Αγορά ενισχυτή

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

TreckeR

New member
27 May 2009
57
Μιάς και το παλιό μου ηχοσυστημα (all in one) τα φτυσε λέω να ξεκινήσω να ετοιμάσω ένα καινούργιο. Λέω να χρησιμοποιήσω για αρχή τα ηχεία που έχω απο το παλιό μιας και κανουμε κατι εργασιες στο σπιτι και δεν ειμαστε για ανοιγματα. Τα ηχεία ειναι 8ohm(40w) τα surround+κεντρικο και 6ohm τα 2 ραφιού. Υπάρχει πρόβλημα να τα χρησιμοποιήσω??
Για ενισχυτη θελω κάποιον με lan+internet radio.Κοιτάω σε yamaha ή pioneer.Βασικά θα βλέπω ταινίες αλλά μου αρέσει και η μουσική. Σκέφτομαι για τον 473 της yamaha. Κάποια πρόταση??

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,133
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Μιάς και το παλιό μου ηχοσυστημα (all in one) τα φτυσε λέω να ξεκινήσω να ετοιμάσω ένα καινούργιο. Λέω να χρησιμοποιήσω για αρχή τα ηχεία που έχω απο το παλιό μιας και κανουμε κατι εργασιες στο σπιτι και δεν ειμαστε για ανοιγματα. Τα ηχεία ειναι 8ohm(40w) τα surround+κεντρικο και 6ohm τα 2 ραφιού. Υπάρχει πρόβλημα να τα χρησιμοποιήσω?

Οχι, κανένα πρόβλημα...

stavroslam

AVClub Addicted Member
16 December 2011
1,638
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΥΛΟΣ
Μια χαρά ειναι και ο ενισχυτης.....
Βέβαια όσα πιο πολλα δώσεις τόσο το καλυτερο για να ειναι αναβαθμισημος και να μπορεί να σηκώσει ηχεία στο μέλλον αν χρειαστει και τα αλλάξεις.αλλιως μια χαρά ειναι!!!

TreckeR

New member
27 May 2009
57
Εννοειται οτι στο μελλον θα αλλαξω τα ηχεια γιατι αυτα αποκλειεται να τα αφησει να κατσουν στο σαλονι η γυναικα.απλα περιμενω να τελειωσω με τις εργασιες στο σπιτι και αφου μαζεψω και κανα ευρω να παω πια με τη γυναικα για ηχεια.το συστημα θα μπει στο σαλονι που ειναι κομματι ενος ενιαιου χωρου κουζινα-σαλονι-τραπεζαρια.εκτος απο τον 473 βλεπω και 573 αλλα και καποιους pioneer. Σκοπευω να δωσω το πολυ 500 για ενισχυτη και απο γνωστους εχω ακουσει καλα λογια για yamaha σε σχεση με pioneer σαν συνολικη ακουστικη αποδοση.

ultimatum

Established Member
21 February 2011
276
Τελικα βρηκα τον yamaha 671 σε καλη τιμη και τον τσιμπισα!!
Εάν επιτρέπεται, τον βρήκες σε αρκετά καλύτερη τιμή από τα 470 του Skroutz και από ποιο κατάστημα ?

...να παω πια με τη γυναικα για ηχεια...
Να υποθέσω συμμετέχει στο αισθητικό κομμάτι ?...γενναία απόφαση η οποία ελπίζω να σου βγεί !
Το ίδιο σκέφτομαι να κάνω και εγώ μήπως και τη μεταπείσω... :D

Καλοάκουστος !

TreckeR

New member
27 May 2009
57
Τον πηρα 390 απο τον Νακα σε προσφορα.επειδη το συστημα θα μπει στο σαλονι αναγκαστικα χρειαζεται το οκ της γυναικας.αλλα απο το καθολου,καλυτερα κοινη επιλογη

Last edited: