Αγορά ενισχυτή και ηχείων

lemo13

Established Member
1 February 2010
106
Ένα φιλαράκι έχει μια δωροεπιταγή 450 που μπορει να τη εξαργυρώση μόνο στον κωτσοβολο-πλαισιο-mediamarkt
και θέλει μα πάρει ένα all in one system όπως αυτό
http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/109292-samsung-hte5550
εγω του είπα καλύτερα να πάρει ξεχωριστα κομμάτια και συγκεκριμένα ενισχυτή pioneer vsx422 και ηχεία τα
jbl scs 200.5 που πάνω κάτω θα του βγούν τα ίδια
να πώ οτι θατο βάλει στο σαλόνι του που είναι 30τμ και τον ενδιαφέρει για ταινίες περισσότερο
δώστε καμια βοήθεια ή πρόταση?
ευχαριστώ

[h=2][/h]

Re: ΑΓΟΡΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ

kalhmera γιατι δεν βαζει κατι παραπανω να παρη ξεχωριστα ηχεια και ενυσχητη; θα εχει συγουρα ποιο καλα αποτελεσματα
βεβαια αναλογα με τα οικονομικα του.........

καλημέρα
γιαυτό του πρότεινα τον 422 μαζι μετα jbl. είναι ένα αξιοπρεπές συστηματάκι αυτό?
δώστε καμια προταση

Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ

Αν μπορούσε ένας συμφορουμίτης να μας ενημέρωνε τί ενισχυτικά και ηχεία μπορεί κάποιος να βρεί σ'αυτά τα καταστήματα;
Έτσι θα μπορούσαμε να προτείνουμε

Τα JBL μια χαρα ηχεια ειναι - οσο μποι τους λειπουν τοσο δυναμη εχουν ! Μαλιστα στο ΜΜ στο Μαρουσι τα ειχε πριν λιγες μερες προσφορα 189 .
Απο κει κ περα με 260 ο φιλος σου μπορει ειτε να χτυπησει τον pioneer που λες, ειτε κανα Denon 1312 (νομιζω τον εχει στο ΜΜ στην Συγγρου γυρω στα 270 )
Τον Denon τον εχω κ εγω κ για low entry συστηματακι κ σε μικρο χωρο μια χαρα κανει την δουλεια του.
Και επειδη εχω περασει ενα φεγγαρι απο κει : καμια μα καμια σχεση με all in one συστημα...

καλημέρα
γιαυτό του πρότεινα τον 422 μαζι μετα jbl. είναι ένα αξιοπρεπές συστηματάκι αυτό?
δώστε καμια προταση

Σίγουρα είναι καλύτερο από το samsung όσο αναφορά την ποιότητα αλλά και την ευελιξία στις συνδέσεις.

Σίγουρα είναι καλύτερο από το samsung όσο αναφορά την ποιότητα αλλά και την ευελιξία στις συνδέσεις.

όσον αφορά τον ήχο θα τα καταφέρουν τα jbl γιατι ο χώρος του ειναι μεγαλούτσικος 30τμ?

Εξαρτάται τι θέλει. Σίγουρα ηχεία δαπέδου είναι η ιδανική λύση. Τα jbl θα έχουν περιορισμούς σε ένταση και σε δυναμικά.

Ηχεία δαπέδου σε αυτά τα μαγαζιά έχεις κάτι να προτείνεις έστω και ότι θα βάλει κάνα εκατοσταρικο, από τη τσέπη του

Aν βρει σε κανα ΜΜ αυτα παιζουν γυρω στα 350-400 αρα θα βγει εκτος μπατζετ....
Μετα σε κατι πιο οικονομικο παλι σε ΜΜ γυρω στα 260 ειδα σε προσφορα στην Συγγρου αυτα.