Καλοάκουστο όπως και να έχει, και μάζευε χρήματα για το δεύτερο!!!!Ο χώρος του καθιστικού είναι 3.5μ x 5μ αλλά ακριβώς δίπλα είναι ο χώρος της κουζίνας και όλος ο χώρος μαζί είναι 6.5μ x 5μ
Εγώ θα έλεγα ότι για 15 τ.μ. ακόμα και το 10ιντζο ανοιχτού τύπου θα καλύψει μια χαρά, (εγώ είμαι στα 25 τ.μ. με 10ιντζο κλειστού τύπου που δεν έχει την έκταση ενός ανοιχτού κι οριακά καλύπτομαι αλλά ξέρω ότι θέλω 12ιντζο ανοιχτού), αν μάλιστα στο μέλλον προσθέσει άλλο ένα ίδιο θα είναι σούπερ. Αν δεν έχει τον χώρο στο μέλλον για δεύτερο ας πάει από τώρα σε 12ιντζο πάντα ανοιχτού τύπου, για δύο 12ιντζα σε 15.τ.μ. το θεωρώ υπερβολή. Το αντίστοιχο 12ιντζο της Klipsch είναι σούπερ αν μπορείς να υπερβείς το μπάτζετ και να μη το μετανιώσεις, η απόφαση δική σου.
Καλοάκουστο όπως και να έχει, και μάζευε χρήματα για το δεύτερο!!!!
Για τα συνολικά μέτρα του χώρου που περιγράφει ο φίλος, δηλαδή 32,5τ.μ., είναι ΠΟΛΥ μικρό....
Το μπάσο δε θα πρέπει να καλύψει το χώρο θέασης-ακρόασης αλλά όλα τα κυβικά του ενιαίου χώρου.
Νομίζω πως σας ξέφυγε η διάσταση του ενιαίου χώρου![]()
Τι με ρωτάς ακριβώς; Πως θα είναι η μίξη με τα Dali εμπρός και τα Magnat πίσω; Δεν γνωρίζω.
Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι τα Dali είναι πιο ευφωνικά ηχεία. Δες τα μεγέθη, δηλαδή την ισχύ που μπορούν να διαχειριστούν, πόσο δυνατά μπορούν να παίξουν κλπ. Μην πας σε κάτι μικρότερο. Αν είναι να κάνεις αναβάθμιση κάντην σωστά. Δες τη σειρά Zensor ή την Spektor.
Για πιο δυνατά δεν ξέρω σε αυτό το μέγεθος. 15 πόντοι είναι στο πλάτος. Υπάρχουν κάποια ηχεία στους 17 πόντους πλάτος, πολύ καλύτερα από τα Magnat σε ήχο. Μέχρι πόσο πλάτος μπορείς να έχεις. Από την φωτό που ανέβασες δεν φαίνεται πόσο περιθώριο έχεις. Ή δεν έχεις καθόλου;
Άρα έχεις και το βάθος να λάβεις υπ' όψη. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να κοιτάς ηχεία που να είναι flush η πλάτη στον τοίχο. Άρα ηχεία που έχουν στην πλάτη Keyhole. Περιορίζονται οι επιλογές...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.