 2012
23
Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνομαι για αγορά καινούριου ραδιοενισχυτή 5.1 καθώς ο τελευταίος το είπε το ποίημα από κεραυνό. Με ενδιαφέρει κυρίως ο καλός ήχος για ταινίες και η δυνατότητα 3D. H τηλεόραση είναι καινούρια LG50LF652V. Τα ηχεία αρκετών ετών αλλα σε καλή κατάσταση. Τα εμπρός είναι δύο KEF Q15 6Ω 10-100W, το κεντρικό MISSION 77C 8Ω 25-75W, τα πίσω δύο CRYSTAL ACOUSTICS BPS BIPOLAR SPEAKERS 8Ω MAX. POWER 200W, και ACTIVE SUBWOOFER YAMAHA YST-SW40 50W. Budget γύρω στα 250-350 . Αναμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ.

Θοδωρή ο 481 είναι που τρέχει τώρα και η τιμή του είναι ίδια με τον 479 βάσει σκρούτζ.

Φίλε πάρε όσο πιο δυνατό μηχάνημα σηκώνει η τσέπη σου. Τα ηχεία σου θα το χαρούν.

Ποιόν είχες και χάλασε?

Είχα τον RXV473. Χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα-παράπονο, μου άφησε μία "μαλθακή" αίσθηση και η αλήθεια είναι ότι με καλοβλέπω για αλλαγή είτε σε DENON, MARANTZ, PIONEER..... Δώστε μου περισσότερες επιλογές βρε παιδιά, εάν μπορείτε. Ευχαριστώ.

Βρε παιδιά με τον 481 που μου προτείνετε, ο οποίος απ' ότι είδα έχει δυναμική Ισχύς/ κανάλι (8/6/4/2 Ohms):- / 110 / 130 / 160 W θα είμαι εντάξει με τα πίσω και το κεντρικό ηχείο μου που είναι 8 Ohms;

Δε θα πετάει κιόλας... Αλλά μη σε φοβίζει το 8ωμο ηχείο. Είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμο για τον ενισχυτή απ ότι ένα 6ωμο ή 4ωμο.