Αγορά ενισχυτή για Crystal Audio 5.1 TX-T2-10

paulS20

New member
26 June 2010
22
Καλησπέρα στους ειδικούς!!!

Ο γείτονας μου σκέπτεται να αγοράσει τα παραπάνω ηχεία και θα θελαμε κάποιες προτάσεις για ενισχυτή λόγο του ότι από ότι διάβασα μέχρι τώρα δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα ώστε να του προτείνω κάτι. . .

Το σαλόνι μαζί με την τραπεζαρία του είναι 32τ.μ. και το σύστημα θα στηθεί στο μισό χώρο (να τους μείνει και μια τραπεζαρία:)). Η χρήση είναι 80% ταινίες και 20% μουσική.
Το budget είναι €700,00 – 750,00 max.
Εγώ θα του πρότεινα τον Onkyo TX-SR608 από γερμανία αλλά κάπου διάβασα κάποια αρνητικά με την αντίσταση και το Audyssey και λόγο του ότι δεν είμαι και πολύ σχετικός… ζήτησα την βοήθεια του φόρουμ.
Άλλη πρόταση που βρήκα πάλι από το φόρουμ είναι ο Pioneer VSX-2020 άλλα δεν βρήκα κάπου να τον έχουν δοκιμάσει με αυτά τα ηχεία.

Έχει κάποιος κάποια δοκιμασμένη πρόταση που να ταιριάζει με αυτά τα ηχεία?
Τα παραπάνω μοντέλα δεν είναι περιοριστικά άλλα το budget είναι.

Ευχαριστώ Πολύ.

To μέλος του φόρουμ vaflas έχει αυτά τα ηχεία με τον 608 οπότε μπορείς να τον ρωτήσεις και να μάθεις απο πρώτο χέρι. Εγώ πιστεύω οτι μια χαρά θα είναι και ο 2020 και ο 608.

Ρε συ Balidor, ο LX73 καλός είναι αλλά κάνει 1100 ευρώ, όχι 700-750 που διαθέτει ο φίλος! :ADFAD2:

To μέλος του φόρουμ vaflas έχει αυτά τα ηχεία με τον 608 οπότε μπορείς να τον ρωτήσεις και να μάθεις απο πρώτο χέρι. Εγώ πιστεύω οτι μια χαρά θα είναι και ο 2020 και ο 608.

Ρε συ Balidor, ο LX73 καλός είναι αλλά κάνει 1100 ευρώ, όχι 700-750 που διαθέτει ο φίλος! :ADFAD2:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=69953

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους.

Το απόγευμα φωνάζω τον γείτονα και ξεκινάμε την μελέτη ξανά¨... :)

Δες και αυτον http://www.eu.onkyo.com/products/TX-NR708.html απο εξω φυσικα και με με μια μικρη υπερβαση http://www.eu.onkyo.com/products/TX-NR808.html που ειναι πιο value for money. Και οι δυο παντως ειναι δυνατοτεροι απο τον 2020 και με περισσότερες ευκολιες vtuner - dlna. 570 και 710w τροφοδοτικα εναντι 410w του 2020

Τελικά μετά την βοήθεια το vaflas (ευχαριστώ πολύ) μάλλον θα πάμε για τον 608.

Άλλωστε στην παρούσα φάση λόγο εγγύησης δεν λέει να δώσεις ποιο πολλά χρήματα από τον εξωτερικό.

Τα 700 euro θα τα δίναμε στον 2020 με το σκεπτικό ότι θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο (και θα έκοβε τιμολόγιο στην εταιρία του -φπα).

Ευχαριστούμε πολύ

καλα τιμολογιο κοβεις και σε αγορα απο το εξωτερικο και το περνας κανονικα τον φπα (19% βεβαια) δεν αλλαζει κατι

Εννοείς ότι αφαιρείται το ΦΠΑ?

Να του πω να το ψάξει γιατί εγώ δεν το ξέρω.

Ευχαριστώ πολύ.

Εννοείς ότι αφαιρείται το ΦΠΑ?

Να του πω να το ψάξει γιατί εγώ δεν το ξέρω.

Ευχαριστώ πολύ.

αφαιρειται κανονικα το φπα ειτε ειναι ελληνικο το τιμολογιο ειτε της ΕΕ

Καλησπέρα!

Και εκ του επίσημου στόματος της Crystal Audio, αναφέρουμε πως οι επιλογές των Pioneer VSX-2020 και Onkyo TX-SR608 είναι ασφαλείς και πολύ καλές. :a0210:

Σαφώς, ένας LX73 θα ήταν ακόμη καλύτερος (πάντα υπάρχει το καλύτερο για κάθε τι...:rolleyes:) αλλά δεδομένου του budget, οι δυο παραπάνω επιλογές είναι οι καλύτερες δυνατές στην κατηγορία. :2thumb22sup:

-bye-

Καλησπέρα!

Και εκ του επίσημου στόματος της Crystal Audio, αναφέρουμε πως οι επιλογές των Pioneer VSX-2020 και Onkyo TX-SR608 είναι ασφαλείς και πολύ καλές. :a0210:

Σαφώς, ένας LX73 θα ήταν ακόμη καλύτερος (πάντα υπάρχει το καλύτερο για κάθε τι...:rolleyes:) αλλά δεδομένου του budget, οι δυο παραπάνω επιλογές είναι οι καλύτερες δυνατές στην κατηγορία. :2thumb22sup:

-bye-
η γνωμη σας για τον onkyo 808?

Καλημέρα!

Ψάχνοντας να πάρουμε τον ONKYO TX-SR608 έπεσε το μάτι μας σε αυτόν τον TX-NR807 http://translate.google.com/transla...uter_Audio_Hi_Fi_Receiver&hash=item4aa8d5f3f4

Λόγο του ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για 3D και ούτε πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον πως θα βλέπατε αυτή την αγορά σε σχέση με τον 608;

Η ακόμα καλύτερα μιας και οι περισσότεροι είναι ποιο παλιοί στο σπορ έχετε κάτι να προτείνετε από τους ποιο παλιούς HDMI 1.3 για αγορά μεταχειρισμένου μέχρι 500 ευρώ;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Παρε τον pioneer 2020 καινουργιο.Ριξε μια ματια στις αγγελιες
καπου εχει εναν Yamaha-3900 κοντα στα λεφτα που δινεις.
ονκυο δεν θα 'περνα..

Κατα κυριο λογο το πρωτο αλλα ειναι και λιγο ψυχολογικο,
αν ηταν να παρω ενισχυτη τωρα θα κοιταγα yamaha ή denon μιας και ακουω αρκετα και μουσικη.
Αν ηταν μονο για σινεμα θα κοιταγα και pioneer και μονο τα μοντελα 73,83.