A andrean New member 24 November 2006 31 16 January 2014 #1 Παρακαλώ έχω τα bw matrix 801 Έχω ακούσει ότι χρειάζονται πολλά watt ενίσχυση Έρχεται υπό όψιν κάποιο ολοκληρωμένο όσο το δυνατό φθηνότερο έστω και παλιό μοντέλο που να ταιριάζει στα ηχεία? Ευχαριστω
Παρακαλώ έχω τα bw matrix 801 Έχω ακούσει ότι χρειάζονται πολλά watt ενίσχυση Έρχεται υπό όψιν κάποιο ολοκληρωμένο όσο το δυνατό φθηνότερο έστω και παλιό μοντέλο που να ταιριάζει στα ηχεία? Ευχαριστω
FragoulisNaval Supreme Member 4 November 2009 7,817 Δίπλα στον Pseiras..... 16 January 2014 #2 Re: Αγορά ενίσχυση Πόσα χρήματα θα ήθελες να δαπανήσεις;;
Panos Danas Established Member 9 August 2012 270 Neos Kosmos CITY 24 January 2014 #3 Εγω εχω ακουσει οτι κανουν για sourround. Παρε μεταχειρο εναν φθηνο ολοκληρομενο Yamaha διοτι ειναι οι πιο φθηνοι . Προβλημα δεν εχουν
Εγω εχω ακουσει οτι κανουν για sourround. Παρε μεταχειρο εναν φθηνο ολοκληρομενο Yamaha διοτι ειναι οι πιο φθηνοι . Προβλημα δεν εχουν
STRATOS1983 Senior Member 15 March 2012 548 Αμφιάλη & Κεφαλονιά 24 January 2014 #4 εγω παντως νομιζω πως τα ηχεια εκτος απο watt θελουν και πολλα ρευματα! μετα ειναι και το ποσα χρηματα μπορεις και θες να διαθεσεις.
εγω παντως νομιζω πως τα ηχεια εκτος απο watt θελουν και πολλα ρευματα! μετα ειναι και το ποσα χρηματα μπορεις και θες να διαθεσεις.