Αγορά ενισχυτή και ηχείων 5.1

Οπότε αφού το 12’’ θα είναι too much και το 8’’ πολύ μικρό πάω για το 10αρι και για όσο αφορά το χώρο στο θέμα απόκρισης και όγκου.
Νομίζω το καλύτερο από τα προγεγραμμένα 10αρια είναι αυτό που είπες stavroslam το Velodyne CHT10Q, για μουσική δεν λέει;
Θέλω και για ταινίες και μουσική. Το YAMAHA κάνει και για τα δύο; Τι εννοείς είναι πιο γρήγορο;
Το KEF δεν θα ήθελα να το αγοράσω μόνο και μόνο επειδή θα είναι ίδια μάρκα με τα ηχεία αν αυτό εννοείς στο θέμα εμφανίσεως οπότε δεν το σκέφτομαι καθόλου, ψιλομάπα μου φαίνετε ίσος να παίζει καλά αλλά όσο αφορά τα χαρτιά πάντα γιατί είναι δύσκολο να τα ακούσω (μένω σε νησί) η εκτός και αν έχει κάποιος ένα από τα παραπάνω και μπορεί να μου πει αν αξίζουν η όχι.
Toliskot έχω παραγγείλει τα μικρά της KEF C1 REAR + C3 FRONT + C6 LCR CENTER.

Τεχν. χαρακτηριστικά Velodyne CHT10Q.
Ενεργό Subwoofer 10”με ενισχυτή ισχύος 195WRMS/390 WPeak,
Διπλό πηνίο φωνής 2.5’’, Φωτεινό panel ενδείξεων (Blue LED),
Ενσωματωμένο σύστημα D.S.P., 4 ψηφιακά Presets λειτουργίας,
Ρύθμιση έντασης, ενεργό ρυθμιζόμενο crossover 40-120Hz, Ρύθμιση
φάσεως 0°,90°,120°,270°, είσοδοι Low & High, απόκριση συχνότητας
16-240Hz, 28-120Hz +/-3dB, εξωτερικό μικρόφωνο, Ενσωματωμένο
σύστημα D.S.P., Σύστημα auto ON/OFF•, Ασύρματο τηλεχειριστήριο,
χρώμα black ash ,
(H/W/D): 40.6 x 38.1 x 46.4
Βάρος 25kgr
Στα χαρτιά τουλάχιστων.

Dalanik όχι δεν πέρνω δαπέδου ούτε 12αρι. Αυτα τα ηχεία περιμένω KEF C1 C3 C6 CLR. Και μάλων πάω για το Velodyne CHT10Q.Σε ευχαριστώ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο Velodyne CHT10Q και Sunfire SDS-10 και απ’ ότι διάβασα εδώ μέσα το ίδιο πρόβλημα είχαν και άλλα άτομα στο πιο από τα δυο να διαλέξουν.
Stavroslam με κόλλησες χαχαχα!
Το Velodyne βέβαια έχει το mic για ρύθμιση μιας και βοηθάει αυτούς που δεν το κατέχουν το θέμα ρύθμισης. Έχω διαβάσει και τόσο καλά λόγια για το Sunfire και να πώς γεννιούνται οι απορίες… πιο από τα δύο?

Απάντηση: Re: Αγορά ενισχυτή και ηχείων 5.1

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο Velodyne CHT10Q και Sunfire SDS-10 και απ’ ότι διάβασα εδώ μέσα το ίδιο πρόβλημα είχαν και άλλα άτομα στο πιο από τα δυο να διαλέξουν.
Stavroslam με κόλλησες χαχαχα!
Το Velodyne βέβαια έχει το mic για ρύθμιση μιας και βοηθάει αυτούς που δεν το κατέχουν το θέμα ρύθμισης. Έχω διαβάσει και τόσο καλά λόγια για το Sunfire και να πώς γεννιούνται οι απορίες… πιο από τα δύο?

και τα δυο ειναι φοβερα και πολυ καλα οποτε οποιο και να παρεις εισαι κερδισμενος και με το παραπανω.
οσο για το θεμα του μικροφωνου μην σε απασχολει.απλα κοιτα η φαση να ειναι στο 0 και μετα απλα παιζεις με την ενταση να την φερεις στα μετρα σου οπως σε βολευει απλα...
νομιζω πως για μενα κλεινε σε sunfire.εχει διπλο γουφερ ενα κατω και ενα μπροστα και υπερκαλυπτει χορους ανετα.και σε βαθμολογιες και review εχω διαβασει φοβερα καλα.το ιδιο και σε βελο...
οποιο βρεις παντως εισαι σουπερ!!!!!!!

νομιζω πως για μενα κλεινε σε sunfire.εχει διπλο γουφερ ενα κατω και ενα μπροστα και υπερκαλυπτει χορους ανετα.
Αν δεν κανω λαθος το 2ο γουφερ (το κατω), δε λειτουργει. Απλα ειναι για εκτονωση, αντι για την κλασικη τρυπα bass reflex.

Εχω ξανακανει την ερωτηση αλλα απαντηση δεν ελαβα... ειναι καλυτερα τα VELODYNE CHT - SUNFIRE SDS από το (πιο οικονομικό) EARTHQUAKE S10 KOMPRESSOR;

Φίλε pitbull που το βρήκες το Earthquake S10 Kompressor στα 300;
Γιατί αν λες για το Audio Show δεν υπάρχει πια από ότι μου είπαν, είναι εκτός παραγωγής.
Είχα δει εδώ μέσα ότι είχες ξανακάνει την ερώτηση και δεν πήρες απάντηση. Τελικά ούτε εσύ δεν έχεις καταλήξει πιο να αγοράσεις;

Εχω ξανακανει την ερωτηση αλλα απαντηση δεν ελαβα... ειναι καλυτερα τα VELODYNE CHT - SUNFIRE SDS από το (πιο οικονομικό) EARTHQUAKE S10 KOMPRESSOR;

Εννοείται ειναι καλυτερα.
Τωρα για το δεύτερο γουφερ απο οτι είδα σε βίντεο που το εχουν λύσει ειναι συνδεμενο πάνω σε κροσοβερ.τωρα τι να πω.....

Αν δεν κανω λαθος το 2ο γουφερ (το κατω), δε λειτουργει. Απλα ειναι για εκτονωση, αντι για την κλασικη τρυπα bass reflex.

Stavroslam πιστεύω πως ο ChrisV έχει απόλυτο δίκιο για το δεύτερο γούφερ. Καλημέρα!

Stavroslam πιστεύω πως ο ChrisV έχει απόλυτο δίκιο για το δεύτερο γούφερ. Καλημέρα!

για να επιμενετε μαλλον ετσι θα ειναι.....
απλα μου φανηκε ακυρο να υπαρχει ετσι :)
οπως και να εχει αξιζουν παντως και τα δυο.....

για να επιμενετε μαλλον ετσι θα ειναι.....
απλα μου φανηκε ακυρο να υπαρχει ετσι :)
οπως και να εχει αξιζουν παντως και τα δυο.....

Στο video δεν φαίνετε κάπου να έχει bass reflex άρα αυτή την δουλειά κάνει το 2 γουφερ λογικά.

http://www.audioshow.gr/index.php?p...oduct_id=3866&option=com_virtuemart&Itemid=65

ειναι ιδια τιμη ακριβως με sunfire αλλα σε ξενα φορουμ και περιοδικα εχει μεγαλυτερη βαθμολογια παρει και απο τα δυο............
και το συγκεκριμενο το εχω ακουσει στο μαγαζι εκει και επαθα πλακα...

Στο video φαίνεται καθαρά πως το ένα γούφερ δεν έχει πηνίο και δεν είναι συνδεμένο.

ABR λέγεται αυτό (Auxilliary bass radiator) και το έχουν και άλλα sub ή ηχεία.

Οντως το Earthquake δεν κανει 300 ευρω πλεον... δυστυχως... Παιδια το CHT αν δε κανω λαθος κατασκευάζεται Κίνα;

Οντως το Earthquake δεν κανει 300 ευρω πλεον... δυστυχως... Παιδια το CHT αν δε κανω λαθος κατασκευάζεται Κίνα;

Kαλημέρα, κανασκευάζονται Morgan Hill, California United States of America.