αγορα ενισχυτη και ηχειων

kostas26k

New member
6 January 2011
39
θα ηθελα τη βοηθεια σας για αγορα ραδιοενισχυτη και ηχειων για σαλονι-τραπεζαρια χωρος περιπου 45 τ.μ αλλα ο χωρος που θα χρησιμοποιηθει για home cinema ειναι 4 χ 5 με διαθεσιμο ποσο γυρω στα 1200 ευρω,χρηση 70% τηλεοραση και 30% μουσικη.θα ηθελα να υπαρχει προβλεψη για συνδεσιμοτητα με τις νεες τεχνολογιες 3d και οτι αλλο διοτι δεν σκοπευω να τα αλλαξω συντομα,επισης θα μου ηταν βολικο λογω μικρων παιδιων να αποφυγω προς το παρον τα πισω ηχεια εαν δεν ειναι απολυτως απαραιτητα η εστω να περιοριστω σε μικρου μεγεθους πισω.ευχαριστω εκ των προτερων.

θα ηθελα τη βοηθεια σας για αγορα ραδιοενισχυτη και ηχειων για σαλονι-τραπεζαρια χωρος περιπου 45 τ.μ αλλα ο χωρος που θα χρησιμοποιηθει για home cinema ειναι 4 χ 5 με διαθεσιμο ποσο γυρω στα 1200 ευρω,χρηση 70% τηλεοραση και 30% μουσικη.θα ηθελα να υπαρχει προβλεψη για συνδεσιμοτητα με nova kai ps3 και τις νεες τεχνολογιες 3d και οτι αλλο διοτι δεν σκοπευω να τα αλλαξω συντομα,επισης θα μου ηταν βολικο λογω μικρων παιδιων να αποφυγω προς το παρον τα πισω ηχεια εαν δεν ειναι απολυτως απαραιτητα η εστω να περιοριστω σε μικρου μεγεθους πισω.ευχαριστω εκ των προτερων.

Πιστευω φιλε μου οτι ο Denon 1911 θα σε καλυψει , οσο αφορα τωρα τα ηχεια
δεν ξερω ακριβως τι ζητας αλλα B&W ειναι μια καλη λυση.

επίσης κοίταξε και τον pioneer vsx-920. Για ηχεία τώρα εγώ θα προσανατολιζόμουν σε ένα σετ roister ht-4000 για να μην υπερβώ το budget. To σετ δενθα καλύψει τον χώρο σου αλλά με το όριο που έχεις θέσει όλες οι υλοποιήσεις σε αυτήν την κατηγορία τιμής είναι ανεπαρκείς για τον χώρο σου. Δυστηχώς θα πρέπει να αυξήσεις το budget για κάτι αξιόλογο όπωε το σύστημα ΤΗΧ της crystal audio

δηλαδη ποσο περιπου να φτανει?ειναι απολυτως απαραιτητα τα πισω?οχι λογω οικονομιας αλλα λογω μικρων παιδιων που τρεχουν ολη μερα στο σαλονι...

δηλαδη ποσο περιπου να φτανει?ειναι απολυτως απαραιτητα τα πισω?οχι λογω οικονομιας αλλα λογω μικρων παιδιων που τρεχουν ολη μερα στο σαλονι...

Διάβασε εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=62439

Τα ηχεία τα έχω ακούσει στην παρουσίαση που έγινε για τα μέλη του site. Πάρε και ένα τηλέφωνο ή στείλε και μήνυμα. Νομίζω λότι κάνουν και κάποια έκπτωση για τα μέλη του avclub.