Φίλοι μου είμαι επιτέλους στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω πως όλα τα λεφτά του μπάτζετ είναι στα χέρια μου πλέον:music-smiley-006:
Την Δευτέρα λοιπόν θα παραγγείλω τα ηχεία (teufel system 6 THX select) και ελπίζω, με την βοήθειά σας, και τον ενισχυτή!
Η τελευταία μου απορία έχει να κάνει με την κατανάλωση. Τι εννοώ? Όταν με το καλό έρθει το home cinema θα συνδεθούν σε μία μπρίζα του σπιτιού η 5090Η, το PS3, o ONKYO 906 (με 1000 βατ!!! μεγιστη κατανάλωση), το SUB της Teufel ( με ενσωματομένο ενισχυτή 700βατ) και στην πορεία και κανα media box και καμια άλλη πηγή!
Η ερώτηση είναι: θα αντέχει όλον αυτό τον φόρτο μία μπρίζα και αν δεν έχει να κάνει με τη μία μπρίζα, θα σηκώνει όλον αυτό τον φόρτο το δίκτυο του σπιτιού μου ( μονοφασικό ρεύμα) ή ενδέχεται εάν ας πουμε ανοίγω τον Θερμοσύφωνα και (ή) καμία άλλη ενεργοβόρα συσκευή να πέφτει η ασφάλεια???
Οποιοσδήποτε με στοιχειώδεις ηλεκρολογικές γνώσεις ας με βοηθήσει σας παρακαλώ!Γιατί εαν υπάρχει η πιθανότητα (έστω και μικρή) να έχω πρόβλημα τότε ίσως καλύτερα να πάω για τον Pioneer LX81 με μέγιστη κατανάλωση 330 βατ και ας χρειαστει να κάνω παραχώρηση στο θέμα της εικόνας (λόγω του upscaler) και στο θέμα της τιμής (1700 ο LX81 έναντι 1550 του 906 μαζι με τα μεταφορικά) (τουλάχιστον βέβαια θα κάνω την αγορά από Ελλάδα και θα´χω και τα 3 χρονια εγγυησης!)
Βοήθεια plz!!!
Αναμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας για να προχωρησω και με την παραγγελία του ενισχυτη!
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους