Αγορά ενισχυτή 5.1

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

DIZATOS

New member
19 October 2012
23
Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνομαι για αγορά καινούριου ραδιοενισχυτή 5.1 καθώς ο τελευταίος το είπε το ποίημα από κεραυνό. Με ενδιαφέρει κυρίως ο καλός ήχος για ταινίες και η δυνατότητα 3D. H τηλεόραση είναι καινούρια LG50LF652V. Τα ηχεία αρκετών ετών αλλα σε καλή κατάσταση. Τα εμπρός είναι δύο KEF Q15 6Ω 10-100W, το κεντρικό MISSION 77C 8Ω 25-75W, τα πίσω δύο CRYSTAL ACOUSTICS BPS BIPOLAR SPEAKERS 8Ω MAX. POWER 200W, και ACTIVE SUBWOOFER YAMAHA YST-SW40 50W. Budget γύρω στα 250-350 . Αναμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ.

Θοδωρή ο 481 είναι που τρέχει τώρα και η τιμή του είναι ίδια με τον 479 βάσει σκρούτζ.

Φίλε πάρε όσο πιο δυνατό μηχάνημα σηκώνει η τσέπη σου. Τα ηχεία σου θα το χαρούν.

Ποιόν είχες και χάλασε?

Είχα τον RXV473. Χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα-παράπονο, μου άφησε μία "μαλθακή" αίσθηση και η αλήθεια είναι ότι με καλοβλέπω για αλλαγή είτε σε DENON, MARANTZ, PIONEER..... Δώστε μου περισσότερες επιλογές βρε παιδιά, εάν μπορείτε. Ευχαριστώ.

Βρε παιδιά με τον 481 που μου προτείνετε, ο οποίος απ' ότι είδα έχει δυναμική Ισχύς/ κανάλι (8/6/4/2 Ohms):- / 110 / 130 / 160 W θα είμαι εντάξει με τα πίσω και το κεντρικό ηχείο μου που είναι 8 Ohms;

Δε θα πετάει κιόλας... Αλλά μη σε φοβίζει το 8ωμο ηχείο. Είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμο για τον ενισχυτή απ ότι ένα 6ωμο ή 4ωμο.