Αγορα ενισχυτη.

konandrio

Established Member
23 March 2008
255
Θελω να προχωρησω σε αγορα ενισχυτη με ταβανι τα 350 , αυτοι που μου εχουν τραβηξει το ενδιαφερον ειναι YAMAHA RX-V465 BLACK 287 και Onkyo TX-SR308 334 τα ηχεια που εχω ειναι απο το σετ http://www.trustedreviews.com/home-cinema/review/2008/03/13/LG-HT902TB-Home-Cinema-System/p1LG HT902TB , τα ηχεια κανουν για τις παραπανω συσκευες? απο τον ηχο που εχω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, με την επιλογη ενος απ τους 2 θα εχω καλυτερο ηχο? Αν το pc μου δωσει στην hdmi του av 24hz αυτα θα μεταφερθουν στην tv? αυτα προς το παρον, αν υπαρχει καποια αλλη προταση δεκτη, οι 3 hdmi απαραιτητες.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις, θελω να μαθω για την συμβατοτητα των ηχειων, επισης θα με βολευε και η αγορα απο κωτσοβολο σε καποιους Pioneer που εχει Pioneer VSX420 Black 275 , Pioneer VSX520 Black 334,50

Aν μπορει καποιος ας δει τα χαρακτηριστικα των ηχειων μου και να μου πει ποιος ενισχυτης απο αυτους μπορει να τα οδηγησει.

Edit: Καλη ευκαιρια φενεται ο 508 onkyo που προτεινει ο φιλος vaflas, ομως οταν εχεις ηχεια 5.1 τι κανεις?

Attachments

• ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    99.6 KB · Views: 16
Last edited:
Αφού ψωνίζεις από Ελλάδα, πάρε Pioneer. Αν ψώνιζες από έξω (μονόδρομος για μένα, αλλά οκ...) Onkyo δαγκωτό!

Ρωτησα, γιατι εβαλα στο skroutz να ψαξει "TX-SR308" και δεν μου εβγαλε τον Κωτσοβολο ενω μετα την απαντηση σου και το λινκ που εδωσες, βαζοντας "TXSR308" μου το εβγαλε. Χμμμμ.... Απαιτειται καλυτερο ψαξιμο...

Τι θα προτεινες για αγορα απ εξω?

ONKYO γιατί έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή από έξω σε σχέση με Ελλάδα.

Προσοχή! Στην περίπτωση αυτή αποδέχεσαι το ρίσκο της έλλειψης υποστήριξης από την ελληνική αντιπροσωπεία εδώ (=άμα σου χαλάσει στέλνεις το μηχανάκι ταχυδρομικά έξω, τα έξοδα τα επωμίζεσαι).

Σίγουρα συμφέρει για πιο ακριβά μοντέλα. Για έναν ενισχυτή που εδώ τον αγοράζω 2100 και έξω 1500, δε θα σκεφτώ τα 80 μεταφορικά στην περίπτωση που θα χρειαστεί να τον ταχυδρομήσω (και πόσο πιθανό είναι να χρειαστεί ποτέ; )

Αξιοπιστες εννοεις να μην εχουν προβληματα λειτουργικοτητας με τον καιρο?
Aν ναι, ολες ειναι αξιοπιστες αν τηρεις καποια βασικα πραγματα στην οδηγηση των ηχειων σου...

Βασικα εκτος απο αυτο που αναφερεις, ποιες μαρκες ειναι καλες στο χωρο των ενισχυτων πχ philips δεν φημιζεται για τους ενισχυτες και γιαυτο αλλωστε σταματησε να βγαζει standalone.
Προσωπικα θελω να αγορασω εναν entry level στα 300-350 ευρω.
Αυτη τη στιγμη εχω εναν sony str-de585 με ενα σετ ηχειων επισης sony. Αυτο που δεν με ικανοποιει ειναι οι διαλογοι (παρολο που εχω δυναμωσει το ηχειο των διαλογων στο +2 πρεπει το volume να ειναι αρκετα ωστε να ακουγονται με αποτελεσμα οταν "μπαινει" κανα εφεδακι να γινεται πανικος).

Πχ εαν φερω τη συζητηση στις TV, η samsung ειναι κορυφη, η sony ακριβη γιαυτα που προσφερει, η LG value for money, η philips απλα εχει το παλιο καλο ονομα αλλά τιποτα παραπανω κοκ.