Αγορα ενισχυτη

αυτο εκανα! και απ οτι καταλαβα πηρα το τελευταιο κομματι του 477, γιατι τωρα λεει μη διαθεσιμο :P
ευχαριστω :)

τον πηρα, αλλα εχω ενα μικρο θεμα με αρχεια flac 6καναλα
Οταν παω να τα παιξω απο το usb παιζουν μονο τα 2 καναλια, τα αλλα 4 χανονται...δηλαδη δεν ακουγονται καθολου :(

Δήλωσε το στο 7ch STEREO και θα παίξουν αν και το σωστότερο είναι να το έχεις στο straight και να το ακούς όπως είναι το εκάστοτε αρχείο. Αν είναι 5.1 το αρχείο θα παίξουν όλα τα ηχεία, αν είναι stereo μουσική θα παίξουν μόνο τα δυο μπροστά κτλ

ειναι σιγουρα 6καναλο το αρχειο,
straight το ειχα και παλι ανιχνευε 2, αλλα το θεμα ειναι οτι επαιζαν μονο οι ηχοι απο τα 2 καναλια και οι αλλοι χανοντουσαν, δεν ειναι οτι το κανε downmix σε stereo :/

Αν το παίξεις κανονικά από το pc>HDMI>RX-V477 παίζει σωστά;;; Αν όχι έχει πρόβλημα το αρχείο αλλιώς είναι θέμα των δυνατοτήτων αναπαραγωγής της usb όπως προαναφέρθηκε.

Δεν το ήξερα. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την θύρα usb. Τώρα που το σκέφτομαι και στις τηλεοράσεις νομίζω είναι μόνο για στέρεο ήχο το usb.

Μετα απο χιλιες δοκιμες, 6καναλα
παιζει ΜΟΝΟ με foobar2000 και wasapi
αλλα ο ηχος ειναι εκπληκτικος!!

βεβαια μολις εντοπισα ενα αλλο θεμα με το hdmi.

εχω συνδεσει λαπτοπ-ενισχυτης-τηλεοραση

για να δειχνει εικονα η οθονη του λαπτοπ πρεπει να ειναι ανοιχτη η τηλεοραση!
αν κλεισω τη τηλεοραση κλεινει και η οθονη του λαπτοπ κλεινει και ο ηχος που περναει απο το λαπτοπ στον ενισχυτη!

ρύθμισε η κυρία οθόνη να είναι η tv και όχι να κάνει duplicate displays και άσε το laptop συνδεδεμένο με τον ενισχυτή. Λογικά ακόμα και αν κάνεις restart θα ανοίξει μόνο την tv και όχι την οθόνη του laptop.

Αν θες δοκιμασε το εξης, ασε το στο only 2 και ασε το καπακι του λαπτοπ ανοικτο και ξαναδοκιμασε restart κτλ παντα αφηνοντας το ανοικτο.

εχω φαει το κοσμο για να δω τι φταιει,
ο ενισχυτης παντως οχι.
συνδεσα το λαπτοπ απ ευθειας με τη τηλεοραση και εχει το ιδιο θεμα.
με το που συνδεσω την τηλεοραση στο hdmi του λαπτοπ, απαιτει την τηλεοραση ανοιχτη, αλλιως κλεινει και η οθονη του λαπτοπ!
εχω φαει το κοσμο για να δω τι φταιει,
πληροφοριακα το λαπτοπ εχει intel graphics με εξτρα radeon m230.