Αγορα Ενισχυτη & Ηχειων

Τελικα κατοπιν πολλων σκεψεων απεκτησα τον ΧΤΖ CLASS A100 D3. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρκετα καλες (αν υπολογισει κανεις οτι παιζω με τα παλια μου ηχεια B&W 200 series 202)...Οποτε τωρα παω για ηχεια... Ακουσα τα 99.26 και σε γενικες γραμμες ακουγονταν καλα αλλα θα ηθελα να ακουσω και κατι παραπανω. (ο συνδιασμος δε μου φανηκε τοσο τενεκεδενιος). Θα παω να ακουσω τα Chario που προτεινει ο Tyler... Ομως περιμενω να ακουσω και τα 99.36. Νομιζετε οτι μπορουν να σταθουν στο χωρο? Τρεμω τιποτα μπουμαρισματα. Να ποσταρω στην κατηγορια ηχεια ή να μεινω εδω? budget πλεον περι τα 1000 ...

ειναι μεγαλα για το χωρο, θα χεις μπουμαρισμα κ βουητο κατα πασα βεβαιοτητα, ειδικα εαν ειναι τοποθετημενα κοντα σε πισω κ πλαι τοιχους.

Ο χωρος ειναι περιπου 17μ2 και η αποσταση ακροασης περι 5 μ. Θα καλυψουν το χωρο τα προτεινομενα? (Ξεχασα να αναφερω οτι ακουω αρκετα βινυλιο οποτε με ΧΤΖ γλυτωνv το phono stage).

θα δεις οτι τα 17τμ θα φανταζουν λιγα ακομα κ για τα Delphinus. Με τον ενισχυτη που εχεις καλυπτουν 25 και πανω τμ. Ο Wahrheit242 εχει τον ιδιο με τα premium 1000 που ειναι μικροτερα, κ παιζει σε 30τμ..

επειδη το καθιστικο κανει ενα Γ ο χωρος ειναι μεγαλυτερος, αλλα ο χωρος ακροασης απεναντι απο τον καναπε ειναι περι τα 17μ2. Τα ηχεια δεν θα ειναι κολημενα σε τοιχους (για πλαι σιγουρα, για πισω μπορουν να παιξουν περι 50cm. Βασικα δεν παιζω στα κοκκινα αλλα οχι και χαμηλα... αλλες προτασεις?

αν ειναι οπως τα λες και υπαρχει χωρος να εκτονωθει το χαμηλο, τοτε μπορει να κανουν κ τα 99.36. Θα ηταν αδυνατον να να "χωρεσουν" σε 17 κλειστα τετραγωνικα. Tα delphinus κανουν σιγουρα.

Τελικα μετα πολλων σκεψεων και ταλαντευσεων κατεληξα και απεκτησα τελικα τα ΧΤΖ 99.36 MKII... Το ματσαρισμα ειναι καλο και οι πρωτες εντυπωσεις εξαιρετικες... Το μονο κακο ειναι οτι βγηκα λιγο overbudget αλλα εγινε τελικα για καλο σκοπο...
Οταν στρωσουν τα ηχεια θα τα καταφερω να γραψω μια παρουσιαση (ελπιζω)...
Πρωτες ακροασεις Wipers (youth of america), savage republic (tragic figures, ceremonial) tv personalities (the painted world) tuxedomoon (desire) απο βινυλιο
peaches (fatherfucker) χατζηδαδκις (μυθολογια) απο cd. Ο ηχος γεματος ζεστος και με βαθος...
Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που συνεδραμαν σε αυτη μου την αναζητηση καθως με οδηγησαν σε νεες προτασεις που δεν φανταζομουν οτι υπηρχαν...