Πάρτο.... πολύ καλή τιμή (δεν ξέρω απο μεταφορικά τι γίνεται βέβαια!)
γιατι ρε Λεω-τι ειπα παλι..?:BDGBGDB55:
12αρι με 200watt...χμμμ πες με περίεργο αλλά δεν θα το αγόραζα εγώ. Από ότι κατάλαβα δεν ξαναείχες ηχοσύστημα στον χώρο σου έτσι;
Όσα φώτα και να δώσουμε δεν θα καταλάβεις τίποτα αν δεν ακούσεις από μόνος σου. Στο λέω γιατί δεν πάει και πολύς καιρός που ήμουνα στη θέση σου. Και εγώ είχα και κανα δυο σετ ηχείων με δορυφόρους και διάφορα sub. Δεν σε έχει ρωτήσει ακόμα κανείς αν το θες για μουσική, για ταινίες, πόσο παθιασμένος είσαι με τον ήχο, και φυσικά κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει ποιο επίπεδο θα ήταν για τα δικά σου αυτιά ικανοποιητικό, ποιο θα ήταν απλά χάσιμο χρημάτων και ποιο θα ήταν σπατάλη χρημάτων. Πρέπει να ακούσεις να πάρεις εμπειρία. Καταλαβαίνω αυτό το αμερικανόφερτο "bigger is better" αλλά είσαι τόσο σίγουρος ότι θες κολώνες και 12αρι sub?
Σε πειράζω βρε,μια χαρά τα λες
χαχαχα όχι ρε φίλε μη μου συγκρίνεις τα ηχεία με κλιματιστικά, δεν είναι τόσο απλό. φυσικά και ένα μεγαλύτερο sub θα γεμίσει περισσότερο χώρο, αυτό που λέω είναι, ξέρεις τον δικό σου χώρο τι μέγεθος θα τον γεμίσει και πόσο θα θες εσύ να γεμίζει? γιατί είμαι σίγουρος ότι για μερικούς το δικό μου 8ιντσο θα είναι too much για τα δικά τους γούστα ακόμα και σε χώρο όσο είναι ο δικός σου. Επίσης πρέπει να καταλάβεις ότι το μεγαλύτερο θέλει και μεγαλύτερη ισχύ για να κινηθεί χωρίς παραμορφώσεις και να δώσει με ακρίβεια το σφιχτό μπασο. Οπότε όσο μεγαλώνεις σε ίντσες πρέπει να μεγαλώνεις και σε ισχύ. Παλιότερα είχα τα logitech z-5500. 10ιντσο με 188watt rms...πολύ κακό και μπαμ μπουμ για το τίποτα...το 8ιντο της kef το C4 που άκουσα πρόσφατα ήταν κόσμους μπροστά και γέμιζε όλο τον χώρο του καταστήματος (50+τμ) κατα την άποψη και τα γούστα μου. Άλλος θα ήθελε να το μπάσο του να του φέρνει αρυθμίες και να δυσκολεύεται να αναπνεύσει...πρέπει να ξέρεις εσύ που βρίσκεσαι. εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα οπότε μην ρωτάς, ξεκίνα από κάπου και αν δεν σε ικανοποιεί, πούλα το και πάρε άλλο. όπως και να έχει θες εμπειρία για να μετατρέψεις την γνώμη των συμφορουμιτων σε κάτι που να σε βοηθήσει στην απόφασή σου.
[/QUOTE]Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή και την βοήθεια σας. Από την αρχική μου επιλογή μετά από παρότρυνση αλλά κ δικό μου ένστικτο άλλαξα μόνο το sub κ πήγα σε μεγαλύτερο.Μπορεί panoramix όντως να δώσαμε περισσότερη βάση στο sub αλλά αυτό προκύπτει από το κόλλημα μου με τα μπάσα. Hifi k htr εμπειρίες δεν έχω αλλά από τα 15 χρόνια ενασχόλησης με το djιλικη ξέρω να εκτιμώ τον καλό ηχο. Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα όταν τα στήσω. OTE=Panoramix;1057682212]Εγω με δεκαιντσο παλιό velodyne 100w είμαι και σε χώρο 35 τ.μ. και ο ενισχυτής βάζει την ενταση του στο -12db.
Δεν καταλαβαίνω τον τόσο προβληματισμό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.