αγορα ενισχυτη απο ebay

Απάντηση: Re: αγορα ενισχυτη απο ebay

φιλε ωπως ειδες ο χωρος δεν μπορει να φιλοξενει ενα σωτο συστημα αλλα και τα ηχεια ειναι προχειροφτιαγμενα ωπως ειπα παραπανω
οταν τα αλλαξουμε θα μπουν στης 4 γωνιες και θα κουμποσουν πανω σε βασεις ωστε να μπορεις να της ρυθμισεις πεος τα που να κοιτανε
τι αλλο μπορω να κανω; πχ καλωδια;

Oχι τα καλωδια δεν φταινε ,ας τα προς το παρον ετσι και καθαρισε τον

αααα και κατι ακομα εσεις τι ηχεια θα βαζατε αν θελατε γλυκο ηχο αλλα και δυνατο;
και αν γινεται φτηνα και να ειναι της sansui
το ξερω δεν γινεται να απαντηθει ευκολα αλλα μια γνωμη ζηταω

Απάντηση: Re: αγορα ενισχυτη απο ebay

οκ ενταξει να καυαρισω και τα ποτενσιομετρα;

Για να καθαρισεις τα ποντεσιομετρα πρεπει να παρεις ειδικο σπρευ ,και να εχεις την δυνατοτητα να καθαριστουν ευκολα.Ακους χρατς -χρουτς οταν τα ανοιγοκλεινεις? αν οχι αφησε τα στην ησυχια τους.Δεν μπορουμε να τα κανουμε ολα μονοι μας.

Κατ αρχας τα ηχεια οσο ειναι εκει πανω δεν προκειται να ακουσεις σωστο ηχο.Πρωτα βρες που μπορει να βαλεις τα ηχεια ετσι ωστε οταν καθεσαι να ακουσεις το ηχειο να ειναι περιπου στο υψος του αυτιου σου,οχι 2 μετρα ψηλοτερα.

γεια σας παιδια
το ξερω οι φωτογραφιες δεν ειναι καλες αλλα ειναι απο κινητο αυριο θα σας σκαναρω το σχεδιο απο βιβλιαρακι
τωρα απο πισω εχει μια εισοδο και μια εξοδο στο βιβλιαρακι λεει οτι σε αυτο βαζει equalizer αλλα εγω θελω να τον κανω σαν προενισχυτη ωστε να βαλω ενα equalizer και μετα εναν τελικο ενισχυτη
λογικα αν απο το out το βαλω στο in του equalizer και μετα το Out του equalizer στο in του τελικου δεν θα δουλεψει;
ααα μπροστα εχει ενα κουμπακι που επιλεγεις ποτε θα βγαινει σημα απο την εξοδο

κατάλογος.jpg
IMAGE_012.jpg

Αν η εισοδος και η εξοδος ειναι σταθερη τοτε δεν μπορει να λειτουργησει σαν προ.Ολοι οι ολοκληρωμενοι δεν λειτουργουν σαν προ ,το αντιθετο θα ελεγα.

κοιτα να δεις τι θελω να κανω
θελω να βαλω εναν τελικο και αυτος ο ενισχυτης να παιξει σαν προενισχυτης δηλαδη να επιλεγω της εισοδους γινεται;

επαιζε μια χαρα ωσπυ σημερα το πρωι την ωρα που επαιζε κοπηκε το ρευμα και ειρθε παλι αμεσως και απο τοτε ο ρελες τπυ protect δεν κανει το τακ
τινακνω;

Re: Απάντηση: Mάλλον μου τάκαψε η ΔΕΗ

Σαν πρώτη αντίδραση ,ακολούθησε τις οδηγίες της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας που υπάρχουν στην σελίδα της ,κάνοντας αίτηση στην ΔΕΗ ,παίρνοντας αριθμό πρωτοκόλλου κ.λ.π.,θα σου δώσουν αρνητική απάντηση με το στάνταρντ κείμενο καί στην συνέχεια αν σε συμφέρει κάνε αγωγή στο δικαστήριο.Προσοχή γιατι υπάρχει μιά πολύ σύντομη προθεσμία για την υποβολή της αίτησης.Εστω καί αν σου έχει ξεφύγει ,εγω θα σου πρότεινα να την υποβάλεις έστω καί εκπρόθεσμα.Θα πρέπει πρώτα απ'ολα να υπολογίσεις το κόστος της επισκευής καί εκείνο του δικαστηρίου εάν σε συμφέρει το τελευταίο.Εγω προσωπικά την έχω μισοέτοιμη ,είπα το καλοκαίρι να την τελειώσω καί να την καταθέσω (δικηγόρος στο επάγγελμα) ,ομως όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα ,τελειώνουμε τις υποθέσεις των πελατών μας καί παραμελούμε τις δικές μας.