Αγορα ενισχυτη.

DimitrisKk

New member
28 December 2013
50
Καλησπερα!!!
Θελω την βοηθεια σας διοτι λεω να αγορασω εναν ενισχυτη αυτο το καιρο και δεν εχω ιδεα.. Διαθετω ηδη δυο ηχεια τα οποια ειχε φερει ο μπαμπας μου απο την αμερικη JBL 4312A. Δεν θελω κατι εξειδικευμενο.. Απο οτι φανταζομαι θα συνδεω το laptop μου με τον ενισχυτη και θα ακουω μουσικη η μπορει και με την τηλεοραση αμα γινεται και αξιζει σαν ποιοτητα... Τι πρεπει να γνωριζω και τι προτεινετε??

Σας ευχαριστω!!

Με μπέρδεψες λίγο.
Είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι πολυκάναλο?
Θέλεις να συνδέσεις περισσότερα από δύο ηχεία αλλά σε ενδιαφέρει κυρίως η μουσική?
Οι πολυκάναλοι (ειδικά στις χαμηλές κατηγορίες τιμής) κάνουν πολύ σοβαρούς συμβιβασμούς στο θέμα της ποιότητας ήχου γιατί προσφέρουν πολλά κανάλια, ψηφιακή ισοστάθμιση, πληθώρα εισόδων και έξοδο hdmi κ.ο.κ.
Κύρια χρήση τους είναι το home cinema. Να λειτουργήσουν δηλαδή σαν hub εικόνας και ήχου από διάφορες πηγές και να δώσουν ταυτόχρονα και σήμα σε τηλεόραση ή προβολέα.
Εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις για στερεοφωνικό. Δηλαδή δικάναλο που μάλλον στα ίδια λεφτά θα πάρεις κάτι καλύτερο από πλευράς ήχου.

Δεν ξερω καν τι εννοεις με την εννοια πολυκαναλο :Ρ
Εγω αυτο που εχω στο μυαλο μου ειναι οτι αυτη την στιγμη εχω δυο καλα ηχεια που καθονται στην ακρη γιατι ο παλιος ενισχυτης καηκε και για να τα αξιοποιησω σκεφτηκα να αγορασω εναν ενισχυτη στον οποιο θα μπορω να συνδεω το λαπτοπ και να παιζω την μουσικουλα μου :)). Δεν εχω σκοπο να αγορασω αλλα ηχεια αλλα μονο εναν ενισχυτη ο οποιός θα ''σηκωνει'' τα ηχεια που εχω. Το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω τιποτα σχετικα με αυτα και δεν μπορω να παω να δωσω 300 ευρω χωρις να γνωριζω τι θα παρω.