Αγορά ενισχυτή και ηχείων

Για μένα ο marantz είναι παντα το σωστο μηχάνημα :). Σε consumer κλάση εννοώ. Δε συγκρινω με anthem και τέτοια.
Με τους πιονέρους είχα καποιες αμφιβολίες, κυρίως για το πολυκάναλο, αλλά μετα το πάντρεμα με την onkyo...
Και οι yamaha λένε αλλα τον τραβανε τον τελικο περισσότερο. Οι marantz σε αντίστοιχες κατηγορίες έχουν περισσότερο γκάζι.
Θεωρώ οτι ο marantz θα ταιριάξει καλυτερα με τα klipsch ουτως ή άλλως.

Πάντως θα δώσεις λεφτά. Καλά λεφτά που δεν περισσεύουν. Οποτε τώρα που άρχισες να κατασταλλαζεις είναι καιρός να βγεις στη γύρα για ακροάσεις.

Ευχαριστώ φίλε Click...

Αν και βγαίνω εκτός budget, μάλλον θα πάω για τα RP-260F (too much τα 280 οχι μόνο οικονομικά αλλά και για αυτό που θέλω προσωπικά...)
Με τα RP-260F θα με καλύψει ο *Marantz 5010/6010 ;;; Στα ίδια χρήματα και κάτι σε κάτι παρόμοιο έχετε να προτείνεται;; (μιας και καταστάλαξα στα ηχεία να βρούμε και το σωστό μηχάνημα!)

Επίσης για το sub, SVS PB-1000/2000 vs Klipsch R-112SW/R-115SW;; Κλίνω προς Klipsch για να είναι όλα σετάκι.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Καλό Σαββατοκύριακο!

Κοίτα εγω που τα έχω ακούσει και τα 2 δίπλα-δίπλα το 260f με το 280f ηχητικά είναι ακριβώς το ίδιο ηχείο, αν τα ακούσεις σε σχετικά χαμηλές εντάσεις δεν τα ξεχωρίζεις. Η διαφορά τους έχει να κάνει κυρίως με το μπάσο. Το 280f έχει το κλίκ παραπάνω που σε κάνει να λες ουάου! Αυτό βέβαια προϋποθέτει υψηλές εντάσεις και αρκετά δυνατό ενισχυτή για να τα οδηγήσει σωστά. Κατά τα άλλα όλα της σειράς RP είναι εκπληκτικά ηχεία με πάρα πολύ καλές δυνατότητες αναπαραγωγής για την κατηγορία τίμης τους, πολύ ικανά σε όλο το φάσμα συχνοτήτων, με μπάσο ακριβείας και αρκετά ευκολοδήγητα επίσης. Εγώ έχω το μικρό μοντέλο 250f και το οδηγεί ο marantz της σειράς 6 με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο χώρος μου βέβαια είναι αρκετά μικρότερος από τον δικό σου. Εκτιμώ πως και στα 260f δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τα οδηγήσει σωστά. Πιθανών και ο marantz της σειράς 5 να είναι αρκετός. Αν μπορέσεις να βρεις τον συνδυασμό να τα ακούσεις από κοντά θα ήταν το καλύτερο. Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις ερώτημα στην ίδια την Klipsch στην Αμερική να τους ρωτήσεις ποιον marnantz προτείνουν για τα συγκεκριμένα, συνήθως είναι αρκετά εξυπηρετικοί και κατατοπιστηκοί στο να λύνουν τέτοιες απορίες. Συμφωνώ και εγώ με τον panoramix, οι marantz είναι η σίγουρη λύση για μουσική και HC.