ΑΓΟΡΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ-ΗΧΕΙΑ 5.1 εως 1000 ευρω

chrismarine

New member
22 August 2009
57
καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνεται ενισχυτή και ηχεία για την b650 μου το πολύ 1000 ευρώ ,οι απαιτήσεις μου είναι περισσότερο μουσική παρά cinema ,επίσης θα ήθελα να δώσω παραπάνω βάρος στα ηχεία από ότι στον ενισχυτή ,να προσθέσω ότι λόγω χώρου θα προτιμούσα ηχεία δορυφόρους με sub ,τα τετραγωνικά του ενιαίου χώρου στο σαλόνι είναι περίπου 40 με την μονη διαφορα οτι ο χώρος δεν είναι τετραγωνισμένος .τωρα απο τον ενισχυτή δεν έχω πολλές απαιτήσεις δεν θα με χάλαγε όμως και μια lan για internet radio !
αυτά τα ολίγα ,ζητάω πολλά ?

μετά από μια πρόχειρη ματιά σε ελληνικά sites διαπίστωσα πως ενισχυτές με lan ξεφεύγουμε σε τιμές όποτε ας προσγειωθούμε .κάποια στιγμή παλαιότερα είχα καταλήξει σε b&w m1-as2 sub ,τώρα ποια οι απαιτήσεις σε χρήματα έχουν αλλάξει όποτε κοιτάω κάτι ποιο φθηνό χωρίς όμως να χαραμίσω ποιότητα ,κατεληξα λοιπων σε canton movie cd 1000 και ενισχυτή yamaha rx-v365 η 463 η 465 την γνώμη σας

διάβασα εδω καλές κριτικές για τα teufel LT2, δεν ξέρω για cinema πως πάνε με ενδιαφέρει όμως περισσότερο μουσικά

τελικά δεν απάντησε κανείς ! τουλάχιστον θα ήθελα να μάθω ποιο είναι μουσικοτερο ηχείο canton vs teufel ,με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος τύπος ηχείων λόγο χωροταξικού προβλήματος

δεν θα με πείραζε να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο ενισχυτή αλλά για ηχεία δεν θα το συζήταγα

το τελευταίο διάστημα με απασχολεί η σύνδεση rca audio του subwoofer της teufel ,στο σημείο που θα τοποθετηθεί δεν είχα φροντίσει να βάλω preamp καλώδια παρά μόνο καλώδιο ηχείου right εξόδου . θα ήθελα να μου προτείνεται αν υπάρχει κάποια ποιοτική λύση ασύρματη L-R χωρίς ενισχυτή η αν υπάρχει κάτι μεσώ δικτύου 220v μιας και υπάρχει παροχή στο σημείο τοποθέτησής