Αγορα ενισχυτη για Epos m12i

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα ενισχυτη για Epos m12i

Στή κατηγορία τιμής που κινείται θά έπρεπε νά "παίζει" ΠΟΛΥ καλύτερα....
Σ αυτά τά λεφτά υπάρχουν πολύ καλυτερα μηχανήματα. Π.χ Leema , Hegel , Cayin ...
Αλήθεια ο XS πού κατασκευάζεται ?

επειδή τώρα τσίγκλησες ευαίσθητο σημείο μου !! ο XS στοιχίζει στην αγγλία 1250 λίρες και εδώ ο ορφέας τον δίνει μετρητοίς 1600...

το ευαίσθητο σημείο μου ήταν αυτό το...Hegel που είπες.. έχει ο Η1 τόσο ? επίσης μήπως ξέρεις sites καλύτερα αλλά και ελληνικά μαγαζιά/αντιπροσωπία Hegel από sites αν ξέρεις θέλω και ξένα (που να πουλούν Hegel και να στέλνουν ελλάδα) από αυτή την εταιρία έχω τις καλύτερες ακουστικές εντυπώσεις...

αλήθεια πιστεύετε πως οι χροιές του hegel ταιριάζουν (αν ταιριάξει και το πορτοφόλι μου) στα epos ? τα έχει ακούσει μαζί κάποιος?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα ενισχυτη για Epos m12i

επειδή τώρα τσίγκλησες ευαίσθητο σημείο μου !! ο XS στοιχίζει στην αγγλία 1250 λίρες και εδώ ο ορφέας τον δίνει μετρητοίς 1600...

το ευαίσθητο σημείο μου ήταν αυτό το...Hegel που είπες.. έχει ο Η1 τόσο ? επίσης μήπως ξέρεις sites καλύτερα αλλά και ελληνικά μαγαζιά/αντιπροσωπία Hegel από sites αν ξέρεις θέλω και ξένα (που να πουλούν Hegel και να στέλνουν ελλάδα) από αυτή την εταιρία έχω τις καλύτερες ακουστικές εντυπώσεις...

αλήθεια πιστεύετε πως οι χροιές του hegel ταιριάζουν (αν ταιριάξει και το πορτοφόλι μου) στα epos ? τα έχει ακούσει μαζί κάποιος?

Τά Hegel τά φέρνει η Stepcom , στό Ελληνικό. Τηλ. 210 9605365.

Ο xs δεν μου φάνηκε καθόλου προβολικός παρά ισορροπημένος και ρεαλιστικός με μια αφοπλιστική ησυχία όταν χρειάζεται και ανάδειξη των λεπτομερειών χωρίς να κουράζει. Απαιτεί μακρύ χρόνο στρωσίματος και πολλοί ίσως τον έκριναν -ίσως λέω- βιαστικά. Αν πάντως ο Hengel έχει ηχόχρωμα παραπλήσιο των ολοκληρωμένων της electrοcompaniet, που έχω τύχει κάτοχος, τότε μάλλον θα ταιριάξει με τα Epos καλύτερα, καθώς θα είναι μάλλον πιο ζεστός και δυναμικός, πράμα που χρειάζονται!

Απάντηση: Re: Αγορα ενισχυτη για Epos m12i

Ο xs δεν μου φάνηκε καθόλου προβολικός παρά ισορροπημένος και ρεαλιστικός με μια αφοπλιστική ησυχία όταν χρειάζεται και ανάδειξη των λεπτομερειών χωρίς να κουράζει. Απαιτεί μακρύ χρόνο στρωσίματος και πολλοί ίσως τον έκριναν -ίσως λέω- βιαστικά. Αν πάντως ο Hengel έχει ηχόχρωμα παραπλήσιο των ολοκληρωμένων της electrοcompaniet, που έχω τύχει κάτοχος, τότε μάλλον θα ταιριάξει με τα Epos καλύτερα, καθώς θα είναι μάλλον πιο ζεστός και δυναμικός, πράμα που χρειάζονται!

Τάσο , τόν ενισχυτή τόν άκουσα "στρωμένο" καί μέ ηχεία τά οποία γνωρίζεις πολύ καλά μιά καί τά είχες γιά χρόνια στήν Ελλάδα ,ο χαρακτήρας του μού φάνηκε όπως ακριβώς τόν περιέγραψα πιό πάνω.

1. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το συχνοτικο φασμα των ηχειων της Epos σε καμπυλογραμμα? Θελω να ρυθμησω το sub ετσι ωστε να παιζει σαν συνεχεια των χαμηλων συχνοτητων των ηχειων. ((m12i 54 Hz - 20 kHz)) ((msub 20Hz - 150Hz)).

2. Καπου διαβασα πως οταν τα ηχεια παιζουν full range τοτε το sub πρεπει να παιζει λιγο ποιο πανω απο τη χαμηλοτερη συχνοτητα των ηχειων (54 Hz), δηλαδη στην προκειμενη περιπτωση το sub θα πρεπει να παιζει κατω απο τα 60 Hz. Σωστο ή λαθος????

Τοσο δυσκολη ηταν η ερωτηση μου ή πρεπει να ξεκινησω καινουργιο thread?
Ή μηπως δεν ηταν κατανοητη?