Αγορά ενισχυτή??

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

ptsonis

New member
8 March 2013
42
Καλησπερα σας. Καταρχην να διευκρινησω οτι ειμαι παντελως ασχετος απο θεματα ήχου-ενισχυτων κ τα συναφη :) . τακτοποιωντας την αποθηκη μου βρηκα τα ηχεια του παλιου μου στερεοφωνικου http://www.google.gr/imgres?imgurl=...CWSUYLSCcarhQfWnoHoBg&ved=0CDYQ9QEwAg&dur=549 . Μπορω να τα αξιοποιησω με καποιον τροπο. Θέλω να τα συνδεσω και με την samsung eh6030 αν γινεται. αξιζει η αγορα ενος ενισχυτη? Δεν εχω τρελες απαιτησεις.. Και μεταχειρισμενος μου κανει... Ευχαριστω!!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Super Moderator
Staff member
20 October 2007
18,949
Μεσευρώπη
Re: Αγορα ενισχυτη??

Δε νομίζω ότι θα δεις μεγάλη διαφορά από τα ενσωματωμένα ηχεία της τηλεόρασης. Aν παρόλ αυτά επιμένεις να τα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να πας σε κάτι κάτω από 100 ευρώ (για παραπάνω δεν αξίζουν). Είτε κοιτάς κάτι μεταχειρισμένο, είτε μιά φτηνή σειρά που έχουν τα Media Markt και ο ενισχυτής έρχεται γύρω στα 100 ευρώ (δε θυμάμαι δυστυχώς όνομα).

ptsonis

New member
8 March 2013
42
Καταλαβα... οποτε μαλλον τα ξαναβαζω στην αποθηκη, γιατι αποτι ειδα με κανα 150ε αγοραζεις full home cinema. ( τησ πλακας βεβαια) αλλα οπως ειπα και πριν δεν ειμαι απαιτητικος. Ευχαριστω πολυ!!