Αγορά ενισχυτή (Yamaha RX-V375 ή Pioneer VSX-424) και ηχείων (2) για <500 ευρώ

geo555

New member
9 January 2012
34
thessaloniki
Καλημέρα και καλό Πάσχα σε όλους.
Σκέφτομαι να αντικαταστήσω ένα παλιό LG dvd home theater που έχω το οποίο και με ικανοποιεί αλλά όταν ανοίγω την ένταση στομώνει το bass με αποτέλεσμα να έχω αποσυνδέσει το subwoofer.
Πήγα και είδα ένα sony bdv 2100 και απογοητεύτηκα τόσο πολύ από τον ήχο που είπα να πάω σε ξεχωριστό σύστημα.

το σύστημα θα είναι για μουσική 90% ταινίες 10% οπότε δε σκέφτομαι για 5.1 ηχεία. Επίσης δεν τρελαίνομαι για μπάσο. Ο χώρος είναι γύρω στα 30τμ

Οπότε για τα λεφτά μου έχω καταλήξει στους παραπάνω ενισχυτές (200 και 225 ευρώ) και ψάχνω για ηχεία για τα οποία δεν έχω ιδέα.

Θέλω όμως να απεικονίζουν καλά και τα μεσαία και τα πρίμα και το μπάσο να μην τα υπερκαλύπτει.

είδα στο ιντερνετ στα λεφτά αυτά magnat supreme 202 (150), 802 (250), αν και τα τελευταία δεν ξέρω αν μπορεί να τα σηκώσει ο ενισχυτής.

Καμιά πρόταση για άλλα ηχεία?

Re: Αγορά ενισχυτή (Yamaha RX-V375 ή pioneer vsx 424k) και ηχείων (2) για <500 ευρώ

Γιατί ψαχνεις πολυκαναλους; ουτε καν κεντρικό ηχείο δεν σε ενδιαφέρει. Στα λεφτά αυτά που δίνεις για ενισχυτή δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις ικανοποιημένος απο πολυκάναλο+ηχεία.

Re: Αγορά ενισχυτή (Yamaha RX-V375 ή pioneer vsx 424k) και ηχείων (2) για <500 ευρώ

δηλ ο yamaha a-s201 θα μου δώσει καλύτερο ήχο?

Δεν έχω άποψη για συγκεκριμενα μοντέλα,αλλά σίγουρα οι συνδυασμοί που προτεινες δεν ηταν σωστοί. Ας προτείνει κάτι πιο συγκεκριμένο κάποιος που ασχολείται με δικαναλο ηχο

Με μια καλη πηγη η ενα εξωτερικο ντακακι, σιγουρα σε μουσικη.

Για ενισχυτή θα ψάξεις αποκλειστικά για δικάναλο αφού θες μόνο μουσική, στις αγγελίες σίγουρα θα βρεις κάτι όπως για παράδειγμα αυτός θα σε καλύψει άνετα κι αφού δε θες κι υπερβολικά μπάσα αυτά τα ηχεία θα ταιριάξουν πιστεύω μια χαρά. Τώρα είδα ότι είσαι πιο περιορισμένος στο μπάτζετ όσον αφορά το ηχείο οπότε μπορείς να ψάξεις ή για μεταχειρισμένο ή για καινούριο αυτό.

Last edited: